Бихте ли крили, че имате дете?

• 26 027
  • 426
  •   1
Отговори
# 225
Деца никога не съм крила, че имам! Не споменавах пола им.

# 226
Дълго време умишлено не споменавах пола на децата си.
А, какво значение има това, дали ще споменеш пола или не на децата си?! В трето лице мн.ч .  ли ги споменаваш?   Темата отгатни гатанката ли е? Simple Smile

# 227
В контекста на разговора ни по-горе има.
"Дете" е среден род, Fortune.

# 228
В интернет е допустимо да си спестиш подробности и да не споделяш всичко , даже е желателно . Peace

Но случая е за жена , която  крие детето си от близки хора . Не от виртуални познати .
Не съм чула нещо подобно досега . Shocked

# 229
  • София
За какво да криеш, че имаш дете или пола му  Thinking Thinking Има нещо гнило тук  Flutter

# 230
  • София !
НЕ !! Защо пък да крия че имам дете ? Че това за мен си е най - голямата радост !!!!!!

# 231
  • Ню Йорк
В интернет е допустимо да си спестиш подробности и да не споделяш всичко , даже е желателно . Peace

Но случая е за жена , която  крие детето си от близки хора . Не от виртуални познати .

Истории за криене на деца много, но тук мотива е неизвестен, а и желанието и да научи форумското мнение по въпроса е странно.
Иначе ето ви история отпреди 40г. Моя роднина се жени за втори път и никой от семейството на новия и съпруг не знае, че тя има дете. Детето се гледа от нейните родители, а тя живее на друго място с мъжа си и вижда детето от време на време.

# 232
Това е различно .
Моя леля също има втори брак и синът й от първия живееше в друг град , тя го виждаше много рядко , той никога не е ходил в новото й семейство и точно като по филмите беше пълен шок за всички , когато дойде на сватбата на втория й син с подарък ! Shocked Shocked Shocked
Двете деца изобщо не бяха се виждали , но знаеха за съществуването си .
Повечето от хората , обаче не знаеха , че тя има и друго дете . Crazy

# 233
  • София

Истории за криене на деца много, но тук мотива е неизвестен, а и желанието и да научи форумското мнение по въпроса е странно.
Иначе ето ви история отпреди 40г. Моя роднина се жени за втори път и никой от семейството на новия и съпруг не знае, че тя има дете. Детето се гледа от нейните родители, а тя живее на друго място с мъжа си и вижда детето от време на време.

Друго място, друго време и данък обществено мнение  Mr. Green Mr. Green

# 234
  • Ню Йорк

Друго място, друго време и данък обществено мнение  Mr. Green Mr. Green

Честно казано и днес много хора живеят с това мислене. Аз имам приятелка, жена на 30 и няколко години, със собствен бизнес, но "какво ще кажат хората" е от голямо знаение за нея. Не, че тя по някакъв начин зависи от тези хора, по-скоро някои от тях зависят от нея ама манталитет.

# 235
Не бих,крила Naughty 

А казуса е .... доста странен Thinking Истината е някъде там Mr. Green

Честно казано ми идва само,че нещо майката не е наред Peace Щом е общо тяхно,здраво(а и да не е,защо да го криеш),ходи и на градина,ама всички да са включени в някакъв подобен филм Thinking е прекалено Crazy Освен ,ако са някои от тъмните среди и така да си пазят детето от покушение да речем Thinking

# 236
  • София

А когато са те питали какво е детето, пак ли не споменаваше пола?

# 237
  • София и там където не се пуши

Такъв род криене, няколко случая с наши приятели.

Втората съпруга не дава да се знае, че съпругат е имал първи брак и дете. И детето вече пълнолетно или около пълнолетие, на смъртния одър на баща си пита, коя е тази и баща и хъката мъката - това ти е сестра. Огромен шок и много ядосано, че не и е било казано, че има сестра. Доколкото разбрах, от този момент нататъка, двете сестри неразделни. Бабата безумно щастлива, че внучетата са и събрани .

Друг случай, бащата със второ семейство, не поглежда първото си дете, защото съпругата му не иска. Там не зная разбръзката, защото децата са пълнолетни вече и също не знаеха за голямата си сестра.

Касита във вашия случай, вашата близка приятелка според мен ще и се намалят приятелите. Просто нормално, да я избягват те вече.

# 238

А когато са те питали какво е детето, пак ли не споменаваше пола?

Не зная дали стана ясно, но иде реч за форума. И не, не са ме питали за пола на децата ми тук.

Честно казано не научаването на форумското мнение ни беше важно, а това че сте много и не непознати. Със същия успех можеше и някоя страница във ФБ с дискусионен характер да се ползва.

# 239
В контекста на разговора ни по-горе има.
"Дете" е среден род, Fortune.
Знам Касита/въпроса беше по-скоро риторичен/, но и куче е в същият род.Simple Smile А, децата са личности, те имат имена според пола им.

Общи условия

Активация на акаунт