Монодиета - част 8

• 44 026
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Отново се включвам при вас. След като цяло лято изкарах на легло и бях смъкнала няколко кг. и дрехите ми висяха като на закачалка, сега всичко отново ми е тясно. Толкова съм възмутена от себе си, че нямам думи. Някой спомена ЕГН то , ама то не може да ядеш като за световно и после то виновно. ОТ 3та дупка на колан сега съм на 1. От днес започнах с варени картофи,  за вкус им прибавих, много малко добре изкиснато и обезсолено сирене. ЦЯл ден вместо вода айрян.Как си приготвяте картофите освен сварени, на пюре, добавяте ли още нещо за овкусяване? За утре се чудя какво да бъде!

# 482
Картофите ги ям варени с шарена сол.
Аз чак януари пак ще диетувам.И на мен дънките ми се опънаха-подозирам ,че съм отново 80 кг,но не се тегля-да не се ядосвам....каквото такова.МАйка ми ще идва на гости след няколко дни и не върви да съм на диета,пък и ми се хапва -явно не е момента сега.Догодина пак с нови сили започвам  Wink

# 483
  • София
Отново се включвам при вас. След като цяло лято изкарах на легло и бях смъкнала няколко кг. и дрехите ми висяха като на закачалка, сега всичко отново ми е тясно. Толкова съм възмутена от себе си, че нямам думи. Някой спомена ЕГН то , ама то не може да ядеш като за световно и после то виновно. ОТ 3та дупка на колан сега съм на 1. От днес започнах с варени картофи,  за вкус им прибавих, много малко добре изкиснато и обезсолено сирене. ЦЯл ден вместо вода айрян.Как си приготвяте картофите освен сварени, на пюре, добавяте ли още нещо за овкусяване? За утре се чудя какво да бъде!

Извинявай ама това не е монодиета да ядеш картофи със сирене и айрян. Или едното или другото иначе не е никаква диета. Към картофите може да се прибави малко сол и подправки като магданоз или копър.

# 484
Съгласна съм, но с мисля че 50 гр. сирене- добре изкиснато и обезсолено,  разпределени за деня не биха повлияли особено много. Колкото до айряна, според мен дали ще е 2 л. вода или четвърт к. мл. в 2 л.вода, пак не  би повлияло драстично. Може да става по бавно но все пак има макар и малък резултат- по дрехите ми. Говорим за 4 дни само за сега, колкото по- дълго издържа толкова по- добре. Все пак става въпрос за 7 кг. Честит Никулден  bouquet

# 485
  • София
Добави и един шоколад, 100 гр. какво са , пък и нали идват празници   bouquet

# 486
Картофите ги ям варени с шарена сол.
Аз чак януари пак ще диетувам.И на мен дънките ми се опънаха-подозирам ,че съм отново 80 кг,но не се тегля-да не се ядосвам....каквото такова.МАйка ми ще идва на гости след няколко дни и не върви да съм на диета,пък и ми се хапва -явно не е момента сега.Догодина пак с нови сили започвам  Wink

Сиренче ще те чакам да почнем заедно. Аз в момента от неделята постя иначе и аз съм качила сто процента. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 487
и аз,и аз с вас! Hug

# 488
Мими, sun sea догодина сме ние Simple Smile

# 489
аз още м/у коледа и нг ,мисля да направя едно моно,че не влизам в дрехите си.
след 1.01-пак...

# 490
Мими, sun sea догодина сме ние Simple Smile
Peace Peace Peace Peace ми как и дано да е по успешна от миналата година  Laughing Laughing Laughing
аз още м/у коледа и нг ,мисля да направя едно моно,че не влизам в дрехите си.
след 1.01-пак...
Аз постя ама ми е доста трудно но все пак не остана.  Laughing Laughing Laughing

# 491
Желаещи за едно предколедно моно има ли?

# 492

има, но им е много студено и съм се скрила  Twisted Evil
може пробно от утре  Flutter

# 493
Ще се радвам да си правим заедно компания.
Чакам те. Hug  bouquet Hug

# 494
Айде и аз. Днес на плодове.

Общи условия

Активация на акаунт