ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 309
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • гр. София
А даже и Щерев предлагат физиотерапия с магнит и лазер за подобряването на кръвообръщението в малкия таз. На по-късен етап мисля, че това помага за имплантацията на ембрионите.
http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=291&lang=bg

# 31
Това за замразяването мисля че се прила само при много влошен мъжки фактор.

Да точно така. И ние ще замразяваме като му дойде времето.
И аз мисля, че процедурите за подобряване кръвообращението в малкия таз ще са много полезни.

# 32
  • гр. София
А някой знае ли някакви не много скъпи хотелчета или квартири до клиниката, тъй като ако почна септември ще трябва да поостана?

# 33
Ние правим замразяване , защото мъжо пътува в чужбина , а искаме да задействаме нещата , но и също сме с мъжки фактор.Мисля , че не се налага да се прилага замразяване когато двойката е на лице за инвитрото, те пак ги обработват , но това са допълнителни разходи и мисля , че не е нужно.При нас ни казаха , че ще бъдем по дълъг протокол , първата стимулация трае от 10 до 14 дни и е свързана с ендометриума , за да се създаде перфектната среда за бъдещите фоликули.Втората стимулация ще е вече за образуването на фоликулите , която трае пак около 14 дни , след което следва пункцията и надявам се двойно щастие за финал Simple Smile За съжаление който иска като нас 3 броя за героя , вече има закон с , който се забранява вкарването на повече от 2 оплодени фоликула,така че максимума е 2 Simple Smile За кистата ми изписаха ясмин , някой пил ли ги е ? Имат ли странични ефекти и на колко дена идва цикъла , защото моя е на 31 сега и съм чувала че се нормализира на 28.

# 34
  • гр. София
Ние правим замразяване , защото мъжо пътува в чужбина , а искаме да задействаме нещата , но и също сме с мъжки фактор.Мисля , че не се налага да се прилага замразяване когато двойката е на лице за инвитрото, те пак ги обработват , но това са допълнителни разходи и мисля , че не е нужно.При нас ни казаха , че ще бъдем по дълъг протокол , първата стимулация трае от 10 до 14 дни и е свързана с ендометриума , за да се създаде перфектната среда за бъдещите фоликули.Втората стимулация ще е вече за образуването на фоликулите , която трае пак около 14 дни , след което следва пункцията и надявам се двойно щастие за финал Simple Smile За съжаление който иска като нас 3 броя за героя , вече има закон с , който се забранява вкарването на повече от 2 оплодени фоликула,така че максимума е 2 Simple Smile За кистата ми изписаха ясмин , някой пил ли ги е ? Имат ли странични ефекти и на колко дена идва цикъла , защото моя е на 31 сега и съм чувала че се нормализира на 28.
От кога е този закон? Разкажи повече, моля те!
Ясмин съм пила отдавна и нямах странични ефекти. А тази година пих Регулон и ми идваше 4 дни след като спра хапчетата, но мисля, че е нормално до 1 седмица. Нека и другите да кажат.

# 35
Мисля , че е от тази година закона , но не съм убедена в това , така ми каза екипа

# 36
  • Варна
А някой знае ли някакви не много скъпи хотелчета или квартири до клиниката, тъй като ако почна септември ще трябва да поостана?
По принцип има тук-там разни хотелчета в района, но не знам дали цените са чак като за дълъг престой. Ако в сайтовете за колективно пазарене няма някоя супер оферта, мисля, че по-добре ще е идеята за нощувки в квартири. След 10.07 ще съм по-свободна да проуча лично нещата /просто ще се разходя някой път повече след работа, тези улички са ми на път/, но ще поразпитам познати, ние сме клюкарски колектив - бъбриви жени, какво да искаш, може да излезе нещо.

# 37
Да, може би квартира ще е по-евтиния вариант. За съжаление не познавам много района около клиниката, но ако нещо чуя ще кажа веднага. Ще поразпитам и аз колеги.

# 38
Здравейте! Много се радвам, че темата за д-р Емин потръгна и се надявам да продължава да се развива. Имам един въпрос, ако можете да ми отговори, ще съм много благодарна.
Сега чакам М и ще ходя на 3ти ден за изследвания на хормони - Inhibin-B, AMH, FSH, LH, Estradiol(E2), Prolactin, DHEAS-S, както и някои други - FT3, FT4, TSH, TAT, MAT и Хламидия. Дотук са ми що-годе ясни, защото съм ги правила преди няколко месеца.

Другите изследвания, които ми назначи и за които се притеснявам и искам да питам вас са:
Анти-кардиолипин IgG
Анти-кардиолипин IgM
Anti-B2GPI-IgG
Anti-B2GPI-IgM
Анти-овариални антитела
Анти-зона пелуцида антитела

NK клетки

Тромбофилия и мутации (основен панел)

Та въпросите ми са :
1. От тези изследвания само NK клетките ли са имунологични?
2. И тъй като чета , че имунологични изследвания момичетата от форума правят, например в София или в Плевен (при доц. Конова), дали трябва да се притеснявам,  тъй като моите ще ги правя в лабораторията към МЦРМ "Радост". Т.е. искам да знам дали тези изследвания се правят от имунолог и има ли такъв в клиниката на д-р Емин. Търсих в сайта им , но нищо не открих.

Моля, ако сте правили такива изследвания, кажете къде ги правихте.

Между другото, попаднах на една информация за доц. Конова - безплатни консултации във Варна в лаборатория "Надежда" всеки месец. Ето и линк:

http://nadejda-bg.net/aktualno/grafik-na-konsultativni-kabineti- … ot-mc-kirm-pleven

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 15:20 от macherie

# 39
Здравейте! Много се радвам, че темата за д-р Емин потръгна и се надявам да продължава да се развива. Имам един въпрос, ако можете да ми отговори, ще съм много благодарна.
Сега чакам М и ще ходя на 3ти ден за изследвания на хормони - Inhibin-B, AMH, FSH, LH, Estradiol(E2), Prolactin, DHEAS-S, както и някои други - FT3, FT4, TSH, TAT, MAT и Хламидия. Дотук са ми що-годе ясни, защото съм ги правила преди няколко месеца.

Другите изследвания, които ми назначи и за които се притеснявам и искам да питам вас са:
Анти-кардиолипин IgG
Анти-кардиолипин IgM
Anti-B2GPI-IgG
Anti-B2GPI-IgM
Анти-овариални антитела

NK клетки

Та въпросите ми са :
1. От тези изследвания само NK клетките ли са имунологични?
2. И тъй като чета , че имунологични изследвания момичетата от форума правят, например в София или в Плевен (при доц. Конова), дали трябва да се притеснявам,  тъй като моите ще ги правя в лабораторията към МЦРМ "Радост". Т.е. искам да знам дали тези изследвания се правят от имунолог и има ли такъв в клиниката на д-р Емин. Търсих в сайта им , но нищо не открих.

Моля, ако сте правили такива изследвания, кажете къде ги правихте.

Между другото, попаднах на една информация за доц. Конова - безплатни консултации във Варна в лаборатория "Надежда" всеки месец. Ето и линк:

http://nadejda-bg.net/aktualno/grafik-na-konsultativni-kabineti- … ot-mc-kirm-pleven

На мен ми изследваха също НК клетки, не ми бяха в нормата и се наложи да ме сложат на система , в която ми преляха сега не мога да се сетя как се казваше.

# 40
Емека, а при д-р Емин ли прави изследването за НК клетки, т.е. в тяхната лаборатория ли ?

# 41
  • гр. София
Кокошинка и Надин, благодаря. Ще чакам когато имате повече свободно време да проверите и да пишете за квартирките.

# 42
  • гр. София
macherie , моите имунологични са правени едните при консултация с имунолог в Надежда ( в София ), а другите съм ги пускала в Щерев, но ги обработват в болница Иван Рилски.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 19:55 от Shokoladche

# 43
  • Варна
Анти-кардиолипин IgG
Анти-кардиолипин IgM
Anti-B2GPI-IgG
Anti-B2GPI-IgM
Анти-овариални антитела

NK клетки

Тромбофилия и мутации (основен панел)

От този списък първите 6 ми ги направиха в "радост" и излизат като резултати и онлайн. НК клетките са ми в един списък със заглавие: Имунофенотипизиране на левкоцити, репродуктивен имунофенотип, като резултатът пак е с техни печати, но това не си го получих онлайн, а доктора ми го разпечата на прегледа. А тези тромбофилии основен панел -  резултатът пак си го получих от доктора, но е правено в Геника, София, а изследването е поръчано от А.Емин "Радост". Това се вижда от печатите по бланките.

Понеже от година все за разни полезни неща чета и за щитовидната жлеза бях попаднала на корен от МАКА. След като си купих спирулина на прах /май я има на повече места и е по-известна/ и се чудя как да я преглътна, реших, че ще пробвам и мака - едва ли може да и по-гадно. И то е на прах, дори май е по-евтино, по-приятно, а днес намерих и че го ползват за плодовитост. Естествено има го и на хранителни добавки - хапчета, но аз предпочетох това, което е на прах. Най-подробно тук намерих да пише за този корен:

http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF% … -%D0%B3%D1%80.734

Сигурно има още много неща в нета за това. Иначе хапове продават и в лечител и някоя си фирма forever и разни други, но аз не ги предпочитам. Реших, че може някой да прояви интерес, на прах го има по разните био магазини и такива за здравословни храни. Аз го купих от един магазин до медицинския институт.

И още нещо - понеже все трябват витамини, пчелният прашец е отличен източник!

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 19:58 от NadiND

# 44
  • UK

Няма такъв закон! Има една Наредба N28, която регламентира всичко досежно асистираната репродукция, вкл и броя ембриони, които могат да се върнат при ЕТ, като той е различен в зависимост от възрастта и броя инв процедури на пациентката Peace

Шоколадче има по-евтини хотелчета около Колхозния пазар (сравнително близо е до клиниката), но има и разни квартирни бюра, които предлагат стаи под наем за вечер или определен период Peace

NadiND
само да ти кажа своето мнение за тези добавки, специално Мака-та, има и едно по-различно действие Mr. Green на мен, ми действаше и много възбуждащо Laughing
 Според мен, ако си решила да ги пиеш, все пак, се консултирай за тях и с д-р Емин.
Иначе, ти си решаваш Peace

Общи условия

Активация на акаунт