ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 313
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • гр. София

Няма такъв закон! Има една Наредба N28, която регламентира всичко досежно асистираната репродукция, вкл и броя ембриони, които могат да се върнат при ЕТ, като той е различен в зависимост от възрастта и броя инв процедури на пациентката Peace

Шоколадче има по-евтини хотелчета около Колхозния пазар (сравнително близо е до клиниката), но има и разни квартирни бюра, които предлагат стаи под наем за вечер или определен период Peace

Мерси, ще поразпитам и за тези хотелчета. Във Варна за последно съм била като дете.  smile3502

А знаеш ли при моята възраст - 25, колко максимум могат да се върнат и на кой ден какво?

# 46
  • Варна
Цитат
Мака-та, има и едно по-различно действие  на мен, ми действаше и много възбуждащо
  - пишеше и такива неща, но понеже го дават най-доброто за щитовидната жлеза, а моята е леко увеличена, то май всички неща за плодовитост са афродизиаци. Аз нямам впечатления нещо за ядене или за пиене да ми действа така обаче. Но не го пия на хапчета, ами 1 лъжичка прах с прясно мляко и то на няколко дни 1 път, та смятам да не прекалявам и без друго има вкус на нещо попрегоряло. В магазина го правеха на шейк с мляко и банан. Иначе за щитовидната имам препоръчан един селен да пия, ама не мисля, че ми е много изчерпателно само с него. А тази мака хем е добра за хормоните на щитовидната, хем действа добре на половата система.

# 47
Цитат
Мака-та, има и едно по-различно действие  на мен, ми действаше и много възбуждащо
  - пишеше и такива неща, но понеже го дават най-доброто за щитовидната жлеза, а моята е леко увеличена, то май всички неща за плодовитост са афродизиаци. Аз нямам впечатления нещо за ядене или за пиене да ми действа така обаче. Но не го пия на хапчета, ами 1 лъжичка прах с прясно мляко и то на няколко дни 1 път, та смятам да не прекалявам и без друго има вкус на нещо попрегоряло. В магазина го правеха на шейк с мляко и банан. Иначе за щитовидната имам препоръчан един селен да пия, ама не мисля, че ми е много изчерпателно само с него. А тази мака хем е добра за хормоните на щитовидната, хем действа добре на половата система.
На мене Емин ми беше изписал Еутирокс за щитовидната жлеза, защото ми бяха високи стойностите на тсх, но след приема му много бързо ми влезе в норма. Продължих да го пия и по време на стимулацията.

# 48
  • Варна
На мен само ТАТ - ми е висок, а от ендокриноложката от есента и сега и той ми препоръчаха само селен. Хормоните са ок.
Най-близките хотелчета са "Палитра" - той е на същата улица и "Колор" е другия. Но тези дни не минавам от там. Другите, които са наблизо - "Голдън тюлип" /този не е малък/ и "Виктория" са по-скъпи. Този втория даже му се чудихме и защо има такива цени /преди 2 години/, като не е нищо особено и е на кошмарно място - в лудницата на колхозния пазар. На мен честно казано всичките ми се виждат скъпи, макар, че са малки хотели в нови кооперации на 4-5 етажа. Нощувките в "Позвънете" може би са по-евтини и то за подобни условия. А и слагат обяви по стълбовете и подлезите за нощувки, приятелката ми имаше много добро попадение за едни гости.

# 49
Във връзка с природните продукти  съм чела за смес от мед, орехи и пшеничен зародиш за подобряване качеството на сперматозоидите.

# 50
  • гр. София
Във връзка с природните продукти  съм чела за смес от мед, орехи и пшеничен зародиш за подобряване качеството на сперматозоидите.

И аз съм го чувала това.

# 51
айде и врага да се изкаже hahaha
правете си тромбофилиите, да нямате ядове после Peace

# 52
  • гр. София
айде и врага да се изкаже hahaha
правете си тромбофилиите, да нямате ядове после Peace

Сигме, не си враг. Защо си мислиш, че е така?
Как е малкото зверче? Simple Smile

# 53
Благодаря ви за отговорите, момичета!

# 54
vilism, как мина първата консултация с д-р Емин?

# 55
Здравейте, момичета!
Интересува ме дали д-р Емин прави ин витро на естествен цикъл или работи само със стимулация?

# 56
  • гр. София
До колкото виждам в ценоразписа, има на естествен цикъл. Така че би трябвало да практикува при подходящи пациенти и това.
Само не знам защо няма ко-култивиране! Искаше ми се следващият опит да е с тази техника.

# 57
Да, благодаря! Сега видях  Peace
Имам два опита на стимулиран цикъл и ми се иска да пробвам на спонтанен.

# 58
  • гр. София
Може и така, но го обсъди все пак с доктора. Може да ти измисли и някаква много лека стимулацийка, за да има повече от 1 фоликулче.  Hug

# 59
Благодаря ти, Шоколадче!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт