ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 321
  • 744
  •   2
Отговори
# 15
  • гр. София
И аз се записвам , пациенти сме на д-р Емин , впечатлението ни от него е повече от доволно.Изследвания , които не знаех , че съществуват , той ни ги показа , докато стигне до проблема и разбира се , решаването му. Утре сме при него и ще решаваме кога ще даваме "мъжки" материал за замразяване и евентуално да започна инвитро процедура при него.Успех на всички и скоро  EFP
Емека, как мина прегледа? Разкажи нещо повече. Аз много се вълнувам за моя преглед на 29.
Но уви, няма как да почна процедура преди септември.

# 16
  • гр. София
Момичета, ето Ви една добра история за д-р Емин, която открих в интернет.
http://tanita13.wordpress.com/category/%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D1%8A … %82%D1%8F/page/3/

# 17
Здравейте, радвам се, че има тема за новата клиника на д-р Емин. Положителни и отрицателни мнения винаги е имало и ще има за всички лекари. Аз лично за себе си смятам, че си намерих "моя" доктор. Не искам да влагам много емоция и прекалени надежди, просто му вярвам. Няма да разказвам за предишните две места на които бях, достатъчно писано има за тях и просто мястото не е тук.

Първото ми впечатление от д-р Емин, беше много добро. Всяко следващо посещение просто ми затвърждава първоначалното впечатление.
Той ни прие без резерви (поне не ги е показал ако има някакви), изслуша ни търпеливо, призна ми хормоните от друга лаборатория и поиска да направим още куп изследвания и така започнахме.
Хареса ми това, че е сдържан и се държи професионално. Говори по същество и не вкарва излишен драматизъм, не ти образува стрес. Лично на мен ми действа много успокояващо и ми вдъхва надежди.
За сега трябва да лекуваме една гадинка и двамата и да се надяваме, че до есента, живот и здраве ще може да започнем с процедурата.  Simple Smile

NadiND предполагам, че те е извикал на 8-15 ден за да види дали си имаш фуликулчета, структурата на яйчниците, дебелината на лигавицата на матката ... Не знам де, само предполагам и споделям съвсем лаишки, защото аз ходих на 12-тия ден да гледа точно това.

До момента нямам само цветна снимка, но предполагам че първо трябва да излекуваме гадинките и след това няма да ми се размине (а как ми се иска да има начин да мина без нея  Embarassed).

Имам само един страничен малко въпрос - някоя от вас ползвала ли е Macminor komplex vag. - предполагам, че по време на цикъл се преустановява приложението му (или се отлага започването) Никъде не прочетох в листовката точно за това. Дали съм на прав път?

# 18
  • гр. София
Здравейте, радвам се, че има тема за новата клиника на д-р Емин. Положителни и отрицателни мнения винаги е имало и ще има за всички лекари. Аз лично за себе си смятам, че си намерих "моя" доктор. Не искам да влагам много емоция и прекалени надежди, просто му вярвам. Няма да разказвам за предишните две места на които бях, достатъчно писано има за тях и просто мястото не е тук.

Първото ми впечатление от д-р Емин, беше много добро. Всяко следващо посещение просто ми затвърждава първоначалното впечатление.
Той ни прие без резерви (поне не ги е показал ако има някакви), изслуша ни търпеливо, призна ми хормоните от друга лаборатория и поиска да направим още куп изследвания и така започнахме.
Хареса ми това, че е сдържан и се държи професионално. Говори по същество и не вкарва излишен драматизъм, не ти образува стрес. Лично на мен ми действа много успокояващо и ми вдъхва надежди.
За сега трябва да лекуваме една гадинка и двамата и да се надяваме, че до есента, живот и здраве ще може да започнем с процедурата.  Simple Smile

NadiND предполагам, че те е извикал на 8-15 ден за да види дали си имаш фуликулчета, структурата на яйчниците, дебелината на лигавицата на матката ... Не знам де, само предполагам и споделям съвсем лаишки, защото аз ходих на 12-тия ден да гледа точно това.

До момента нямам само цветна снимка, но предполагам че първо трябва да излекуваме гадинките и след това няма да ми се размине (а как ми се иска да има начин да мина без нея  Embarassed).

Имам само един страничен малко въпрос - някоя от вас ползвала ли е Macminor komplex vag. - предполагам, че по време на цикъл се преустановява приложението му (или се отлага започването) Никъде не прочетох в листовката точно за това. Дали съм на прав път?

Добре дошла в нашата малка скромна групичка!
Най-добре звънни да питаш директно в клиниката.  Peace

# 19
  • Варна
 Laughing Онзи ден го свърших може би този крем, ама едната ти буква май е грешна, Macmiror complex - 30 грама е тубичката и се слага по 2.5 на вечер с една екстра в опаковката.  На мен ми засука една рецепта за 75 дена и след розалгин 3 дена за миене този крем беше първото в списъка, но върви с хапчета за пиене. И за другите лекарства също имам такива - едновременно се започват орални и вагинални, един вид, след това пак едновременно, но друг вид лекарство. Като видях за колко дни става дума, конкретно питах за цикъла и ми каза, че се прекъсва по време на цикъл. Сега съм ги разделила всички хапове и кремове и т.н. на три транша и ще почивам с лечението, докато съм неразположена, включително и с тези през устата, но така че да не прекъсвам единия вид лекарства заради цикъла.

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 13:39 от NadiND

# 20
Ей верно съм сбъркала една буква  smile3555.  Ще си почакам още една седмица и ще започна схемата както си трябва, защото наистина заедно с това чудо имам и АБ за пиене. После още един и така. За 19 дни АБ и като сложим първите 3 дни промивки, се заформят едни 22 дни. След това на контролно изследване и да се надяваме, че след това можем да продължим по същество. Аз се бях зарадвала, че нямаме хламидия, пък то друга гадинка излезе - уреаплазма (или нещо от тоя род беше). Ама здраве да е. Ще го отметнем и това, няма как.
Аз като видях в първия момент рецептурната бланка, то цял ферман. Направо се бях ошашавила.  newsm78 Но разгадахме с общи усилия схемата (то много хубаво си го пише между другото) и още един път с фармацевта коментирахме и така, май началото на следващия месец се пада да записвам час за контролното изследване.

Аз се зачетох в блога на Танита (от линка по-горе). Като стигнах до финала на нейния път из дебрите на репродуктивната медицина, се разчувствах. Оф голяма ревла съм станала.  Crazy

# 21
  • гр. София
...Аз се зачетох в блога на Танита (от линка по-горе). Като стигнах до финала на нейния път из дебрите на репродуктивната медицина, се разчувствах. Оф голяма ревла съм станала.  Crazy
Спокойно и аз се разчувствах като го изчетох.  Embarassed

# 22
Момичета , срещата с доктора ни мина перфектно , бяхме почти цял ден в клиниката . Вече имаме изготвени инвитро папки с 1000 вида документи вътре и цяла бумащина , която писахме.Моя мъж даде сперма , която замразиха успешно , но ще се наложи още един път да даде , защото спермограмата ни е доста лоша.Не си спомням дали ви бях споменала , че доктора ми откри една хубава кистичка , която за една седмица е нарастнала , вместо да се е махнала и сега ми изписа противозачатъчни, но не се притеснявам , защото ние ще започваме стимулация не по-рано от септември месец Simple Smile Доктора отново беше много внимателен  , а екипа с който писахме всичките документи бяха повече от страхотни.Всичко ни обясняваха , държаха се с нас като с принц и принцеса , хихих  Laughing Така , че при нас е това засега , чакам с нетърпение да свърши лятото , колкто и смешно да звучи  Grinning Joy

# 23
Момичета , срещата с доктора ни мина перфектно , бяхме почти цял ден в клиниката . Вече имаме изготвени инвитро папки с 1000 вида документи вътре и цяла бумащина , която писахме.Моя мъж даде сперма , която замразиха успешно , но ще се наложи още един път да даде , защото спермограмата ни е доста лоша.Не си спомням дали ви бях споменала , че доктора ми откри една хубава кистичка , която за една седмица е нарастнала , вместо да се е махнала и сега ми изписа противозачатъчни, но не се притеснявам , защото ние ще започваме стимулация не по-рано от септември месец Simple Smile Доктора отново беше много внимателен  , а екипа с който писахме всичките документи бяха повече от страхотни.Всичко ни обясняваха , държаха се с нас като с принц и принцеса , хихих  Laughing Така , че при нас е това засега , чакам с нетърпение да свърши лятото , колкто и смешно да звучи  Grinning Joy
Браво.Все такива хубави неща да се чуват занапред. Praynig

# 24
  • гр. София

Страхотно! Все повече ми харесва този доктор дори и без да съм го посетила още.  Simple Smile Спокойно за кистичката и аз имах през март и пих 2 месеца Регулон и изчезна.

# 25
Страхотни Новини. И аз чакам снетърпение да стигнем до този момент и да замразим материал и да започне стимулацията  Hug

# 26
  • Варна
Блога на Танита наистина е голямо попадение, благодаря на шоколадчето за него, то там няма страници без чувства. Аз мисля, че ако имаме въпрос без отговор, тя няма да откаже да сподели, ако и пишем. Не знам вие дали сте се интересували от други лекари, в смисъл - алтернативна медицина дето му викат, днес ходих при един рехабилитатор, масажист - предимно ортопедни проблеми решава, но били 4-ма такива в България и 35 в света. От операцията за миомата ми няма година, но все ме боли тигел, корем, знам ли какво. Натисна ме отзад на опашката, каза че съм падала на нея и болката я има и симетрично отпред в корема, поради проблема в гръбначния стълб. Като ме натисна отпред си помислих, че ще ми скъса шева, ама не че той натиска силно, така си болеше. След това прави разни схеми, къде пука и къде ме натиска, забравих ляво и дясно кое ми е, обаче след това болката в опашката беше по-слаба и тази в корема също. Та според него с такива масажи се решават проблемите в областта на половите органи, които идват от гръбнака и не че след това се забременява, но поне има няколко проблема по-малко. Подобрявало кръвообращението, стимулирало еди си кое... такива неща. Мен ме заведе при него приятелката ми, решила е да ме лекува по всички начини - йога инструктор е и направо ми каза кога да ходя при нея, без да имам право да кажа не. От тази йога ми се наръбиха кокалчетата по паркета даже през постелките, ама този масаж имаше няколко мигновени ефекта. До днес до 16 часа си мислех, че това с чакрите и меридианите не ме засяга, но факт е, че корема ме боли по-малко. А все съм си мислела, че е само от раната, преди операцията нищо не ме болеше. Всъщност исках да ви споделя, че може такива техники да звучат малко извън темата на пръв поглед, ама май помагат за някой неща. Ако имате възможност да прилагате нещо такова, хич няма да навреди. /Колежката ми от няколко месеца куца - обиколи физиотерапевти, физиотерапии, ортопеди, казаха и че нищо и няма и то продължи да си я боли. Днес приятелката ми и нея завлече на този доктор - двете заедно, той и изпукал гърба и тя сетне като кон обикаляла да си търси куфар по центъра. И креватите нуга - бест са на тази идея, че всичко идва от гръбначния стълб, някъде правят масажи по левче, за реклама, сигурно сте чували./ Препоръчвам такива процедури, полезни са явно, аз ще си метна 10 за здраве и красота.
И имам един въпрос - това със замразяването на материала задължително ли е или се налага от ситуация някаква конкретна?

# 27
И аз имам същия въпрос относно замразяването на материала.

# 28
Замразяването се налага когато има мъжки фактор, както е при нас например. Предполагам за да имат време да  обработят  материала и да подберат най-добрия "герой".

# 29
  • гр. София
Това за замразяването мисля че се прила само при много влошен мъжки фактор.

Общи условия

Активация на акаунт