Монодиета - част 8

• 43 993
  • 726
  •   1
Отговори
# 210

Сиренче луната от вечерта в понеделник ли почва и до вторник вечерта ли ще бъде?
Мими,започва понеделник  в 21,16 часа до вторник/23 юли/ в 21,46 часа.
Аз нямам минуси-79 кг съм....ама тъй който яде боб и пие бира  #Cussing outТа за 1 месец съм  -6 кг,което е добре за мен.До 16,08 си поставям за цел да достигна 74кг.Днес съм плодове,а утре на домати и краставици.

# 211
МоРсКа СиРеНа   Hug Hug Hug Не се ядосвай и аз нямам минуси. Може пък утре нещата да са по добри. Сега продължаваме. Аз циклля сигурно от два месеца 69-68 килограма  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ту сваля малко и после хоп нагоре. Кога ще стигна заветните 60 направо незнам.

# 212
Ти имаш по-малко да сваляш,ами аз още 15-20 кила  Sad
Оня ден си купих бански за дебеланки,че моя не ми става и вечер в тъмното ще ходя да плувам,да не плаша хората  Joy Joy Joy

# 213
Хей,сладурки,не се ядосвайте,преди пълнолуние е така..След него килата ще падат яко..
Усмихнат ден! Hug

# 214
Ти имаш по-малко да сваляш,ами аз още 15-20 кила  Sad
Оня ден си купих бански за дебеланки,че моя не ми става и вечер в тъмното ще ходя да плувам,да не плаша хората  Joy Joy Joy
Ти пък да не плашиш хората. Все пак наскоро си родила а и не вярвам, че около тебе има само куки  Joy Joy Joy Joy аз имам малко да свалям обаче не се свалят  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! зор голям зор  и после ще се замисля дали пак да тъпча като невидяла като се сетя с колко мъки и глад едвам 100 грама свалям. Спорта е хубаво нещо сега се сетих че довечера ще си измеря мерките може на мерки да съм свалила щото вчера ми стана пола 36 размер от 40 вече нося основно 38 но имам вече и 36 ци
sun sea ти кача ли се на кантарчето?

# 215
не си причинявам излишни мъки...не се чувствам за кантар..

# 216
Мими,така е последните са най-трудни за сваляне.При теб наистина е добре да си видиш мерките,защото ти спортуваш и може да няма кг надолу,но пък да има минус при сантиметрите.
Аз скоро се напъхах в една стара рокля-е верно като радиатор съм  в нея, ама пък се напъхах  Joy Joy Joy

# 217
Мими,така е последните са най-трудни за сваляне.При теб наистина е добре да си видиш мерките,защото ти спортуваш и може да няма кг надолу,но пък да има минус при сантиметрите.
Аз скоро се напъхах в една стара рокля-е верно като радиатор съм  в нея, ама пък се напъхах  Joy Joy Joy
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 бравос Сиренче и аз това го харесвам най много като се напъхам в стара дреха.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 218
Здравейте,прекрасни!Аз днес съм 68 кг.Сиренка ме зарадва като каза че за месец е минус 6 кг,аз толкова искам  да махна ..иначе съвсем ще се сбръчкам. Grinning

mimi_msm,ела да караме колело заедно..
sun sea Hug
Сиренка,Даниелеи на вас Hug

# 219
Chambertina аз вътря педалите всяка вечер  Joy Joy Joy Joy снощи обаче бях много изморена и пропуснах. Днеска съпружеското тяло ще пече рибка може и днеска да отърва  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 220
mimi_msm,преди като бях млада като теб и аз всяка вечер въртях педалите,сега си намирам оправдание,че нямам компания  Laughingа истината е ,че ме смързява..

# 221
Aз винаги съм била мноооого трудна за гимнастики Simple SmileНавремето тренирах баскетбол и бях ок.После ходих на каланетика известно време и после и вкъщи я правех.През останалото време-основно глад  за поддържане на фигурата Mr. Green Абе като цяло ме мързи,ама сега като стана 75 кг и почвам коремните...няма как.

# 222
Добро утро момичета

изчетох ви внимателно - браво на всички за минусите и за това че сте стриктни

МоРсКа СиРеНа ще мръднат килата няма къде да ходях - ако не пиеш поне по литър и половина вода на ден - започвай, гимнастиката може да я оставиш за след сваляне на килата за да се стягаш в противен случай сега може само да стегнеш някоя друга сланинка  Wink

daniellle не че не ти е реалистично желанието да свалиш до 62-59 килограма до 08.09 обаче мнооого глад требе за да се получи това за по малко от месец  newsm78 newsm78 newsm78 аз съм сваляла най много 10 кила за един месец със зверско гладуване и имам да свалям доста повече от теб /тройно  Embarassed Embarassed Embarassed/.
моят съвет за теб е за да свалиш максимума: направи си дни на кисело мляко и сухари /сутрин обед и вечер по половин кофичка кисело мляко и два сухара като вечер преди лягане удари една чаша доматен сок/, от зеленчуците наблягай на краставиците заради съдържанието на вода, от плодовете си прави дни на грейпфрут или кивита, направи поне два дни на месо /пилешко бяло печено/ и пий поне по 2 литра вода /е ще залюбиш VC-то но пък нали ще слабееш/

mimi_msm ти си мойта гордост - и двете имахме голям застой от дълго време, но пък също така и от доста време си стриктна и след месец и половина когато ще си пием мартинито на плажа заедно ще сме неотразими .... е за себе си имам известни притеснения защото няма да съм свалила всичките си излишни килограми, но теб очаквам да видя сияеща, подмладена и прекрасна  Hug Hug Hug

Chambertina и sun sea чая от джинджифил е мноооооого полезен за много неща не само за глада, аз доколкото знам и предпазва от рак даже, замислихте ме и мен с тоя чай - може би ще си взема и аз коренче да си лютивя вечерите  Wink
не си причинявам излишни мъки...не се чувствам за кантар..
ми то пък и да се мериш през ден не си е работа, то има минуси плюсове и като вземе човек да се втелява за едни 200-300 грама дето може да е задържана вода и какво ли още не - та мери си се ама не прекалено често, но все пак трябва да знаеш какъв ти е напредъка. Аз ще се премеря в края на месеца за да видя какво съм сътворила  Wink реално очаквам не повече от 5-6 килограма  newsm78

Сега да кажа за себе си: е сиропчето го възпрях защото ежедневието ми е доста натоварено и се оказа че съвсем съвсем без никаква храна ми е невъзможно /започна да ми прималява  Sad Sad Sad/
спазвам си режим мой си режим, почти моно, горе долу наблягам на киселото мляко и плодове и зеленчуци.
Днес не съм решила още на какво ще съм, но ще видя към обяд какво ми се прияжда.

# 223
diana_m,сподели за твоя режим,моля те.Много близко до моите представи ми звучи-млечни,плодове и зеленчуци.
Даже имаше такъв режим на Сивила,която за седмица 10кг е свалила...
Това ли е?
  bouquet

# 224
diana_m,сподели за твоя режим,моля те.Много близко до моите представи ми звучи-млечни,плодове и зеленчуци.
Даже имаше такъв режим на Сивила,която за седмица 10кг е свалила...
Това ли е?
  bouquet
според мен за да свали човек за една седмица 10 килограма трябва организма му да е болен /не може нормален здрав организъм да свали толкова много за една седмица , времето е твърде малко и ако организма ти е здрав той ще се пази/
диетата със сухарите и киселото мляко вече я писах но тя се пази макс 3 дни
сутрин: 2 сухара и половин кофичка кисело мляко
за обяд и вечеря същото
а преди лягане - чаша доматен сок
с нея съм сваляла 3 килограма за 4 дни

аз гледам да карам на суровотии /плодове и зеленчуци/ и главно си карам на кисело мляко
сухарчета хапвам от време на време че ми се прияжда соленко и си взимам бейк ролс

Общи условия

Активация на акаунт