Монодиета - част 8

• 44 046
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
С ябълките не ми се получи! Rolling Eyes
Не съм се отказала от лунуването,обаче!
Тити,с новите батерии на кантара няма ли промяна?
tanq789,успех,да ти върви по вода!

# 406
Charomatiaaa ,нямааа промяна  Laughing
В момента съчетавам - точкова диета, монодиета и диета с лимони (макар че последната малко бърка сметките, но няма как - лимоните много помагат   Rolling Eyes ) - Храня се с една и съща храна всеки определен ден като гледам да се побирам в рамките на 40гр въглехидрати  Crossing Arms и в същото време пия вода с лимон (1-7бр според кой ден ми е)   #Crazy
Ще видим  от това ефектът какъв ще е  Wink

# 407
Изкарахте ли луната,дами?Аз бях на вода,като вечерта вече ми се виеше свят,но успях да си легна гладна  Joy Сега съм на кафенце и по-късно мятам краставиците и доматите,че тия плодове ми писнаха.И утре юе съм на домати и краставици,а после ще му мисля.
Хубав ден от мен....и отслабващ  Hug

# 408
Здравейте момичета,

отдавна не съм се вясвала но се заемам тук с едни нови начинания и цялото ми време отива на кино.

Та да докладвам незнам какво съм свалила и дали съм свалила изобщо но си диетувам усилено.
Вчера лунувах - всичко супер
Днес мисля да го ударя на варени яйца
и да карам известно време на белтъци пък да видим къде ще му излезе края  Hug,
По късно се връщам да ви чета и ще пиша пак  Hug

# 409
Здравейте момичета,
и аз във вашите редици вече. На почивката се поизложих но пораженията не са големи. Днеска диня. Привет на новите. После като пооправя багажа пак ще ви пиша.

# 410
Добро утро момичета,
къде се изпокрих те всички  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 411
Привет, Мими-надявам се да си изкарала отпуската както подобава  Hug
Aз съм тук-подготвям се за луната утре от12,36 часа. започва до четвъртък 13,06 часа.Днес съм на едни кисели праскови-да му се отяде на човек  Mr. GreenУтре смятам да не ям цял ден и четвъртък ще се пробвам след 1 часа да изкарам на 1-2 фреша/засега всичко е само планове  Joy Joy Joy/.

# 412
Сиренче  Hug Hug Hug добре се включи да ни кажеш за луната. Утре и аз съм с тебе на лунуване. Почивката ми се прекрат инцидентно но септември имам още пет дена надявам се да ги изкарам подобаващо  Joy Joy Joy Joy Joy Не съм се теглила, защото съм в МЦ и не ща да се ядосвам, защото тоя месец май пак нищо не съм свалила  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! но пък смятам след луната да съм абсолютно стриктна вече и не ме интересуват отпуски и празници.

# 413
Сиренче  Hug Hug Hug добре се включи да ни кажеш за луната. Утре и аз съм с тебе на лунуване. Почивката ми се прекрат инцидентно но септември имам още пет дена надявам се да ги изкарам подобаващо  Joy Joy Joy Joy Joy Не съм се теглила, защото съм в МЦ и не ща да се ядосвам, защото тоя месец май пак нищо не съм свалила  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! но пък смятам след луната да съм абсолютно стриктна вече и не ме интересуват отпуски и празници.
аxa и аз тъй смятах,ама вчера вкарах 2 сладоледа-направо съм ужасна и не мога да се търпя...от предната луна как добре си диетувах,но вчера след ден на извара и после на яйца,се събудих със страшно главоболие,виеше ми се свят,ръцете ми трепереха и ме обливаха топли и студени вълни-имах чувството ,че ще се строполя- и веднага се излекувах с 2 сладоледа  Joy Joy Joy

# 414
Да вляза да пожелая успешно лунуване на луничките.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 415
НА вода съм-няма мърдане Simple Smile

# 416
И аз и аз  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 ще слабеем и ще хубавеем. Давай Сиренче  Peace Peace Peace Peace

# 417
Къде сте дами?Да не се отказахте?
Да се похваля-най-сетне съм 75 кг....продължавам днес на мляко,утре на картофи,сряда домати и четвъртък на луна  Joy Joy Joy

# 418
Сиренче
аз съм тука.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedБрутално засрамена от себе си. Няма да говоря за постиженията си с храната, които ме доведоха до + кила. От днеска съм стриктна първи ден плодове.

# 419
Здравейте, дами! Пръсъединявам се към вас- тренирам редовно, но все не мога да си оправя храненето. Харесах си няколко примерни диети от първа страница и от утре ще се чистя
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт