ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 536
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Ami предполагам, че при всички положения ще трябва да се попазите малко докато не минете курс на лечение. Предполагам, че и двамата ще се лекувате. Кога си при доктора за консултация на изследванията? До тогава използвайте презерватив.

# 226
  • UK
Ох момичета,благодаря ви! Hug
Прекрасни сте  bouquet
Аз нямам толкова познания като вас,но с каквото мога ще помагам.
И сега като я има тази гъбичка ,до като се лекуваме трябва ли да се пазим?Ако забременееш с такава инфекция опасно ли е?

Опасно е за бебето/тата, най-добре се въздържайте и после дано стане от 1-вия път Hug Praynig

# 227
Здравейте момичета,
Утре ми е пункцията при д-р Емин. Ще кажа повече подробности след това! Иначе съм много доволна и впечатлена от професионализма и дисциплината му. Той ме пое на 6-ти ден от стимулацията ми за ин витро и за още 6 дни успя да "оправи бъкиите" на предната лекарка /е, не всички - по време на пункцията каза, че ще ми пукне двете кисти, които са се образували от неподходящата стимулация/. Радвам се, че го открих точно навреме, защото процедурата ми беше обречена още със започването си.

# 228
  • гр. София
Алисия, стискам палци всичко да бъде наред. Д-р Емин е много добър лекар, така че си в правилните ръце.  Peace
Къде преди това си била?

# 229
Момичета,
Пункцията мина добре, само че, получих странична реакция от упойката, тресеше ме и вдигнах температура. За щастие, овладяхме положението, екипът си свърши добре работата и сега съм доста по-добре. Извадиха ми 6 яйцеклетки, от които 5 са били зрели и са се оплодили, а от тях 3 се развиват чудесно и тези дни ще ми ги върнат. Била съм в още 4 клиники, но такъв професионализъм и стриктност не съм виждала! Пожелавам на всички успех!

# 230
Сега стискам палци да мине трансфера добре по план и да се захванат  Peace Hug
С пълна упойка ли беше пункцията? Колко време стоя там след упойката? Изобщо всичко ми е любопитно.  Crazy

# 231
Момичета,
Пункцията мина добре, само че, получих странична реакция от упойката, тресеше ме и вдигнах температура. За щастие, овладяхме положението, екипът си свърши добре работата и сега съм доста по-добре. Извадиха ми 6 яйцеклетки, от които 5 са били зрели и са се оплодили, а от тях 3 се развиват чудесно и тези дни ще ми ги върнат. Била съм в още 4 клиники, но такъв професионализъм и стриктност не съм виждала! Пожелавам на всички успех!

И аз ти стискам палци и ти пожелавам успех! Hug

# 232
Алисия ,и аз ти стискам палци Praynig
Аз се чудя сега да си записвам ли час за д-ра Thinking
По принцип се разбрахме да чакам МЦ за да пуснем хормоните,но кои знае кога ще е това,а ми се иска да се произнесе за изследванията и за тази трихомона вагиналис.Идеята ми е започнем да се лекуваме веднага,за да не губим време.

# 233
  • гр. София
Успех на Алисия!

Уайтфлаур, според мен не чакай М, а отивай да назначава лечение.

# 234
Мда,шоколадче.Така ще направя  Peace
А НК клетките от д-ра ще получа като резултат ,нали?
Ето моите резултати :
90.51 - Анти-овариални антитела (AOA)   0.731   U/ml   < 10
90.52 - Анти-зона пелуцида антитела (AZP)   0.154   U/ml   < 10
90.57 - Chlamydia trachomatis IgG   3.1   U/ml   N < 20; Bord. 20-25; Pos. > 25
90.58 - Chlamydia trachomatis IgA   2.3   U/ml   N < 20; Bord. 20-25; Pos. > 25
90.59 - Chlamydia trachomatis IgМ   0.3   U/ml   N < 20; Bord. 20-25; Pos. > 25
90.84 - NK клетки      

А на мъжа ми МБ е идеална,спермограмата и ДНК също.Само на трихомона вагиналис пише +.   
А на мен защо ли не ми направи МБ д-ра newsm78

# 235
Мда,шоколадче.Така ще направя  Peace
А НК клетките от д-ра ще получа като резултат ,нали?
Ето моите резултати :
90.51 - Анти-овариални антитела (AOA)   0.731   U/ml   < 10
90.52 - Анти-зона пелуцида антитела (AZP)   0.154   U/ml   < 10
90.57 - Chlamydia trachomatis IgG   3.1   U/ml   N < 20; Bord. 20-25; Pos. > 25
90.58 - Chlamydia trachomatis IgA   2.3   U/ml   N < 20; Bord. 20-25; Pos. > 25
90.59 - Chlamydia trachomatis IgМ   0.3   U/ml   N < 20; Bord. 20-25; Pos. > 25
90.84 - NK клетки      

А на мъжа ми МБ е идеална,спермограмата и ДНК също.Само на трихомона вагиналис пише +.   
А на мен защо ли не ми направи МБ д-ра newsm78

Да, НК клетките ще ги получиш от доктора, а ако искаш се обади на регистратурата и попитай дали може да ти ги пратят на имейла. Според мен още сега си записвай час и отивай, за да ти се назначи лечение и да се лекувате.
Мен доктора ме викаше м/у 10 и 14 ден за взимане на секрет за цитонамазка и микробиология. Можеш да го попиташ и ако не се правила тази година да ги направиш.

# 236
  • гр. София
НК клетките само от д-ра може да ги вземеш. А микробиологя се пуска м/у 11-14 ден от цикъла, като преди това не трябва да си имала 5 дни сексуални контакти и да не си правила промивки.
Другите ти изследвания са супер.  Hug

# 237
Аз след лечението на Уреаплазмата, сега по план слагам СанаГел за възстановяване на флората. Имам до петък да го прилагам и се чудех дали мога да си направя МБ в петък въпреки приложението на този гел  newsm78
Понеже МБ се прави на 11 до 14-тия ден, в петък ми се пада14-ти ден и за това се чудих. Дали е възможно и след 14-тия ден да се пусне контролна  МБ  newsm78 Викам първо да питам тук, ако има опит някоя от вас с това, преди да звъня в клиниката.

# 238
  • гр. София
Според мен изчакай другия месец. Но ако искаш се обади на Емин да го питаш.

# 239
 newsm78 оф ще звъня да питам май наистина, че още един месец чакане много ще ми дойде вече

Общи условия

Активация на акаунт