Монодиета - част 8

• 43 881
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • България
Дианче , добре имаш ме  Peace
От утре съм с теб . Днес ще се наплющя и от утре почвам да линея .
Ухааа колко се радвам че ще съм с теб newsm44 newsm44 newsm44
Само кажи колко млекце трябва да хапна.
 Hug Hug Hug

# 76
Дидка мерси за кафенцето....аз го отказах и поне виртуално да се наслаждавам  Grinning
Мими пепиното само на снимки е убаво  Mr. GreenХубаво си го решила без вечеря....аз ставам в 7 заради детето и лягам най-рано 23,30 и не мога да издържа,но гледам поне след 19 да не ям.
Току що хапнах 2 домата и 1 краставица-значи съм на зеленчуци днес  Joy Joy Joy

# 77
Дианче , добре имаш ме  Peace
От утре съм с теб . Днес ще се наплющя и от утре почвам да линея .
Ухааа колко се радвам че ще съм с теб newsm44 newsm44 newsm44
Само кажи колко млекце трябва да хапна.
 Hug Hug Hug
ех това с днешното наплющяване как не ми хареса - ама твоя работа
само да кажа че днес като се наплющиш все едно първите два дни не си ги правила - защото тогава най вероятно ще сваляш това дето ще качиш днес с наплющяването

идеята на моното не е да се гладува, така че хапвай колкото ти се хапва но без да прекаляваш /аз например винаги стигам до 4 кофички активия на ден - една сутрин после към обяд една, още една към 16 и към 20 още една/

относно краставицата и динята - там съм на корем особено пък краставиците са незнам си колко процента вода - тъй че нямам притеснения за количеството
при ориза вече обикновенно правя така - сутрин не закусвам ям на обяд около 100-тина грама сварен с подправки и към 16 пак толкова - не вечерям

от близо седмица съм махнала вечерята и вместо това пия чай и за една седмица съм свалила 3 кг. - имайте предвид че имам доста за сваляне /30 кг./ така че и това е от значение

та като се има предвид че искам да махна вечерята от менюто си предполагам ще се справя с 3 кофички кисело мляко макс

....Хубаво си го решила без вечеря....аз ставам в 7 заради детето и лягам най-рано 23,30 и не мога да издържа,но гледам поне след 19 да не ям...
ми че то е екстра да не хапваш след 19
аз за себе си съм си определила 17 часа защото съм малко привърженик на свалянето с гладуване /никой да не ме убива с камъни моляяяяяя/

# 78
Сиренче и аз съм на домати и краставички  Laughing Laughing Laughing Laughing
И аз като Диди ще забравя за вечерята. Днеска хапнах една салатка и това ще е до утре. За утре не съм решила какво ще е менюто може да направя един млечен ден. Сутринта се отчетох с гимнастика но днеска по не ми се яде от вчера. Надявам се че колкото по не ям толкова повече няма да ми се яде и дано най - накрая се вталя.

# 79
Ами то апетитът идва с яденето  Joy Joy Joy колкото по малко хапваш,толкова повече се свива коремчето.

# 80
Ами то апетитът идва с яденето  Joy Joy Joy колкото по малко хапваш,толкова повече се свива коремчето.
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Кога ли моят търбух ще се свие?

# 81
Добро утро момичета

и от днес официално съм във вашите редици надявам се и успех започва с мен  Wink

днешен ден - кисело мляко - макс три кофички активия  Grinning

mimi_msm ще се свие къде ще ходи

айде по едно кафенце от мен и по някое време ще мина да се отчета какви ги върша

# 82
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Кога ли моят търбух ще се свие?
Ще,ще....къде ще ходи Simple Smile
На картофки съм днес-вече ги почнах.Утре сигурно пак краставици и домати ще ям.

# 83
  • България
Здравейте мили граций !!!
Ей че си ранобудна Дианка че и кафенце си спретнала . Благодаря!
Днес сме на мляко то е ясно,  кажи утре какво ще е менюто .
И да си кажа мисля да скокна на кантара чак като приключим серията с твоето меню Дианка .
Дано само не се случи нещо и да разваля всичко .
Хайде момичета хубав ден на всички и много минуси  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 84
Здравейте мили граций !!!
Ей че си ранобудна Дианка че и кафенце си спретнала . Благодаря!
Днес сме на мляко то е ясно,  кажи утре какво ще е менюто .
И да си кажа мисля да скокна на кантара чак като приключим серията с твоето меню Дианка .
Дано само не се случи нещо и да разваля всичко .
Хайде момичета хубав ден на всички и много минуси  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

ако ти позволиш да се случи това нещо което да развали нещата - то ще се случи
аз ще ти дам пример - снощи на масата седнали мъжо и майка ми а на масата ми се блещи едно филе елена, едни дробчета, една овчарска салата ама аз железна седя пия си чая и пет пари не давам за филенцето и салатата - просто железна
е не ми беше лесно ама като си представя че като се натряскам после ще съжалявам - та не се поддадох на изкушението
утре на краставички аз мисля да си взема поне 2 кг и като почувствам глад да си хапвам
измери се днес за да знаеш след "курса" колко си свалила и ще видиш още утре колко добре ще се почувстваш лекичка и отслабнала - няма и да ти се иска да губиш това чувство - това ще те стимулира да продължиш  Wink

# 85
  • България
Ще се постарая да спазвам всичко и най-после да видя една харесваща ми цифра на кантара .
Ще си залепя на хладилника едно голямо 70 , за да си имам едно на ум и да ми действа стряскащо Joy Joy Joy

# 86
Ще се постарая да спазвам всичко и най-после да видя една харесваща ми цифра на кантара .
Ще си залепя на хладилника едно голямо 70 , за да си имам едно на ум и да ми действа стряскащо Joy Joy Joy
предлагам да залепиш снимка от тоя сорт
Скрит текст:

само да не стресираш и останалата част от семейството
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 87
Диди мерси за кафенцето. Каква е тая снимка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! веднага ще си я разпечатам за хладилника  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ох заболя ме корема да се смея. Къде я намери тая булка и то по голо тяло?   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Успех стискай зъби ще се чустваш по добре.
Аз да ви се оплача. Мен любимият ми сладолед е бос с бял шоколад и кафяв отвътре. Снощи моя мъж се прибира и какво държи в ръчички БОС любимият ми. Мале от вратата го насметох  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! срама няма тоя човек. Аз обаче си обърнах главата и забравих за сладоледа. Снощи изцяло режимна. Целия ден вчера на една салатка и вода много вода. Днеска и аз съм на кисело мляко. Ми не издържах и се качих на кантара имам си спад от едно кило и вече съм 69,600. Сутринта пак скачах със Синди. Хайде приятен ден на всички монодиеткии най-вече не си мислете за изкушенията.
Пък една женица дето живее до моята работа днеска се появи от село и лично доди да ме пита как съм свалила толкова кила  Joy Joy Joy Joy важното е че вече почна и да ми личи. Laughing Laughing Laughing Laughing
Бе много съм доволна и с големи стимули. Довечера съм на рожден ден на свекървата ама тя и без това готви гнусно така че няма опасност да се изкуша  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 88
Мими и моя любим сладолед е този.
След снимката която пусна Диди,ще повръщам картофи май  Joy Joy Joy

# 89
  • България
Ей Миме попиля ме от смях с твоите писания Joy Joy Joy
И няма да се даваме аз уж ги бях закръглила килцата до 68.7 , но каквато съм си похапвателна днес стартирам от 69.5 Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт