Време ни е за промяна №121 - някои вече го направиха

• 25 011
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Светле, май за 7-10 дни стават тия кръвните, те се правят в националната генетична лаборатория. И резултатите са във вероятности. Иначе и Михова ще те прегледа обстойно и даже и пола може да предположи, макар и още не на 100%.

Мимозка,
и аз ще се радвам да се запознаем утре. Аз съм висока, руса, ще бъда с дънки и блуза на лилави и сиви райета.
 А аз не съм висока,закръглена на руси кичури. Ще бъда със зелен панталон и жълт суичер . Утре съм там  Simple Smile

# 646
Да се отчета и аз за деня! Първо: Добър вечер Hug Hug Hug
Второ: Светле, браво Hug Hug Hug Все така добре да се развиват нещата при теб

# 647
  • София
Ето ме и мен.Преди малко се прибрах ,но първо похапнах няколко кайсии.
Дребното е близо 3 см,има си и ръчички и крачета и шаваше яко.Аз нали се сещате,пак ревнах  Mr. Green.Следващият преглед е на 15 юли при д-р Михова на скрининг.Бамби,позна и тоя път.Сега ми кажете какво е скрининг  Embarassed
михова ще премери разни работи и ще ти вземат кръв, там за вероятностите за разни болести, даун и подобни.

бамби, ша ма прощаваш ама даун, разни други болести и подобни не се откриват чрез кръв

светле  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
писала съм вероятности и не че се откриват, ами се изследват.
накратко затова вземат кръв , пък вече какво откриват не знам.
моите станаха за 3 дни.

# 648
  • София
добър вечер, едвам ви изчетох ooooh!

светле браво на маненкото Hug Hug Hug все така добре ад си расте и мама да го храни Heart Eyes

бенито добре дошла и от мен  bouquet

диамандче кога ще правиш тест, бизи ади ма  кажи ко сатан с мосадчетата newsm78

# 649
  • София
ей тропчето все го изпускам тези дни, домъчня ми за нея, ей да знаеш че те гушкам много Hug Hug Hug

# 650
живи ора има ли?

# 651
Има, но вече се зомбирах с този лаптоп, май ще си подхвана книжката.

# 652
  Викооо, за теб и за ескимосите  Hug

# 653
Добро утро  Heart Eyes  Вико  fingerscrossed  и за всички в нужда . Приятен ден

# 654
  • София
добро утро и  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover зо виконтето

хубав ден от мен  bouquet

# 655
Добро утро и от мен  Hug
Успешен ден на всички пожелавам  Hug Аз допивам кайвето и бягам на работа,довечера пак ще пиша   bouquet

# 656
Добро утро, прочетох прекрасни новини за тупкащи сърчица и свити майчини; разбирам притесненията на всички ви, аз като чух за първи път сърчицето примрях, но радостта ми беше кратка, винаги е така с желаните бебета, изкачат въпрос след въпрос, особено при проблемните бременности. Пак да кажа за кумата ми: с поликистоза, супер нередовен цикъл, забременява спонтанно след 8 години опити, обаче точицата се оказа в съседство с 10-сантиметрова киста; ами обаче като му е писано на малкото геройче да живее, му е писано, изтласка гадната киста, тя се резорбираше с всеки изминал преглед и сега в 20 седмица коли и беси в корема  Laughing
Стиснете едни палци и за мен днес за бързо о безпроблемно местене - това е едно от най-отвратителните и гадни неща в живота - фаталното 1то ще ми е  Twisted Evil

# 657
Добро утро, прочетох прекрасни новини за тупкащи сърчица и свити майчини; разбирам притесненията на всички ви, аз като чух за първи път сърчицето примрях, но радостта ми беше кратка, винаги е така с желаните бебета, изкачат въпрос след въпрос, особено при проблемните бременности. Пак да кажа за кумата ми: с поликистоза, супер нередовен цикъл, забременява спонтанно след 8 години опити, обаче точицата се оказа в съседство с 10-сантиметрова киста; ами обаче като му е писано на малкото геройче да живее, му е писано, изтласка гадната киста, тя се резорбираше с всеки изминал преглед и сега в 20 седмица коли и беси в корема  Laughing
Стиснете едни палци и за мен днес за бързо о безпроблемно местене - това е едно от най-отвратителните и гадни неща в живота - фаталното 1то ще ми е  Twisted Evil
  Имаш стиснати палчета  от мен и успех  Hug

# 658
Julia_21 и от мен  Peace
Като слушам такива истории и ми идва да ревна от радост...нали и аз съм по същия начин,та една такава хубава надежда ме обзема...и спокойствие вътрешно. Simple Smile

# 659
Вико,Джулия  Praynig Hug!

А добро утро  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт