Време ни е за промяна №121 - някои вече го направиха

• 25 017
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Максче,   Hug Hug Hug!

# 631
  • София
Светле, браво на вас, все така да си растете и хубавеете!

Мимозка, ми да взема и аз да дойда утре в МОЛ София на туй училище за бременни  newsm78 Къде по-точно се провежда, трябва ли предварително записване и плаща ли се нещо?

Бенито, добре дошла при нас. Извинявай, а какво точно значи хабитуални аборти?

# 632
Зази,какво значи....еми повече от 3 спонтанни аборта #Cussing out

# 633
Уф, много съм зле - от около час и половина се размотавам с диоптричните си очила, изведнъж се усетих, че освен тях, съм и с лещите си  ooooh!

# 634
Уф, много съм зле - от около час и половина се размотавам с диоптричните си очила, изведнъж се усетих, че освен тях, съм и с лещите си  ooooh!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Светле  Hug Hug Hug Все такива хубави новини да носиш  Heart Eyes

# 635
браво на светлето Hug да расте малкото и от 3 да стане 50 сантиметра  Heart Eyes

бени, добре дошла.

# 636
Светле, браво на вас, все така да си растете и хубавеете!

Мимозка, ми да взема и аз да дойда утре в МОЛ София на туй училище за бременни  newsm78 Къде по-точно се провежда, трябва ли предварително записване и плаща ли се нещо?

Бенито, добре дошла при нас. Извинявай, а какво точно значи хабитуални аборти?
Зази курса е в мола на Стамболийски на 2 ет след KFC в зоната за хранене, безплатен . А относно записването не е посочено темата е хранене и захранване на новородено. И аз утре ще ходя за първи път ще се радвам да се запознаем  Simple Smile

# 637
Ето ме и мен.Преди малко се прибрах ,но първо похапнах няколко кайсии.
Дребното е близо 3 см,има си и ръчички и крачета и шаваше яко.Аз нали се сещате,пак ревнах  Mr. Green.Следващият преглед е на 15 юли при д-р Михова на скрининг.Бамби,позна и тоя път.Сега ми кажете какво е скрининг  Embarassed
михова ще премери разни работи и ще ти вземат кръв, там за вероятностите за разни болести, даун и подобни.

бамби, ша ма прощаваш ама даун, разни други болести и подобни не се откриват чрез кръв

светле  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 638
Здравейте  Hug
Светле,браво и от мен!
Скрит текст:
Дай Боже всеки му!!!
Моят преглед се отложи,доктора разбрал не за 1,а за 2...и на регистратурата ми казаха,че го няма,но аз тъпо и упорито твърдях,че имаме уговорка."Ами обадете му се тогава" ми вика едната.Оффф...та сега за утре остана,да видим...
И като си тръгнах така се бях ядосала,че се омотах в един салон и се подстригах,боядисах,че и веждите ми опаткаха...за успокоение  hahaha

# 639
Пънче,и при инсето при реинсето мъж ми даваше материала 2 часа преди процедурата-толкова било нужно за обработката,така ми казаха.

жана,добре дошла при нас

# 640
  • Пловдив
Здравейте, мацки! Браво на Светлето, хайде все така да си расте без проблеми до финала!
Бени, добре дошла   bouquet, успех на биопсията и от мен!

# 641
За синдрома на Даун не се ли гледат някакви гънки  newsm78,мисля,че четох някъде тия дни.
А кръвните резултати от този скрининг за колко дни стават готови?

# 642
Светле  newsm44 newsm44 newsm44

Бени добре дошла.

# 643
  • София
Светле, май за 7-10 дни стават тия кръвните, те се правят в националната генетична лаборатория. И резултатите са във вероятности. Иначе и Михова ще те прегледа обстойно и даже и пола може да предположи, макар и още не на 100%.

Мимозка,
и аз ще се радвам да се запознаем утре. Аз съм висока, руса, ще бъда с дънки и блуза на лилави и сиви райета.

# 644
Мерси,Зази  Hug!
Диамандче , Hug!

Общи условия

Активация на акаунт