Бихте ли крили, че имате дете?

• 26 007
  • 426
  •   1
Отговори
# 150
  • Ню Йорк
И все пак цялата ситуация звучи идиотски.
Г-жа X в единия случай отстоява принципите си и даже намира начин да убеди куп хора да и сътрудничат. Явно е твърдо убедена в правотата си и достатъчно мотивирана, за да го прави с години.
Лично моето мнение по въпроса: браво на жената, че държи на решението си /мотивите и не ме интересуват, а те може да са какви ли не.

Обаче във втория случай г-жа X се проявява като един напълно нерешителен и объркан човек. Тя кара приятелка да пише във форума, за да разбере група непознато дали одобряват постъпката и.  #Crazy

Значи в първия случай тя решава, че мнението на роднини, приятели и познати няма абсолютно никакво значение и тя дори и с риск да се изпокара с тях е твърдо решена да "играе до край". В другия случай обаче тя ужасно много се интересува от мнението на шепа непознати и ако тези непознати и кажат че тя е постъпила грешно тя ще го приеме.

# 151
  • някъде под слънцето...
А кой е казал , 4е тя се интересува...?
Ако толкова се интересува6е сама би пуснала теамата.

# 152
Това съм пропуснала ,че е забранила на по-голямото си дете да го споменава newsm78

За воденето в БГ- много хора се страхуват, имат фобии от престъпност, отвличания ,предубедени са.
И аз съм го пропуснала. Бих намерила логика, че го крие, ако примерно сред роднините, от които крие има хора, които да искат да имат деца, а нямат. Тогава може би от притеснение, че ще й завидят, че вече има цели две деца, а те нито едно, е решила да скрие за второто. Неслучайно описах по-напред онази история с приятелката ми в Испания. Или пък чисто тактично е решила да не им го казва, за да не им стане тежко на хората и така да е минало доста време.
Другият вариант наистина е да си пада екстравагантна и така да и е щукнало, но интересно, че забърква и други хора в сценария си.
Каси, аз все пак си мисля, че за да любопитства толкова какво си мислят хората, тази жена не ти е казала всичко.

# 153
А кой е казал , 4е тя се интересува...?
Ако толкова се интересува6е сама би пуснала теамата.

Това , че темата е пусната по нейна инициатива , съвсем налудничаво ми звучи .
Значи тя вътрешно е наясно , че поведението й не е ОК и иска да се увери в това ? Crazy

Сега разбирам , че има и друго дете ? Thinking

# 154
Ето това мнение на sl отразява много точно и моето собствено.

# 155
  • някъде под слънцето...
4етете бе хора

Аз се опитах да се мотивирам и дойде форумът  на помощ, като в лицето на непознати, които даси кажат безпристрастното мнение. Тя не търси идеи за оправдаване, а доказателство е или е, или не е странно поведението й.
Както стана ясно, за едни е приемливо, за други не.
Касита се опитва да  мотивира обидата си  и да и докаже, колко не е права 4рез статисти4ески данни от форума, въпросната дама не я е карала да пуска тема и да прави проу4ване.

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 18:09 от sl

# 156
И все пак цялата ситуация звучи идиотски.
Г-жа X в единия случай отстоява принципите си и даже намира начин да убеди куп хора да и сътрудничат. Явно е твърдо убедена в правотата си и достатъчно мотивирана, за да го прави с години.
Лично моето мнение по въпроса: браво на жената, че държи на решението си /мотивите и не ме интересуват, а те може да са какви ли не.

Обаче във втория случай г-жа X се проявява като един напълно нерешителен и объркан човек. Тя кара приятелка да пише във форума, за да разбере група непознато дали одобряват постъпката и.  #Crazy

Значи в първия случай тя решава, че мнението на роднини, приятели и познати няма абсолютно никакво значение и тя дори и с риск да се изпокара с тях е твърдо решена да "играе до край". В другия случай обаче тя ужасно много се интересува от мнението на шепа непознати и ако тези непознати и кажат че тя е постъпила грешно тя ще го приеме.

Ни най-малко дали одобряват постъпката й, а какви са реакциите им. Това са различни неща.

Чети, бе, sl, чети:

4етете бе хора

Аз се опитах да се мотивирам и дойде форумът  на помощ, като в лицето на непознати, които даси кажат безпристрастното мнение. Тя не търси идеи за оправдаване, а доказателство е или е, или не е странно поведението й.
Както стана ясно, за едни е приемливо, за други не.
Касита се опитва да  мотивира обидата си  и да и докаже, колко не е права 4рез статисти4ески данни от форума, въпросната дама не я е карала да пуска тема и да прави проу4ване.

Касита нищо не търси. Къде пък и прочете, че е обидена?! Касита уважава мнението й без да го разбира, не се й стреми да го разбере, но разбира защо има обидени, отдръпнали се от нея, учудени и дистанцирани. И се опитва да каже на въпросната Х чрез вас, че реакцията на всички ни, уведомени след години за детето не е странна, както самата Х твърди, че е, а нормална и варира според хората и характерите им, отношението им към и с Х и пр.
Темата е пусната от двете ни с идеята да "чуем" общественото, безпристрастно мнение.

# 157
Колко деца има въпросната дама - едно или две ?

# 158
Едно.

# 159
Аз не разбрах като я питат има ли дете как отговаря. Защото едно е да не го показваш/ криеш от семейните снимки и т.н., но съвсем различно е да отричаш съществуването на детето си

# 160
  • София - Рим и обратно
Жената явно има странна идея за мястото и значението на едно дете в живота на една жена. От наличната информация само това може да се заключи. Просто не е сметнала за нужно да дава информация за бременността си, за раждането и т.н. А пък после вече е станало късно и нелепо за обяснения... А и ако действително за нея съществуването на детето е някаква малка подробност, може наистина да не проумява какво пък толкова...ето ти нанизани причини и причинки... Не можем да си представим що за странности и социопатии има по света.
Аз не разбрах, и Касита ли е ба до скоро в неведение и как е разбрала?

# 161
Не прочетох всичко, но сигурна ли си, че детето е родено от жената, а не осиновено като по-големичко. Ако е така може да не е искала да разгласява осиновяването. Или пък да е имала връзка с член от семейството и от него да е детето? Малко отнесени хипотези, но според мен напълно възможни.

# 162
Жената явно има странна идея за мястото и значението на едно дете в живота на една жена. От наличната информация само това може да се заключи. Просто не е сметнала за нужно да дава информация за бременността си, за раждането и т.н. А пък после вече е станало късно и нелепо за обяснения... А и ако действително за нея съществуването на детето е някаква малка подробност, може наистина да не проумява какво пък толкова...ето ти нанизани причини и причинки... Не можем да си представим що за странности и социопатии има по света.
Аз не разбрах, и Касита ли е ба до скоро в неведение и как е разбрала?

Точно това си мисля и аз и по този начин оправдавам ината й да не дава логично обяснение. Но не приемам това че тя се сърди, че на нея се сърдят.  Laughing

Три истории има около мен с деца, които истории вярно ще ме накарат да напиша роман. И всяка една от тях е родена от реалния живот, с реални герои, но звучи оплетено като турски сериал с латиноамериканска нишка.

# 163
Сега нови теми ли да очаквам или направо романа, че ми стана интересно Laughing

# 164
Дааа, животът понякога е по-сериалчест от сериалите...

Общи условия

Активация на акаунт