ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 529
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • гр. София
Мерси!   bouquet Говорихме с него.

# 211
  • UK
Да се включа и аз Simple Smile

Успях на магия бързо-бързо да сменя заповедта си във Фонда, въпреки някои промени в процедурата им, и в петък сутрин, ако не мине черна котка път, сме във Варна. Надявам се много скоро да стартираме процедурата, защото времето лети и търпението ми е на привършване ..

Шоколадче, ние също сме с лоша морфология, но вярвам, че методът ИМСИ може да ни помогне. Биологът на "Радост" Ненов е много отзивчив и обяснителен, звъни му смело!

Успеха и късмета да е  с вас JuVe[/b] Hug  bouquet

# 212
  • гр. София
Някой може ли да даде инфо какво е това лекарство ABO? Предписано е на ММ заради лошата СГ. Нещо не мога да се ориентирам в google.

# 213
Шоколадче, според мен иде реч за Омега3 на АБО Фарма - това го приема и мъжът ми.
Коконче, благодаря за подкрепата Simple Smile Сподели с 2 думи как са нещата при вас  Hug

# 214
Някой може ли да даде инфо какво е това лекарство ABO? Предписано е на ММ заради лошата СГ. Нещо не мога да се ориентирам в google.

според мен това е Омега 3 на АБО:
http://apteka.framar.bg/30018779/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%84%D0%B0% … 00%D0%BC%D0%B3-60

# 215
  • UK
Шоколадче, според мен иде реч за Омега3 на АБО Фарма - това го приема и мъжът ми.
Коконче, благодаря за подкрепата Simple Smile Сподели с 2 думи как са нещата при вас  Hug

Добре сме растеем и хубавеем  Joy Hug Ще чакам новините от теб Praynig и ще те следя Crazy

# 216
  • гр. София
Благодаря ви, момичета!
 Hug за всички!

# 217
  • гр. София
Сега като ми го казахте и погледнах рецептата е баш това.  Peace

Коконче, знае ли се вече полът на бебетата?  Grinning

# 218
  • UK
Сега като ми го казахте и погледнах рецептата е баш това.  Peace

Коконче, знае ли се вече полът на бебетата?  Grinning
Не на 100% държат ме в неведение Crazy ама скоро и вие ще видите какво е babydust7 babydust7 babydust7

# 219
  • гр. София
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Събрах малко късметлийски прашец.   bouquet

# 220
Момичета,спермограмата при нас е най общо казано-добра.
8%,в заключението пише-Добра оплодителна способност.МБ на мъжа ми е ок,с изключение на трихомона вагиналис.Опасно ли е това?Как ще се лекува? Cry

# 221
Доктора ще ви каже как ще я лекувате, няма страшно. Ето тук може да прочетеш нещо ориентировъчно просто http://www.puls.bg/illnes/issue_426/part_4.html

# 222
Благодаря,кокошинке  Hug
До колкото ми е ясно това не е причина за незабременяване  newsm78,а просто инфекция-гъбична.
На мен не са ми правили микробиология,това е на мъжа ми.Но предполагам,че и аз ще имам,нали?

# 223
  • UK
Благодаря,кокошинке  Hug
До колкото ми е ясно това не е причина за незабременяване  newsm78,а просто инфекция-гъбична.
На мен не са ми правили микробиология,това е на мъжа ми.Но предполагам,че и аз ще имам,нали?

Не, не е задължително и при теб да не  е чиста МБ Crazy обаче лечението е задължително и при двамата Peace

# 224
Ох момичета,благодаря ви! Hug
Прекрасни сте  bouquet
Аз нямам толкова познания като вас,но с каквото мога ще помагам.
И сега като я има тази гъбичка ,до като се лекуваме трябва ли да се пазим?Ако забременееш с такава инфекция опасно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт