ТУЕС - 4 тема

• 57 272
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
 Grinning Grinning Joy Е не можеше да е по-актуална!
Благодаря и аз за списъка, ние сме си били записали всичко уж Shocked, но все пак ще е полезно, сигурна съм  Grinning

# 76
  • София
Благодаря, г-жа Митова  Hug Сега ще му подготвим книжките, да си чете.

Наде, точно така сме и ние, лошото е, че на село има също комп, при това 3 на брой  #2gunfire

# 77
Уникална снимка, едва ли има родител, който да не го преживява в момента  Joy Joy. А какво ще правим ние-бъдещите осмокласници с нашата лятна литература? Кой  не записал, кой не разбрал-мъка, мъка!

# 78
  • София
Вече и приказките не са това, което бяха  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Приятна вечер  Hug Hug

# 79
  • В една далечна галактика...
Привет и от нас! Дойде време да попитаме за необходимите документи за записване в ТУЕС  Laughing Може ли някой преминал тези дни по същия път, да сподели ценен опит от първа ръка?  Peace

Ами намерих информацията - пишело я в сайта на училището. Вече напълно съм изключила. ooooh! Важното е, че наближава краят на сагата с кандидатстването  Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 22:21 от Misho4ka

# 80
  • София
Добро утро на всички!

А ето го часът на истината  Mr. Green
     http://www.elsys-bg.org/notifications/%D1%8E … sp;    

По математика има само 3 деца от 8 г клас. Ще стискаме палци  Praynig Praynig Praynig След всичките притеснения и писания тук май това е добра статистика  newsm78 newsm78

Общо на поправителни 72 деца (не съм си изпила кафето, така че може и да не съм ги сметнала правилно  Mr. Green Mr. Green прави 9 - 10 % от всички деца.

За 9 клас явно "препъни камъчето" са отново математиката, но се появява и електротехника и ел. вериги  Mr. Green Mr. Green

Misho4ka добре дошла в редиците ни  Hug Hug Hug Ако още нещо не ти е ясно, питайV Ще отговаряме веднага  Peace А като се и запишете - може да се похвалиш

Усмихнат ден на всички   bouquet

# 81
Привет и от нас! Дойде време да попитаме за необходимите документи за записване в ТУЕС  Laughing Може ли някой преминал тези дни по същия път, да сподели ценен опит от първа ръка?  Peace

Ами намерих информацията - пишело я в сайта на училището. Вече напълно съм изключила. ooooh! Важното е, че наближава краят на сагата с кандидатстването  Simple Smile
Срокът беше до 28.07.2013г.
За какво записване говорите ? Shocked

Много деца на поправителен, много нещо.
В тези 72 да няма повтарящи се, направи ми впеатление едно дете с особено има е на 3 поправителни Shocked

# 82
  • София
От сайта на ТУЕС:

Важно е да знаете:

Срокът за записване по второ класиране за специалност “КОМТЮТЪРНИ МРЕЖИ” е от 1.07.2013 г. до 5.07.2013 г. включително. Трето класиране, ако има такова, ще бъде обявено на 5.07.2013 г. след 20:00 часа.
При записване трябва да се носят следните документи: оригинал на Удостоверението за завършен 7ми клас; оригинал на служебна бележка за резултатите от външното оценяване; оригинал на медицинско свидетелство; Характеристика

Na_Vesi има и повтарящи се имена, но все пак това са 72 изпита. Много ли е, малко ли е  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Започваме статистика да водим за следващите 5 години  Mr. Green Mr. Green И дано не попадаме в тази статистика, а си я водим отстрани  Laughing Laughing Laughing

# 83
Струват ми се доста поправителни, но пъка ние си знаем че не е лесна тази работа....
Досега само четях, но живо се вълнувам от всяка инфо - сина ми е записан СП.
Успех на децата влязли в "поправителната статистика" и дано бързо да изпаднат от нея.

# 84
  • на терасата
Много деца от 9 клас на поправителен по математика?! Кой учител им води на 9-тите класове?

# 85
А защо да няма поправителни? Ето вижте, отново веднага се нахвърляте на учителите! А давате ли си сметка, че щом тези деца са на поправителен изпит, значи може би проблемът е в тях самите, а не в учителят?

# 86
  • София
А защо да няма поправителни? Ето вижте, отново веднага се нахвърляте на учителите! А давате ли си сметка, че щом тези деца са на поправителен изпит, значи може би проблемът е в тях самите, а не в учителят?

Къде видя някой да каже нещо за това, че нещо съм изпусналау, а вече си изпих кафето  Mr. Green Mr. Green И къде видя, че някой се "нахвърля" на учителите! И това ми е отбягнало  Laughing Laughing

Още малко статистика (без "нахвърляне")

с 2 изпита са 16 деца;
с 3 изпита са 3 деца;
с 4 изпита са 2 деца;
с 5 изпита е 1 дете;

# 87
  • София
Много деца от 9 клас на поправителен по математика?! Кой учител им води на 9-тите класове?

А ние си мислехме, че в 8 клас е "камъчето"  Mr. Green Казвам го "неутрално"  Laughing Laughing

# 88
  • София
Значи 54 от изпитите се падат на 22 деца  newsm78 newsm78

остават 18 деца с по 1 изпит

Значи 40 деца са на поправителен общо - статистиката се променя, това прави около 5 % от всички

# 89
  • на терасата
Предлагам TNT_Minecraft^^ да ни каже защо, според него, има толкова деца на поправителен  Peace Дали е просто мързел на някои ученици или има и друга причина.

Общи условия

Активация на акаунт