Монодиета - част 8

• 43 559
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Не, не спортувам- за мой срам, ама не обичам. На работа ме карат и връщат, по цял ден зад компютъра, разходки само събота и неделя. Абе мързелива работа. Смятам да опитам така- един ден млечен- само млечни произведения, един- месни, един зеленчукови и . т.н . може пък и да има ефект,макар и по- бавен newsm78. От сутринта с айряна ме заболя стомаха и на обяд си премерих в една чинийка изостанало сирене и кашкавал- 200 гр. общо- не можах да ги изям- остана ми за довечера половината почти. Дидка ще дойде и ще ме изяде.

# 646
Ти си като 90-дневната в моновариант.
Chambertina прави така моното и свали много.

# 647
Поработих аз ама така, че още съм нямала време да си хапна салатката.
Циндил - Пиндил в момента в който спрях да мисля че съм на диета и че трябва да се лишавам от храна СПРЯ ДА МИ СЕ ЯДЕ.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing учудващо но едно нещо колкото повече го натискаш да стане не става. Просто си мисли, че от утре си на режим на хранене и че ще ядеш двойно или тройно по малко отколкото преди. Не се тегли често на кантара. При мен това беше груба грешка.
sun sea мерси за пожеланията.
Elysana не са ти много годините ще отслабнеш и още как. Давай смело в моното.
Сиренче има такива дни. Надявам се, че тая година ще са ни много по малко отколкото бяха миналата година. Продължавай напред и скоро като ти се прибере корема няма да ти се яде толкова. Лично при мене е така.
Диди много е важно, че устояваш на изкушенията.  Hug Hug Hug Стискам ти палци все така борбено да подхождаш.

# 648
Sun, предполагам, че за мен става въпрос? Така някак по ми уйдисва. Благодаря за подкрепата  bouquet

# 649
Elysana,да,за теб го написах.Аз също пробвах с Чамбертина да редувам дните на 90-дневната по групи,но във въглехидратния се оливах.Но опитай,то до няколко дена,ще разбереш дали ти действа или не.Или просто ще ти е встъпление.Подобен вариант на моното има д-р Гайдурков,което смятам да опитам,понеже от неговите режими,съм много доволна в здравословен план.

# 650
.................. Дидка ще дойде и ще ме изяде.
ааа няма да ям никой аз ..... не за друго просто съм отказала сладкото  Hug
и не сте ми в менюто  newsm62 newsm62 newsm62
Съветвам всички за постигане на максимални резултати да си хапвате една храна за целия ден, в крайна сметка нали спазваме монодиета. Дори да изберете да правите дните като ги редувате по 90-дневната то и при таи диета на вечеря се яде това което се консумира и на обяд.

Аз всъщност забравих да кажа че днешния ден ми е плодов та към 17-18 часа ще хапна някакъв плод.  Wink

# 651
  • София
Днес съм на варени картофи Peace Утре обаче имам среща за обяд и не знам какво бих могла да ям...може би ще гледам за някаква пържола

# 652

да се оплача, че след първите 3кг, нищо не съм свалила
само малко по-хлабави са ми дрехите  Sad Confused

днес ми е 10ти ден, не съм го измислила още какво ще се яде

Днес съм на варени картофи Peace Утре обаче имам среща за обяд и не знам какво бих могла да ям...може би ще гледам за някаква пържола
зелена салата?

# 653
  • София
Срещата ми е в Дъ Мола. Мога да ям салата от водорасли от Хепи и да си взема една и за вечеря Rolling Eyes
Ох, за 10 дни само -3 кг ли си при строг режим? Това малко ме отчайва. Имам 1 месец за 8 кг

# 654

тогава крилца от KFC  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

и на вода няма да сваля 8кг за месец  Flutter

# 655
  • София

тогава крилца от KFC  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

и на вода няма да сваля 8кг за месец  Flutter
Това ще се направя, че не съм го прочела Whistling

# 656
Добро утро на всички по списъка,за да не пропусна някой!  bouquet
Снощи почти успешно,ама няколко маслинки са ми прегрешението ..днес на пърленка..имах останало тесто в хладилника ,та да не стане зян.Аз смятам дълго да се мотам тук..не желая бързо сваляне,дано да ме изтърпите.
 Усмихнат и ползотворен ден ви пожелавам! Hug

# 657
Добро утро и от мен  Hug

Днес ще съм на луканка. Ще прегреша само с един чай с мед, че нещо ме драска гърлото

От вчера започнах да ходя на фитнес - не, че ще го правя редовно, но когато мога ще отскачам до залата или до аеробиката, защото се чувствам страхотно след това. Вчера направих една тренировка сутринта, след като оставих сина ми на училище и после цял ден бях пълна с енергия Simple Smile

Усмихнат ден момичета и повечко свалени килца на всички Simple Smile

# 658
Добро утро и от мен- днес и аз ще съм на месенца- може ли  саламче сухо, луканка и варено месо?

# 659
Хайде добро утро и от мен  Hug

вчерашния ден - папая   chef

Herzen ти не започна ли в понеделник 13-ти /имам някакви такива спомени/ също пък така имам и някакви спомени че килограмите които имаш да сваляш съвсем не са примерно 25 така че мисля че за една седмица 3 килограма не са никак малко. Дори и за 10 дни не са малко. Ако искаш да приемеш съвет от мен - избери си период на който да се мериш и си го спазвай, ежедневното мерене никога не води до стимулиране защото като сме на диета /и за себе си говоря/ си мислим че ще сваляме по кило на ден ама не се получава така и когато кантарев ни изненада с по малко сме разочаровани и прибягваме до: "Ми то като не ям не слабея я дай да си нацепя аз търбуха".
Сигурна съм че а тези десет дни е имало прегрешения /нещо пуканки в киното ми се мотаят/ върни се назад и със сигурност ще откриеш грешки. Напиши менюто си а няколко дни - нека и другите момичета погледнат и може да дадем съвет  Hug

Elysana по принцип луканката, кремвирши и тн не ги препоръчват като диетични /Вяра - А и ти днес си избрала това/ аз за ден на месо бих избрала пилешки пържоли на скара.
Пак казвам, че давам само съвети и изказвам мнение - не желая да се бъркам в диетата на никого и не бих искала да обидя някого Simple Smile

Циндил - Пиндил салата от водорасли - ей такова не съм яла никога ако е вкусна направо скачай  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт