Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 401
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Ашли, конкретно за тази нямам лични впечатления (не съм я бутала), но Макларън са традиционно страхотни колички, дори да не е БМВ, няма да съжаляваш, сигурна съм.
А тази конкретна количка я имаше преди месец в "Дундьо" срещу Майчин дом. Вероятно още я има на витрината, можеш да минеш и да я разгледаш на живо. В "Малечко" сигурно също я има.

Аз съм от Бургас ? newsm78

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 10:59 от Ashly.

# 586
Момичета, аз по принцип не съм фен на Кангару, но вчера в един магазин мисля, че видях или този модел http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=267 или този http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=196&file_id=5775 модел Стори ми се много лека и маневрена. Дори не виях цената, но бих й хвърлила второ око. Някой впечатления? Притеснявам се от това колко е лека дали е достатъчно стабилна.  newsm78

# 587
  • София
И аз си бях харесала Хана-та, но не ми спечели доверието и си купих друга.

# 588
  • София

Ашли,пише под аватара ти "София/Бургас", затова ти предложих магазин в София. За Бургас не мога да ти помогна...

# 589
Благодаря все пак за отговора  Hug Днес цял ден звъня по магазините ама е изчерпана и не е сигурно дали ще я внасят  yahoo_49

# 590
Момичета, аз по принцип не съм фен на Кангару, но вчера в един магазин мисля, че видях или този модел http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=267 или този http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=196&file_id=5775 модел Стори ми се много лека и маневрена. Дори не виях цената, но бих й хвърлила второ око. Някой впечатления? Притеснявам се от това колко е лека дали е достатъчно стабилна.  newsm78
Втората и аз се бях засилила да я купувам, но ме отказаха момичетата тук, коша за новоредо се слага директно върху летния и става много тежка близо 6 месеца. По-добре ги бутай количките с някое детенце в тях ,по-добра преценка ще имаш, макар че на мрамора всичко върви като при формула 1  newsm78
П.С. за кангорото съм виждала в градинките и махната лятна седалка при коша за новородено, но не знам как го правят?!

# 591
Някой по-запознат и с впечатления би ли изказал мнение за Navington cadet,не съм ги виждала на живо?
andji11 ако не искаш да се върнеш 2-3стр назад и да прочетеш коментара ми,то ще го напиша пак.Коша за новородено се клати страшно много.Някои продавачки го изтъкват като плюс на количката,но всъщност е един голям минус.Всеки ден виждам как моя приятелка съжалява за направения навремето погрешен избор и иска да я продаде,но уви.Не стига,че се клати постоянно(то да не тръгнеш по разбити улици-тогава е страшно),но след като бебето понаддаде и започна от тежестта си да се свлича и да си подпира краката в коша,защото тя провисва отпред и се притеснява да не се натоварват крачетата му.
               благодаря ти много,това ми помага да не се заглеждам излишно в колички в разни саитове и да се чудя струва ли си Peaceизглеждаха добре,но явно само на картинка FlutterЩе си остана май на тако-то(новите модели),то ми е на 1 място в класацията засега като че ли ThinkingА в продавалник гледах нова Romey baby,стори ми се изгодно,за нея не успях да намеря отзиви в нета,изглежда ми че не е от най-здравите,но нищо конкретно незнам.Нещо да кажете и за тях?
anndji11 виждам и тебе те влекат полските модели,защо не разгледаш Espiro?Аз след много търсене и голяма чуденка си купих Vector pro на Espiro,много съм доволна,количката е супер маневрена и висок клас. newsm10

# 592
  • София
Втората и аз се бях засилила да я купувам, но ме отказаха момичетата тук, коша за новоредо се слага директно върху летния и става много тежка близо 6 месеца. По-добре ги бутай количките с някое детенце в тях ,по-добра преценка ще имаш, макар че на мрамора всичко върви като при формула 1  newsm78
П.С. за кангорото съм виждала в градинките и махната лятна седалка при коша за новородено, но не знам как го правят?!

E, как да го правят, просто махат плата  Simple Smile. Това не е цяла лятна седалка, а просто плат, който се слага върху рамата. Дори и да не се махне плата, едва ли количката ще стане по-тежка от 80 см плат. А кошът за новородено се закрепя с адаптери, вижда се на снимката, платът не е нужен.

еlica79, Navington cadet има моя съседка. До сега не съм забелязала бебето да се свлича, дори ги видях днес като се прибирахме на обяд, спеше си нормално в коша, дори имаше възглавничка под главата, на 5 месеца е. Да не би твоята приятелка нещо да не е закрепила коша правилно?

# 593
Относно полските колички аз имах тази http://babycity.bg/index.php?route=product/product&product_id=5330 и искам да ви кажа , че съм очарована от нея. Много удобна , маневрена,красива и здрава най-вече Simple Smile Продадох , я защото малката поотрасна и започна да ми натежава това е единствения и недостатък Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 16:17 от Ashly.

# 594
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Втората и аз се бях засилила да я купувам, но ме отказаха момичетата тук, коша за новоредо се слага директно върху летния и става много тежка близо 6 месеца. По-добре ги бутай количките с някое детенце в тях ,по-добра преценка ще имаш, макар че на мрамора всичко върви като при формула 1  newsm78

Аз съм имала Cangaroo, вярно, не такова, но зимния кош се слагаше без проблем върху шасито без летния. Аз мисля, че тук само на снимката така ги показват  newsm78  Може и да греша, защото все пак това са нови модели  Rolling Eyes  Аз повече се притеснявам от платовете - има някои много гадни шушляци  Rolling Eyes  Това Cangaroo, което аз имах на времето беше от добра материя, но не знам как ги правят сега, иначе Hanna-та и на мен ми се струва добре, само не мога да преценя по картинката задните гуми по-големи ли са? И никъде не показват как се сгъва  Thinking

# 595
Танини, тази количка, която аз видях, в този момент беше само със зимен кош, тоест следва, че си се монтира отделно от летния. Но подчертавам - не разбрах кой модел точно гледам.

За платовете дето TDI пише, стори ми се, че плата на зимния кош беше доста тънък, а това за зимата не ми се струва добра идея. Имах чувството, че така изработен кошът, би пропускал вятър...  newsm78

Така или иначе може би утре ще отида да гледам пак количките във Вис Виталис, ще си водя записки и ще свиркам.  Simple Smile

А може ли да ми кажете към мога да видя Baby design Lupo, че във ВВ я нямаше?  newsm78

# 596
Пандичка, Лупо се предлага в магазините, където предлагат и Еспиро. Едния вариант ти е срещу МОЛ Сердика, другия в м-н Слънчице.

# 597
Пандичка, Лупо се предлага в магазините, където предлагат и Еспиро. Едния вариант ти е срещу МОЛ Сердика, другия в м-н Слънчице.

А какво има с/у мол Сердика? В смисъл какъв магазин? И Бейби дизайн да не са едно с Еспиро, че викаш, че ги продават заедно?  newsm78

# 598
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ашли, конкретно за тази нямам лични впечатления (не съм я бутала), но Макларън са традиционно страхотни колички, дори да не е БМВ, няма да съжаляваш, сигурна съм.
А тази конкретна количка я имаше преди месец в "Дундьо" срещу Майчин дом. Вероятно още я има на витрината, можеш да минеш и да я разгледаш на живо. В "Малечко" сигурно също я има.

На Макларън BMW-то го има в Хиполенд в Мол Галерия  Peace

# 599

На Макларън BMW-то го има в Хиполенд в Мол Галерия  

Днес ще отида да проверя и там, въпреки,че я поръчах вече от един сайт Heart Eyes Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт