Горски дъхави цветя - за Мама ЮЛЧЕТО набра:)

• 62 259
  • 602
  •   1
Отговори
# 390
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
А наш Борко е при баба и дядо за уикенда и ще го чакам като се върне другата седмица да украсим заедно  Peace

Алена, и ти ли не спиш  preggo   Joy

# 391
  • в 1001-та нощ
Ще лягам вече  Blush

# 392
  • Пловдив
Хайде споделяйте какво ще донесе Дядо Коледа на нашите Юлчета?
За Барко (за сега) - чадърче с костенурките нинджа, шалче с ръкавички, книжки за Франклин (любима)... и давайте идеи за още, че вече всички ме питат какво да му взимат, а аз още ..  newsm78

П.С И ние още не сме украсили елхата, децата ги нямаше през уикенда, та предполагам днес или утре.  Peace

# 393
Ние купихме комплект барабани и чинели,майка ми ще купи пияно,свекървата купи кукла с преса и други принадлежности за прически и дрехи,едната прабаба и купи една кукла магьосница.За другите незнам още.За градината незнам още какви ще са изискванията.Юлка си има и детска и истинска китара,обича да си дрънка,но с барабани май най-добре се справя.В къщи е весело или свири с нещо или пее.Иначе Юлка като гледа детски канали и почва да иска всичко,което се рекламира.
Светулка,преди да открием,че 3 сливица на Юлка е уголемена ние също се въртяхме в омагьосън кръг за 2 месеца 5 антибиотика,денонощия с 39,6-39.9 и сме щастливи като падне до 38.В болница лежахме с бронхоплемония и след изписването пак болни...Така беше до Май месец.От началото на Юни започнахме лечение с Тонзилотрен,Цинабсин и Имунобор,10 дни в месеца давам и вит.Ц.2 месеца давам,1 не давам.От тогава не вдига Т,сериозно не се е разболявала и излекувахме ангина само с Изопринозин за 5 дни.Сега е на градина и само с хрема за 2-3 дни се разминава без усложнения като прихване вирус,но не всеки път,когато има болни.
Ние тази вечер ще украсим елхата и апартамента.
Вие какъв размер дрешки купувате на вашите Юлчета?

# 394
Нашия послушко си е поръчал на Дядо Коледа тази автомивка: http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=17036 ,която вече пристигна, както и камиона Мак и тротинетка, които ще разпределя между бабите  Peace
За ДГ обикновено събираме около 10-15лв. и на всички дечица подаръците са еднакви. Миналата година беше страшна глупост - игра тип "не се сърди човече" и то при положение, че едно от дечицата беше прясно оперирано, защото беше глътнало малък предмет... пък те наш'те на 2 години "можеха" и да смятат и да броят...ама на някои родители амбициите им са  ooooh! 

За дрешките - при нас е голяма мъка, панталончетата, които са му добре на дължина в кръста са му големи, което му става в кръста му е късо - имаме и за 3 годишни имаме и за 5 годишни и шивачка в близост, защото почти всичко се преправя с ластици в кръста  Crazy

# 395
  • в 1001-та нощ
Ние автомивка лего взехме лятото за ЧРД  Blush

Сега взех влакова композиция с релси, гари и т.н. - с батерии - това ще е за Коледа, а за НГ - сглобяем етажен паркинг - тип вита спирала и етажи и коли, които да се движат и паркират Simple Smile

Роднините не знам какво ще взимат  Blush

# 396
Ние вчера украсихме дома. Много се радваха децата. Цял ден играха с гирлянди, без да им омръзне.
Подаръци тепърва ще мисля. Росен си е харесал една игра, бебешка ми се струва, но щом я иска толкова, ще му я вземем.

# 397
А нашият Божо иска бебе.
Според мен го е чул от някое дете от ДГ, защото ми е странно това желание
 Crazy

# 398
А нашият Божо иска бебе.
 Crazy

Аааа ще изпълнявате тогава - все пак детето си го е пожелало за Коледа  Laughing

# 399
  • в 1001-та нощ
А нашият Божо иска бебе.
 Crazy

Ами хайде  Hug какво чакате  Heart Eyes тъкмо му е време да става батко  Heart Eyes

Калоян много се е хвалил в градината - целия персонал знае, поздравяват ме, като отида и питат - добре ли сме с бебо  Blush

# 400
Ние започнахме да украсяваме още поминалата седмица - правихме гирлянди с Борко и ги закачихме в неговата стая. Миналата седмица украсихме елхата и правихме коледни сладки. Сега се задържаме повече у дома и му измислям занимания на тема "Коледа". За този уийкенд съм намислила да правим коледни картички за бабите и за учителките му в градината.

Относно подаръците - купихме му ето такава китара: http://www.amazon.de/dp/B006XEPI36/ref=dra_a_rv_ff_fx_it_P2000_1 … g=dradisplay0b-21 и любимият му герой от Телетъбисите. И двете неща много ги иска, така че надявам да му харесат подаръците. Тази седмица за св. Николас ще получи конструктор, подобен на този: http://www.bebe-best.com/sevi-darven-konstruktor-robot-p-33613.html (малко са се оляли с цената тук  ooooh!)

# 401
Привет и от мен, все се каня да пиша и докато почна някой изреве  ooooh!
Честито на бременните, Алена, да почнеш да хапваш!
Честито бебче на Скарли, да расте здрав юнак!
На тези, които раждането наближава, да мине възможно най- леко!
Аз още не съм украсила, за Коледа ще се събираме на вилата цялата рода (разбирайте спим в една къща около 15 човека) ,което на мен ми е тотално в повече, ама семейни традиции нали  #Cussing out
За Нова година сме на Добринище с приятели и това засега са плановете.
Павел твърдо иска от Дядо Колед багер ВЪРХУ трактор, та наред с другите подаръци за поредна година ще купуваме пак превозни средства.
От както тръгна пак на ДГ след лятната ваканция живнах, че три месеца с двамата с разминаващите им се режими направо луднах, сега вече спят по едно и също време, та поне за малко оставам сама, когато той си е в къщи.
Аз когато родих Ева него го пуснах на ясла, тя беше на 20 дена, вярно, че си е все сополива от неговите вируси, но минават леко нещата, кърменето в комбинация с хомеопатия си е добра защита, не съжалявам, мисля, че така и тя гради имунитет по от рано. Не мисля, че щях да ги гледам по- добре, ако той си седеше в къщи, а и на него му се отразява добре ДГ. Аз през повечето време се занимавам се с нея, кърмя, нося в слинга, преспивам и прочие и той отива на заден план, там му обръщат повече внимание и е с връстници, за съжаление с тази малка разлика, негативът е за по- голямото дете, ако бебето не е много кротко, но аз такива явно не раждам.

# 402
  • Пловдив
Момичета, сега от фейсбука разбрах че Тедито (TDI) си има бебе   bouquet Страхоотна новина! Теди, чакаме да разкажеш подробности! Хубава вечер Simple Smile

# 403
Честито на Теди  Hug Да са живи и здрави и двете. Дано всичко е минало бързо и леко  Praynig

# 404
теди,честитоооо! да е живо и здраво!.....и бързо възстановяване разбира се:)

Общи условия

Активация на акаунт