Монодиета - част 8

• 44 036
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Сиренче
аз съм тука.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedБрутално засрамена от себе си. Няма да говоря за постиженията си с храната, които ме доведоха до + кила. От днеска съм стриктна първи ден плодове.
Хич да не ти пука....в четвъртък сме ние-лунатичките и ще има мнооооого минуси....понякога човек трябва да обслужва и душата, не само тялото  Mr. Green

XXX_
добре дошла  Hug Hug Hug

# 421
XXX_ добре дошла  Hug Hug Hug Hug
Сиренче на линия съм стриктна днеска. Браво за твоя резултат сега видях че имаш спад.
Кога точно е луната в четвъртък?
Тия дни много работа и не ми остава време да пиша.

# 422
Да попитам в дните, когато е отбелязано да се яде зеленчуци/плодове/ само един вид ли си избираш и ядеш или може да се смесват?

# 423
Да попитам в дните, когато е отбелязано да се яде зеленчуци/плодове/ само един вид ли си избираш и ядеш или може да се смесват?
Ами аз по принцип смесвам но за по добър ефект трябва да се яде един вид.

# 424
Благодаря  Hug

# 425
Мими,луната е на 05,09/четвъртък/ от 14,37 часа до 06,09/петък/ в 15,07 свършва...дано е успешна за нас Simple Smile

# 426
Здравейте момичета,и аз се завръщам при вас изтървала се след отпуска и шетане по родопският край с техните родопски специалитети.Днес и аз се глася да лунувам.Успех на всички.Не съм се качвала на кантар от 1 месец ама усещам по дрехите ,че положението е плачевно. Embarassed

# 427
Здравейте! Записвам се при вас  Peace Проблемът е ,че от толкова избор не мога да си избера коя диетка да спазвам  newsm78 Спазвала съм третата диета,но беше ужасно еднообразна и в един момент се отказах.Иначе в началото ми беше приятно.Вие коя спазвате? (долу-горе да се насоча,към тази,която спазвате повечето,и съответно даващата резултати) Rolling Eyes

# 428
Mama-mia-73,добре дошла  Hug Аз лично не спазвам нито една диета,а просто си решавам ден за ден какво да ям  според това какво ми се яде за деня ...така ми е по-лесно.
Успешна луна, дами....аз цял ден няма да ям днес и утре смятам след 15 часа да хапна един плод и за вечеря домат и краставица.

# 429
Ами ..попринцип когато спазвам диета гледам всики хранения да са ми организирани,да знам какъв продукт ми трябва за закуска,за обяд и съответно за вечеря.И така ще ми е малко трудно-каквото ми падне.И се съмнявам,че ще сваля нещо.Още обмислям присъединяването си към вас.Сериозна съм в спазването на диети и като се захвана няма спиране докато не стигна до целта.Е,понякога,разбира се,има някоя и друга издънка ,но като цяло се старая да съм стриктна. Тежа 57 кг,висока съм 1,65.Искам да сваля тези 7 ,но и на 5 ще съм доволна.Страхувам се,че колкото по-близо съм до целта,толкова по-трудно става.Затова гледам да намеря перфектната диета.В крайна сметка ,ако не остана тука ще карам 10 дни на салати и чай.  ooooh! На работа съм,малко преди щерката да тръгне на училище и затова съм се развихрила ...

П.П дайте някакви ориентировъчни резултати ,защото не намерих много такива,а все пак това си е стимул за спазващите.Има ли някой под 60 ,който е свалил  newsm78 много ще ви помогнете ,ако ми кажете,че аз търсих ,търсих,ама май нищо не намерих 

# 430
Аз съм без думи! Избрах си този режим:
1ден- 3 нискомаслени кис млека
2ден - зеленчуци/ ядох моркови/ бях -1,5кг
3ден-/днес/- варени картофи- - 0.600 като не съм ходила до тоалетна
4ден -6 яйца
5ден- половин печено пиле.
Досега не бях попадала на толкова ефективна диета.. Peace

# 431
След серия от излагации и + 2 кила се завръщам  с нови сили. Сиренче ка си ти?
Днеска плодове, утре зеленчуци.

# 432
Мими,не се тегля че да не превъртя кантара хихихиихих....малко се поизложих и аз последните 5-6 дни,но от утре влизам в правия път   Joy Joy Joy
Утре в 20,09 започва луната до петък в 20,39 и ми се иска да се пробвам два дни,ама не знам дали ще устискам  Thinking

# 433
Мими,не се тегля че да не превъртя кантара хихихиихих....малко се поизложих и аз последните 5-6 дни,но от утре влизам в правия път   Joy Joy Joy
Утре в 20,09 започва луната до петък в 20,39 и ми се иска да се пробвам два дни,ама не знам дали ще устискам  Thinking
Давай да пробваме то голяма излагация и при мене.
Утре смятам да съм целия ден на плодове и като почне луната фреш. Така се изложих че неможе и да бъде качила съм две кила обаче не смея да се претегля да не би да са повече.  Joy Joy Joy Joy
А ми се ядеееееееееееее яде  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 434
Здравейте момичета , започнах този режим
1ден- 3 нискомаслени кис млека
2ден - зеленчуци
3ден-варени картофи
4ден -6 яйца
5ден- половин печено пиле.
и искам да попитам яйцата утре с какво мога да ги заменя, защото мин. седм правих  Чудото и не ми се поглеждат Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт