Монодиета - част 8

• 43 955
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Сиренче  Joy Joy Joy Joy Joy с тая кокошка така ме разсмя.  Laughing Laughing Laughing Laughing О то и аз да си взема нещо за фрешче, че ако взема да приритам утре  Joy Joy Joy Joy

# 181
Здравейте момичета

Кленовия сироп засега ми е ок - даже мисля че мога да изкарам докрая
вкуса изобщо не ми е супер сладък заради лимона и джинджифила но ми харесва - наистина е като студен чай, малко ме наболва главата, предполагам защото чистя токсините но поносимо
ще полудея по някое време за нещичко за хапване ама се надявам да издържа докрая

Сиречне и Мимс - само утре да не преритате верно че ше идвам да ви спасявам   hahaha hahaha hahaha

# 182
Здравейте!Днес съм на овесени ядки.До тук съм стриктна,остава да падат и килцата.
Приятна вечер на всички. Hug

# 183
Ти от месец ли си на моно?А от колко започна?
Много минуси ти желая! Peace
От 16,06 стартирах с 85 кг  Simple Smile
Мими аз винаги имам готовност за фреш,макар че ако мога да издържа не пия....но ако съвсем освирепея по-добре фреш,отколкото да награбя нещо друго  Mr. Green

# 184
Здравейте и от мен ! Най-накрая се добрах и аз до компютъра!  Shocked Аз да си кажа днес започнах от 72.6 и карах млечен ден - ядох и кисело и прясно мляко. Утре съм на салатки! Сутринта като се претегля ще докладвам резултати. Целта ми е 62-59 кг до 08.09 мислите ли че е реалистично? Успехи утре на всички лунуващи и на всички останали диетуващи и поздравления за волята и успешния ден! Hug

# 185
Аз карах един час колело и съм много доволна. Утре щесърбам водица. Сиренче и аз ще си приготвя фрешче. Даниеле стига да искаш всичко е възможно. Най- трудно се свалят последните кила.

# 186
Добро утро момичета. Успешен ден на тия дето ще вият срещу луната  Joy Joy Joy Joy Joy да изкараме един успешен воден моно ден.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Вчера бях на царевичка, чакам и от вас отчет. Ще се тегля утре след луната.

# 187
Привет,компания!
Още не съм завила с/у луната,но пия по други причини фибри+лакто,и от това чудо губя всякакъв апетит,което е потресаващо..
Успех на водните лунатички! Peace
daniellle,имаш ли успех след млечните?
Chambertina,да сръбнем по едно люто топящо мазнинките чайче,а?То май само ние сме му фенки... Hug
Хубав ден! Hug

# 188
sun sea само така. И Сиренчето си пада по чая. Аз и Диди по кафето за другите девойки незная. При мен няма да е само на вода взех си и фрешче  Joy Joy Joy Joy

# 189
sun sea,аз си го изпих чудното чайче,ще се тегля като ми мине МЦ,но се усещам някак по лекичко.Тоя чай така ми убива апетита,че дори не си докоснах овесените ядки за обяд.
 Целувки на всички. Hug

# 190
Chambertina специален чай ли пиете за убиване на апетита?  Laughing Laughing Laughing

# 191
mimi_msm,чай от джинджифил,но на мен така ми действа,sun sea ме почерпи с него като и бях на гости и много ми хареса..

# 192
mimi_msm,чай от джинджифил,но на мен така ми действа,sun sea ме почерпи с него като и бях на гости и много ми хареса..
Пила съм го супер е чая. Има го и в копринени торбички  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Сега ме подсети може и аз да си взема но и без това нямам много апетит в последно време.

# 193
Вземи си пресен джинджифил и го настържи.С лимон и мента е убийствен.А студен с лимон,мента и краставица разхлажда страхотно.
Даже имаше в тази комбинация една диета във форума-за 4-дни-3кг.Сигурно се сещаш...
И аз съм по кафето...Да изпием по едно?
 diana_m къде е?

# 194
sun sea аз кафенце изпих вече и още ми се спи. Пресния джинджифил като го настържа кво го правя после? Ще извиняваш за въпроса ама освен джинджифил с мед друго не съм си правила от пресен такъв.
Сиренче  ruporuu  ruporuu  ruporuu дай отчет за луната.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт