ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 347
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. София
Моля, моля.  Simple Smile

# 61

Няма такъв закон! Има една Наредба N28, която регламентира всичко досежно асистираната репродукция, вкл и броя ембриони, които могат да се върнат при ЕТ, като той е различен в зависимост от възрастта и броя инв процедури на пациентката Peace

Шоколадче има по-евтини хотелчета около Колхозния пазар (сравнително близо е до клиниката), но има и разни квартирни бюра, които предлагат стаи под наем за вечер или определен период Peace

Мерси, ще поразпитам и за тези хотелчета. Във Варна за последно съм била като дете.  smile3502

А знаеш ли при моята възраст - 25, колко максимум могат да се върнат и на кой ден какво?
При първото ми инвитро бях на 26 и казаха че могат да ми върнат само 2 ембриона
Успех  bouquet

# 62
  • гр. София
Мерси!   bouquet
Като ида на преглед ще питам.

# 63
Дано скоро да имаме положителни тестове в скромната ни групичка и следващата година да се радваме на бебчета  Hug

# 64
  • гр. София
Дано скоро да имаме положителни тестове в скромната ни групичка и следващата година да се радваме на бебчета  Hug
Дано!  Praynig

# 65
  • Шумен
vilism, как мина първата консултация с д-р Емин?

Здравейте, края на май ни беше вторият неуспешен опит инвитро - д-р Емин каза че след два цикъла да отида при тях да си пуснем изследвания и на двамата ни.изследванията са доста, даже не знам за какво са - но ще отидем да ги направим. /за към 1000лева са изследванията на двама ни/

успех момичета, аз си следя темата - и стискам палци за много ревливи бебета Simple Smile

# 66
  • гр. София
vilism, как мина първата консултация с д-р Емин?

Здравейте, края на май ни беше вторият неуспешен опит инвитро - д-р Емин каза че след два цикъла да отида при тях да си пуснем изследвания и на двамата ни.изследванията са доста, даже не знам за какво са - но ще отидем да ги направим. /за към 1000лева са изследванията на двама ни/

успех момичета, аз си следя темата - и стискам палци за много ревливи бебета Simple Smile
Вили, къде си правила предишните 2 опита? Имате ли някакви изследвания преди да отидете при д-р Емин и призна ли ви ги?

# 67
  • Шумен
Във София са ни предните опити, да пита за изследвания но те останаха в Софийската клиника - но самият факт, че попита ме навежда на мисълта че щеше да ги погледне. реално ние отидохме там само с цветна снимка.

# 68
Определено обръща внимание и на изследвания правени другаде. Аз поне с това впечатление съм останала до момента. Пък и на мен ми призна всичките хормони и хламидията и само поиска да повторим два хормона, че нещо не бяха в правилно съотношение. За щастие се оказа, че всичко е ок в крайна сметка и продължихме напред с изследванията, каквото сметна за нужно на този етап.

# 69
  • гр. София
E, те хормоните си се менят. Така че е нормално да ги поиска отново.

# 70
Нашите изследвания от други клиники ги призна доктора , а относно изследванията вече сме дали кам 3000 някъде и зас двамата ни .Надявам се , че всичко ще спре до тук и ще чакаме добрата новина вече.Успех на всички  Hug

# 71
  • гр. София
Аз туко що се завърнах от генетични в Надежда. Сега ще чакам резултатите.

# 72
Shokoladche след колко време ще излязат резултатите? Какво пускахте?
Чудя  се (като му  дойде времето де) дали използват т.нар. "Лепило" в клиниката?

# 73
  • гр. София
До сега четох за това лепило, че видях рекламата на Щерев. Но нямам представа дали го ползват в Радост.
Пуснах цитогенетично изследване и основен панел тромбофилии. Резултатите ще са готови на 29.07, когато ще съм във Варна. Обещаха ми да ми ги метнат на e-maila.
А вчера ходих да ми броят антралните фоликули - 6 от дясно и 4 от ляво.  Simple Smile
Имам си и фоликулярна кистичка - 17 мм от стимулацията през май.

# 74

А вчера ходих да ми броят антралните фоликули - 6 от дясно и 4 от ляво.  Simple Smile

Това май е добро число  Hug

Общи условия

Активация на акаунт