Монодиета - част 8

• 43 563
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да, но пък ще я правя по - дълго време, а четох, че тази диета по принцип се препоръчва за по - кратък период. Аз смятам да я модифицирам леко, т.е. зеленчуци с малко сирене или месо с малко и лека гарнитура...дано се получи. В края на седмицата ще дам отчет. По време на лунните дни ще съм на плодове само. Whistling

# 631
Циндил - Пиндил  Hug
Момичета плодовия ми ден беше пълен провал-към 18 часа приключи и се наместих удобно на масата като си наврях гагата във всички чинии  Embarassed Не мога да се търпя направо-ужасна съм.Винаги съм била стриктна в диетите,а сега какво ми става....точно когато имам най-много да свалям не мога да се взема в ръце/ММ е в отпуска и цял ден манджи върти и аз съвсем се поддавам на изкушението/.
Продължавам днес на таратор-а дано е само таратор,че като дойде вечер и сякаш пощурявам.

# 632
  • София
И аз не мога да пропусна вечерята, независимо дали съм гладна. А ми е най - трудно да не ям, когато гледам нещо или ровя в нета....чисто тъпчене си е това

# 633

и моята неделя приключи с пуканки в киното
днес - кисело мляко

# 634
Ами то и на мен ми се яде като нон стоп в офиса се разнасят под носа ми баници, бюреци, дюнери, бонбончета и вафли ама търпя щото от НЕ МОГА съм се докарала до това положение.

МоРсКа СиРеНа ти наистина си стриктна така че смело напред  Hug

# 635
Аз пак се връщам тук след дълги празници, които вече свършиха. Стартирам деня с айрян. И аз като вас, през деня добре, обаче на вечеря не мога да устоя. Лошото е, че съм си у дома и хладилника ме влече. Смятам до вечеря да изкарам на айрян, и на вечеря картоф с малко сирене за вкус.

# 636
Добър ден!
След вчерашния ден, с който започнах втора петдневка  и бях на кисело мляко вече съм 63 кг. Party
Целта ми е 60кг., така че се надявам до края на петдневката да съм постигнала резултата.
Днес-зеленчуков ден, имам консерви с варен боб без нищо. Мислите ли, че е подходящ за зеленчуков ден, м? Thinking

# 637
Привет! Hug
С пожелания за спокойна, ползотворна и усмихната нова работна и диетична седмица!
Аз за уикенда ще си замълча,но новите придобити кг говорят за това...
Та стигнах до най-големите им висоти,сега пътят е ясен и труден!
  gretacvetina ,браво за резултата!  bouquet
 Elysana,ти колко кг имаш да сваляш?
Herzen ,оздравя ли?
 МоРсКа СиРеНа ,успех с таратора. Peace
 Циндил - Пиндил,разкажи за себе си.Каква е целта?
diana_m ,може да греша,но ми се струва,че си ги преполовила кг вече,което е страхотно!  bouquetТи имаш опит с Дюкан,как ти се отрази?
Chambertina ,всички поръчки са изпълнени.Оставям ги(скривам ги)като отслабнем! Hug

# 638
Добро утро момичета. Събота и неделя съм доволна от себе си въпреки че излизах с приятели не съм прекалявала в нищо.
Днеска съм на моркови. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Привет на новите момичета. Браво на другите за минусите. Имама доста работа и следобяд ще ви изчета по подробно.
Успешен моно ден на всички.

# 639
  • София
Срам ме е да кажа за целта Mr. Green но последните 4 години качих 15 кг и искам да се разведем с тях. Проблемът е, че самата мисъл за диета ме кара да съм гладна и да се тъпча.  Confused Тъй като 15 кг ми звучат плашещо много, аз съм ги разделила на два етапа, та до 20,02 искам да съм свалила 8 - 10 кг и след това от тази дата до края на май останалите. Така че, за да не се стряскам сега си казвам , че имам само 8 да сваля, другите ги забравям за момента.
Както казах малко ще я префасонирам диетата, поне първите дни, за да свиквам постепенно, а и защото ще я правя дълго време и не искам да е чак толкова шоково за организма ми.
Днес и утре съм на пилешка пържола с парче патладжан на пара.
Другият понеделник ще дам отчет по моята система докъде съм го докарала.

# 640
Момичета моят кантар не помръдва след свалените два кг. Яйчения ден го замених със зеленчуци, а днес съм на пилешко филе  Peace Но ще издържа още два дни и ако не съм свалила нищо ще се  #2gunfire
Като чета обаче си мисля, че тази диета е подходяща за сваляне на малко килограми. За повече кг май е по- подходяща 90- дневната въпреки, че трябва голяма издръжливост за да изкараш 3 месеца на диета Stop

# 641
Sun, имам да свалям 10 кг. Лошото е, че годинките не са малко- 50 и свалянето е по- трудно. Преди2 г. бях 58 и се чувствах добре, сега на 67 направо ми се плаче. Лятото бях отслабнала, ама бях на легло и почти не ядях. Проходих, влязох в кухнята и за отрицателно време качих отново. Надявам се този път да успея не само да смъкна, а и да задържа.

# 642
Katnis,аз преди години бях 80 кг и с 90 дневната за 2 месеца съм на сегашните кг.не е трудна...само в началото..аз някакви такива дни ще си въртя тук пък да видим...
sun sea,пази толумбичките ,аз ще дойда като стана 65 кг.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 13:40 от Chambertina

# 643
mimi_msm ,тъкмо влизах да питам къде си.Лека,бърза и спорна работа! Hug Peace
Циндил - Пиндил,аз от есента ги качих същите кг.И всеки ден решавах от утре и като за последно от проблеми и илачи...Но ще се справим,нали? Hug
Katnis ,може да си пред МЦ.Но луната минава в свалящата фаза,така че ще ни помогне.
Elysana ,много сме,силни сме,ще успеем! Hug
Chambertina ,ти си герой!Ще успееш и сега! HugИ еклери,и профитероли за теб специално! Heart Eyes
Някоя от вас спортува ли или като заслабнем ще се стягаме?Ползвате ли разни кремове и добавки за целта?

# 644
sun sea,аз не спортувам ,освен тичането на работа,ха ха...преди години карах колело,но сега сигурно е ръждясало в гаража..довечера като ми се яде ,ще мисля за всички вас и Дидка да извади бухалката... smile3538

Общи условия

Активация на акаунт