Монодиета - част 8

• 44 048
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро  Hug да сервирам кафето

Благодаря момичета за посрещането  bouquet
Да се отчета сега за зле планирания ден  Embarassed
Реших че ще започна с Елда,защото е ниско калорична и хранителна,все пак първия ден е най-труден,обаче това нещо мирише на изгорял кабел  Rolling Eyes,ако се пренебрегне този дъх не е лоша newsm78,та така де няма да съм на Елда и днешния ден май е провален от към моно,май ще скоча да си взема ориз (басмати) та да ми е по-лесно.
Исках да ви питам,дали ако ям нещо след елдата,което е съвместимо с нея (по правилата на разделното) дали пък няма да ми е полу-провален деня,знам че  е моно,но все пак...?

# 391
А добро утро и от мен,

didicheva мерси за кафенце и
.........обаче това нещо мирише на изгорял кабел  ......
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

та като пренебрегнеш "кабела" като за първи ден вземи хапни нещо от групата на елдата - нещо въглехидратно /макарони, ориз - да ориза е чудесен избор, а басмати се преглъща по лесно  Wink/
моното не е провалено ако храната е от една и съща група, но резултатите са по бързи и по добри когато е само една храна  Wink

Тити93 начи за водата - ми да не мислиш че си единствената - ама трябва, постарай се поне 1,5 литра /за твое добро е/
за луната чудесно си го измислила само смени зеленчуците с плодове и си супер  Hug
ай са печи дупето и на 16-ти та искам 53 кг  Hug Hug Hug

# 392
Здравейте,и аз благодаря за кафенцето!
Много съм доволна от луната..,аз съм зодия Рак и се разбираме.Както се казва в една реклама"Защо не съм го правила досега"?Имам добър минус,който изкупува онзиденшното ми греховно поведение с храната и..малко отгоре.Та днес до 14h. на кафе и вода,а след това може би диня,не съм сигурна.Иска ми се да е плод но не така сладък,ще помисля.
didicheva,разбирам те за елдата и аз не мога да я ям,сравнението е ТОЧНО
Тити,струва ми се,че с добър минус ще се похвалиш
Лек и успешен ден!

# 393
Здравейте момичета, луната ми отиде на кино  Laughing Laughing Laughing изложих се но днеска имам имен ден и се прибрах ме от черпня с детето. На вас предоставям виртуална почерпка обаче без прегрешения.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 394
Мими,браво за минусчето....раздвижиха се при теб нещата  Hug
Аз изкарах на вода и хапнах малко грозде сега и до довечера пак плод,ако огладнея.
Утре ще се тегля за да видя за втория месец колко съм минус-сигурно ще е само 2 кг....ама колкото толкова.

# 395
Сиренче най после движение при мене. Стискам палци и при тебе да има минуси. Не забравяй, че бавно свалените килограми се връщат по трудно отколкото бързо свалените. От неделя съм на почивка на моренце и смятам активно да плувам и да пазя диета. Тая вечер празнично ще се налапам с динка. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 396
Весело изкарване на моренцето  Hug
Знам,че да сваляш бавно е по-добре,ама чак пък само по два кг....прекалено е  Mr. Green
Като чуя за диня и др. плодове и косата ми настръхва  Joy Joy Joy

# 397
Весело изкарване на моренцето  Hug
Знам,че да сваляш бавно е по-добре,ама чак пък само по два кг....прекалено е  Mr. Green
Като чуя за диня и др. плодове и косата ми настръхва  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy след две седмици домати и сирене плодът ще ми се види като пържолка. Хахахахахха Аз пък не ща да виждам домати ма май има още в градината  Joy Joy Joy

# 398
Супер ! Значи на следващата луна съм с вас  Hug Hug Hug
Иначе за днес имам промяна в плана - на закуска хапваха край мен салата от доматки и аз в сокчето(отанало от салатата зехтин и сокче от домати)  си натроших сиренце и хапнах него  Embarassed МНООООГО ОБИЧАМ СИРЕНЕ  Joy таа мисля деня да си го изкарам с още 100на гр сирене и това ще ми е  Hug

# 399
Къде се изпокрихте ,сладурки?Да не се въртите край хладилниците?
Аз от 2-3 дни съм я подкарала през просото....и днес ще е така,че имаме повод,но утре мятам доматите и краставиците и съм с нови сили на линия.Следващите 2 седмици няма да прегреша нито веднъж и ще наблегна на доматите и краставиците,пък да видим кантарев какво ще каже.Ще се изтегля след луната,макар че едва ли ще има смисъл/освен да имам ++++ и да ми се дореве  Joy Joy Joy/.
Хубав ден от мен:)

# 400
Момичета, разочарована съм crycrycrycry
Последните дни яденето ми беше ето това :

11.08 - диня (2-3кг)
12.08 - диня (2-3кг)
13.08 - пил.пържолки (450гр)
14.08 - кисело мляко (800гр)
15.08 - сирене (300гр)
16.08 - кисело мляко (800гр)
17.08 - диня (2-3кг)
18.08 - диня + праскови (200гр, 4 прасковки)

и според кантара вкъщи съм си 55 кг    Sad Sad Sad
Тати каза, че батериите му били стари  Laughing и днес ще ходя да му купувам нови - та да видим... fingerscrossed Cry
Много се обезкуражавам така  Cry

# 401
Здравейте момичета  Hug

Може ли да споделите колко килограма сте свалили с монодиетата, която сте си избрали : )

# 402
Здравейте момичета  Hug

Може ли да споделите колко килограма сте свалили с монодиетата, която сте си избрали : )
Аз мога да се похваля само с минус от лунуването/-1,5кг/,който засега задържам..не съм го подобрила.За новата седмица плана ми е 2 дни на ябълки,за луната в сряда-вода,последвано от още два дни ябълки.Голяма цел съм си поставила,ако се справя съм убедена,че ще има резултат и на кантара и на самочувствието,но ми се вижда много ...хард!Да ама какви дрешки ме очакват след това.. smile3508Успешна нова седмица на всички!

# 403
Здравейте Simple Smile и аз от днес се присъединявам към вас, много се надявам да има ефект. Искам да попитам, вие позволявате ли си кафенце, защото аз мисля, че няма да успея без никакво кафе с моето ниско кръвно и глад?  Confused  newsm78

# 404
Здравейте Simple Smile и аз от днес се присъединявам към вас, много се надявам да има ефект. Искам да попитам, вие позволявате ли си кафенце, защото аз мисля, че няма да успея без никакво кафе с моето ниско кръвно и глад?  Confused  newsm78
Кафе може  Peace

Общи условия

Активация на акаунт