Монодиета - част 8

• 44 037
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
qnichhka аз бих ги заменила с месо.
Сиренче как върви диетата. Аз съм отпуска сега и съм в прегрешения матръгна ли на работа от понеделник съм сериозна.

# 436
Мими,аз си дадох малко почивка,защото колкото повече се напъвам да диетувам толкова повече глупости правя и се дъня-от 16,06 съм на моно и ми писна вече Simple SmileСмятам на 01,10 отново да започна с нови сили,а дотогава повече салатки.От известно време денем ям домати и краставици,а вечер малко се отпускам.....с ММ си правим подобаваща маса  Mr. Green Но днес лунувам и смятам луната да я спазвам стриктно докато започна строга диета.

# 437
mimi_msm благодаря за отговора , но и в събота ми се полага месо и мислех да е извара какво ще кажете ?

# 438
mimi_msm благодаря за отговора , но и в събота ми се полага месо и мислех да е извара какво ще кажете ?
Става  Peace

# 439
МоРсКа СиРеНа благодаря и на теб за отговора, тъкмо я отворих , зада я опитам не е толкова зле колкото си мислих, момичета аз започнах във вторник 66кг. днес 4ти ден 64 и несъм ходила до Wc след картофите вчера , дано си върна старите 58 кг, това лято яко се отпуснах Grinning успех на всички и хубав ден от мен   Peace

# 440
Привет отново,момичета!След много юркане и вайкане цяла седмица,ту глад,ту ядене -съм качила 1 кило. 58 кг съм на 1.62 см /аз пък си мислех,че съм 1.65,ама ходих на лекар да си видя точните мерки/ . ШОК!  #Crazy От утре почвам Диетата от galimira28 .Купих си 2 млекца по 2% масленост,един път я правих и първия ден озверипях от глад,защото ядох активии ,които са обезмаслени.Не е работа това  Embarassed ..От утре ще ви пиша редовно.Обещавам!  hahaha Peace

# 441
Момичета,когато сте на картофи и ориз как ги приготвяте.Може ли да се добавя някаква мазнина,сол.Примерно да се направи домати с ориз или картофите печени във фурната с малко мазнина.
Зеленчуците просто сурови ли ги хрупате или може и на салата с подправки?

# 442
melanib Аз си слагам на всичко подправки но не прекалявам. Например на картофите слагам лук, стиснат лимон и малко зехтин. Ориз гол немога да ям на него му слагам едно бульонче зеленчуково /зависи от количеството все пак/ Домати с ориз също съм правила на диетата стига подправките да са в ограничено количество.

# 443
Здравейте
И аз направих една от 7дневните диети. Първите 2 дни свалих 2кг, 2 и 4- ти свалих 1 кг и това беше. Само 3 за 7 дни, а единствено денят с пилешкото ми беше доста сит, иначе май си умирах от глад. Но съм се надъхала и пак ще пробва. Като бях тинейджърка съм я правила и определено има ефект  Grinning
А захранването как става, нещо все започвам да си ям нормално от следващия ден след диетата newsm78

И да попитам през какъв период може да се правят тези диети?

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 21:58 от Katnis

# 444
Има ли някой на тази диета в момента?Аз след луната вчера днес започвам пак моното,че с тази почивка която си дадох си върнах и 3-4 кг Sad .Днес съм на плодове.

# 445

от утре съм го намислила  Flutter
и ще е хубаво да си имам компания  Hug

# 446
И аз съм тук отново, днес на кашкавал, утре мисля да е кисело млекце 2 кофички. Успех на диетуващите

# 447
И аз се примъквам тук!
Привет,компания!
Успех на всички! Peace

# 448
И аз съм тук,но вчера нямах нет.Понеделник бях на плодове,вторник-ориз/не беше чак толкова гаден-сложих му малко шарена сол Simple Smile/вчера-картофи,а днес съм на плодове отново.Имам -1,5кг.Продължавам утре или със зеленчуци или кашкавал-ще видим  какво ще реша сутринта.
Успех,компания  Hug Hug Hug

# 449
понеделник - вода, вторник - кисело мляко, сряда - месо
-1.8 кг
и днес съм на гости и утре няма да се меря  Mr. Green

от петък - пак сериозна, този път ми е необяснимо лесно  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт