Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 247
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,помагайте!Счупи ни се лятната количка и спешно трябва да купя нова.Счупената е на Чико модела е Liteway,много бях доволна от нея,но струва над 300 лева и никак не ми се дават.Още не съм успяла да продам Стокето,което си стои ей така.Та моля,ако някой е попадал на такава количка в чуждите сайтове на по нормална цена,нека ми пише.Ако ли не дайте идея за друга марка и модел отговаряща на следните критерии-пълно легнало положение,регулираща се степенка за крачета,да е лека и да не е с много малки колелца в нашия град дупките са като кратери...Ами май това са ми претенциите,а и да е около 200 лева.
Имало промоция на Mothercare Luna,за 160 лева,дали е хубава и здрава?
Надявам се да ме ориентирате в морето от колички,че иначе не знам как ще катеря баира с тежкото Стоке и 12 кила щерка в него,а и пълна чанта със зарзават....чак не ми се излиза утре.

# 466
  • Варна
Аз не мога да ти помогна, но ти можеш. Къде я има тази промоция? Аз съм много запалена по тази количка.

# 467
Здравейте момичета,
Предстои ми да избера първата си количка и вече съм сериозно объркана. Имам възможност да поръчам от чужбина и да ми я пратят. Признавам, че не съм разглеждала много в България. Гледала съм предимно в интернет и в някои по-големи магазини.
Може ли да погледнете тази : http://www.gracobaby.com/products/pages/productdetails.aspx?Prod … qqz.RqJSdO27.dpbs
Моя роднина я е виждала наживо и каза, че не била много тежка и че е маневрена. Обаче ме интересува вашето мнение.
Аз държа да е с 4 колела, да има пълно легнало положение за новородено, да има една дръжка за бутане и да не е прекалено тежка( около 10 кг). Не търся определен цвят. А и повечето приставки ме дразнят.
Другото, което ме притеснява, но не съм сигурна дали да питам тук, е че столчето за кола от комплекта гледа назад. В България не съм забелязала да е много популярно.

# 468
Момичета,помагайте!Счупи ни се лятната количка и спешно трябва да купя нова.Счупената е на Чико модела е Liteway,много бях доволна от нея,но струва над 300 лева и никак не ми се дават.Още не съм успяла да продам Стокето,което си стои ей така.Та моля,ако някой е попадал на такава количка в чуждите сайтове на по нормална цена,нека ми пише.

http://www.narlis.gr/eidhbebe/karotsakia/chicco/lite-way-top.html
Ето я на нормална цена.Ако имаш някой познат в Гърция,да ти я поръча и изпрати,

# 469
  • София
Здравейте момичета,
Предстои ми да избера първата си количка и вече съм сериозно объркана. Имам възможност да поръчам от чужбина и да ми я пратят......
Другото, което ме притеснява, но не съм сигурна дали да питам тук, е че столчето за кола от комплекта гледа назад. В България не съм забелязала да е много популярно.

Гракото изглежда доста добре! Предлагам ти да погледнеш и Britax B-agile. Отговаря на всичките ти изисквания, има я и тук и в чужбина. А относно столчетата - всички бебешки столчета за кола гледат назад! След годинка вече може и напред  Peace

# 470
Благодаря за предложението. Притеснява ме само, че ми изглежда като триколка. От тази тема останах с впечатление, че са по-нестабилни.

# 471
  • UK
Момичета,помагайте!Счупи ни се лятната количка и спешно трябва да купя нова.Счупената е на Чико модела е Liteway,много бях доволна от нея,но струва над 300 лева и никак не ми се дават.Още не съм успяла да продам Стокето,което си стои ей така.Та моля,ако някой е попадал на такава количка в чуждите сайтове на по нормална цена,нека ми пише.Ако ли не дайте идея за друга марка и модел отговаряща на следните критерии-пълно легнало положение,регулираща се степенка за крачета,да е лека и да не е с много малки колелца в нашия град дупките са като кратери...Ами май това са ми претенциите,а и да е около 200 лева.
Надявам се да ме ориентирате в морето от колички,че иначе не знам как ще катеря баира с тежкото Стоке и 12 кила щерка в него,а и пълна чанта със зарзават....чак не ми се излиза утре.

Този потребител във ФБ предлага нови колички, точно на Чико внос от Англия, на много хубава цена Crazy

/bunny.varna[/b]

# 472

Ако не си предобедена към марката чиполино ето това е много добро около 100 лв http://slonbalonbg.com/lqtna-detska-kolichka-chipolino-ava-ocean-2013.html

Има и една в продавалника за 40 кинта и аз и се точих, но реших, че не ми трябва 3-та количка
http://prodavalnik.com/lyatna-kolichka-i28161151

# 473
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Този потребител във ФБ предлага нови колички, точно на Чико внос от Англия, на много хубава цена Crazy

/bunny.varna[/b]

Внимавайте с такива търговци, които нито платежен документ могат да ви издадат, нито гаранция да ви дадат, а цената е приблизително колкото на нова количка, примерно със 100лв. по-евтина.
Моя близка приятелка сега си пати от MotherCare, който си купи от едно момиче от Бургас, от продавалник - продаде й я като нова, но количката е с дефект - пада й предното колело  ooooh!  тя заедно с една друга приятелка си взеха, на другата пък и се откача дръжката  ooooh!  сега по никакъв начин не могат да си търсят правата от търговката. Количката я взеха на 600лв., а в офиц. сайт на MotherCare е 250 паунда, просто за 100лв. не си струва.

Тя може би по-късно сама ще влезе да ви разкаже подробности за покупката, потребителка е във форума Peace

# 474
  • UK
TDI
леле ooooh! то навсякъде се е напълнило с некоректни търговци, не съм питала за гаранции наистина, просто видях предложенията и Crazy

# 475
Ками,не бил Луна ,а Нуни модела,който е на промоция в магазина на Mothercare ги имало.
Момичета,благодаря за бързите отговори!В Гърция цената е супер,ама пусто ,кято нямам никой близък там.Сега момиче от друг форум ми писа и ми предлага да ми продаде Пег Прего Плико,само с летен кош за 190лв,добре ли е?Ама май много тежка ще е тази количка,а и няма да се сгъва като чадър,а ние ще пътуваме със самолет тази зима и количка,която се разглобява в две части няма да ми е добър вариант.
Май ще трябва да се бръкна с 320 лева,баш преди морето хич не ми влизаше в сметките:(

# 476
Смятате ли за важно поставката за крачета да е подвижна ( ама и аз как го обясних). Метнала съм око и на Graco Symbio ,но ми направи впечатление този "дефект" и се колебая. Целия кош е подвижен, а не само долната част за крачетата. А съм забелязала, че много майки возят децата си седнали с изпънати крачета.
Също така, къде в Сф се предлагат тези колички, за да я видя на живо.

Тони какво стана с Лупото,да не си се отказала,че и Енцото на Еспиро?

# 477
Ели, за сега съм за Лупото. Не съм се отказала. Цена- качество няма равна. А и за сега кусур не съм и намерила. Но имам време и мисля да погледна още няколко колички. От Енцото се отказах заради цветовете. И колкото да ме убеждава продавачката, че е лекомислено да се откажа заради това, за мен не е маловажно. ММ хареса черното, аз червеното и накрая си стиснахме ръцете на синьо Лупо  Mr. Green

# 478
Момичета,бях се спряла на количка на бебетто,но разгледах ТАКО-то,новите модели и ме грабнаха страшно много,отговарят на това,което търся  Hug FlutterГледам обаче че масово си поръчвате от чуждестранни саитове,а аз не сам запозната с тях,та знаете ли някои саит,от които мога да намеря Тако на по-ниска цена от бг?Ще сам благодарна,ако ме насочите  Praynig

# 479
ето и линкове на моделите,които ме заинтригуваха по-специално:http://www.za-bebeto.com/product_info.php?products_id=85                                                                                                                  http://www.za-bebeto.com/product_info.php?cPath=1_45_46_49&products_id=39                                                                                                                                                  http://www.za-bebeto.com/product_info.php?cPath=1_45_46_55&products_id=54

Общи условия

Активация на акаунт