Горски дъхави цветя - за Мама ЮЛЧЕТО набра:)

• 62 255
  • 602
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
Страхотна новина, браво  Heart Eyes newsm76 Heart Eyes Two Hearts 1stroller  ylinfant newsm30

# 406
Честито Теди! Да ти е жива и здрава!

И Диването преди около месец роди третата си щерка, случайно мернах нейн пост във Фотографската, а после разгледах и снимки, страхотните са трите госпожички Heart Eyes
Дано не ми се разсърди, че споделих Blush

# 407
  • в Кошера
Хей, супер новини!

Честити дъщерички на TDI и Диването!   bouquet
Да са ви живи и здрави!

# 408
Честити да са им, много здрави и щастливи бебчета!
Я разкажете за тържествата в градините на децата как минават, имат ли някакви ролки, вълнения?
При Павел първа група не правят нищо, само Дядо Коледа им носи подаръци, аз съм малко разочарована, надявах се поне една песничка да изпеят, миналата година в яслата имаха тържество, бяха много сладки, нищо кой знае какво не правиха, тануваха, въртяха се, пяха заедно, но за всички родители беше много умилително, сега са по- големи, а пък  нищо.
Иначе ние вчера си направихме коледно парти майките, които се събираме в нашия парк, наехме едно клубче, поканихме си Дядо Коледа, донесе подаръци, имаха баница с късмети, много приятно беше, децата се вълнуваха много.

# 409
  • в 1001-та нощ
Аз не съм присъствала до сега на тържество - родителите не сме канени, като едно време, правят си ги затворени  Peace

Учат песнички, Калоян ги пее у дома  Blush

Днес имаше открит урок по таекуондо, много съм впечатлена и доволна  Peace

# 410
Честито момиченце на ТДИ!Да ви е живо и здраво и много радост да ви донесе!
При нас тържеството ще е само за децата.Обесниха ни ,че няма толкова голяма зала да събере 120 деца и техните родители.Понеже тържеството е общо учителките изцяло си подготвят групата и цялата група ще се представи пред останалите с песни,танци и стихчета,че нямало за имат търпение всяко едно да се представят.Ще им раздадат подаръците и после по групите ще се върнат да ги отварят.Групата на Юлка бяха направили макет на борова гора и в основата на борчето написали какви са желанията на децата за подарък.Всяка вечел има изложба на това каквото са правили през деня,а има дни и с по няколко неща.Днес им взехме и учебниците 9 броя и таблата.При вас има ли учебници?Аз съм много впечатлена от нашите учителки с каква всеотдайност работят и какъв напредък има Юлка за 2 месеца.

# 411
  • в 1001-та нощ
Имаме комплект от 8 учебника  Peace отделно по английски  Peace

# 412
Като ви чета за детски градини и учебници, започвам да се сдухвам, че моето дете е много назад.
Опитвам се да се занимавам с нея (до колкото е възможно, че малката е като пиявица залепена за мен, денонощно), да четем приказки, даредим пъзели, пеем песнички, но до тук. Какво повече мога да и предложа аз! Едва догодина ще тръгне на детска и то само за 4-5 часа.

Иначе майките се организирахме и ще си направим коледно парти с песни, танци, рецитал и Дядо Коледа Grinning Маринела получи първото си стихче и дори вече го научи и го рецитира с огромно желание. Да видим на партито как ще се справи. Въпреки че въобще не е свенлива и обича да се изявява и да е център на внимание Laughing На кого ли се е метнала newsm78

Писахме писмо до добрия дядо да ни донесе тротинетка и друга мама за София Joy

# 413
  • в 1001-та нощ
Последното е много сладко   Blush

А кои майки се организирате   Blush

# 414
В нашата градина тържеството не се прави с родители. Съображенията са, че малките като видят родителите си и се започва един реееев... и цялата програма отива по дяволите.  Laughing Но си вкарваме фотограф, прави снимки и филмче. Обаче Росен още е леко болен, май ще пропусне тази година тържеството.

Теди, честита радост. Желая ти много поспаливо и усмихнато бебе и бързо възстановяване на теб.   bouquet

# 415
А кои майки се организирате   Blush
Майките у наше село. До преди 4-5 години имаше по едно дете на година. В момента сме 15-ина майки и около 25-30 деца на възраст от 2 месеца до 5 години.
И взехме да си организираме ние някои неща, че ако чакаме от държавата  ooooh!

# 416
Теди, честита дъщеричка и от мен! Да ви е много здрава, спокойна и доволна! На теб бързо възстановяване   bouquet

И при нас празниците в градината са без родителите  Crossing Arms После обаче пускат снимки и клипчета във Фейсбук групата.

# 417
Ние - майките от групата на дъщеря ми много се сближихме за 4 години и си имаме традиция на всеки празник да си вземаме децата на обяд и ходим на детски център организирано - децата играят, а ние си приказваме. Отделно редовно си правим женски партита - ресторант и после бар. С родителите от групата на Росен все още нямаме такива традиции, но има време..  Laughing
Когато попаднеш на свестни родители е направо удоволствие да организираш каквото и да е.

# 418
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile И благодаря за пожеланията  Hug  Малката е кукличка, папка, спи и това е общо взето, стискайте палци да ми е така кротичка и за напред  Party
Аз днес съм вече много добре, секциото било голяма далавера  Joy  Нямаше и 24 часа след операцията и казах на докторите, че нямам нужда от обезболяване и така и до днес. Още като ме свалиха от операционна си свивах краката, вечерта се обръщах в леглото, а на другата сутрин седнах в леглото и вечерта станах и ходих до баня и т.н.

Борко на градина не ходи от миналата седмица, до последно си го гледах вкъщи, а сега го гледа свеки. От края на тази седмица стават сборна група за дните до края на годината и няма да го пускаме  Rolling Eyes Освен това в павилиона, в който се мести групата имали въшки  Crazy 
Ще имат тържество, до колкото разбрах без присъствието на родителите, а в същото време учиха песнички и стихчета - никаква логика според мен да си ги казват децата едно на друго, вместо пред родителите Crazy
Ако се организират нашите бургаски майки ще го заведа  Peace

# 419
  • в 1001-та нощ
И аз днес получих първия си подарък от Коки Simple Smile - Малкият сръчко - успя да счупи панделката, докато носеше ценностите  Blush

Имахме големи разправии с баща му, че съм го записала на Приложни изкуства, сега вече преосмисля възраженията си  Blush

Общи условия

Активация на акаунт