Бихте ли крили, че имате дете?

• 25 914
  • 426
  •   1
Отговори
# 60
Възможно ли е детето да не е от мъжа й и тя да прави това за да не разбере истинският татко  Thinking

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 15:21 от Le Soleill

# 61
Не...за какво би ми било?
Бих крила или по-скоро да премълча, ако съм сама и забивам някой някъде...за какво му е да знае, че имам дете.
Аз като забременях сигурно само папата не разбра  Joy  Бях доста досадна бременна, дори бабичките от входа бягаха от мен, защото с часове можех да говоря на тази тема  Joy  Сега разгонвам досадницоте, които ми пипат детето също с много информация.
Не крия, няма за какво.Естествено на непознати, с които ще имаме отношения за 10 минути не им казвам "А да ви кажа аз имам дете.." .

# 62
  • Сопот, Пловдив
На мен по-чудно ми е не защо жената иска да крие, макар и за това да не намирам логично обяснение, а как точно е убедила близките си и те да участват в това, и то вече ветири години. То бива толерантност, но тук нещата вече леко бият на патология, и ако се съобразяват с нейното искане, за което тя не е дала основателна причина, вече толкова време, вместо да се опитат да й помогнат да преодолее този момент, по-скоро й пречат, отколкото да й помагат.

Мислих си и друго - бабата е казала, че крият по желание на майката и без конкретна причина за това, но това сигурно ли е, че е така? Ако действително нещо не е наред с детето в здравословен или друг аспект, може бабата просто да е казала първото, което й е дошло на ум като оправдание, за да скрие истината.

# 63
  • Пазарджик
 Сигурно има някакви преплетени взаимоотношения. И те няма да са тайна завинаги.

# 64
  • София
Имам двама-трима виртуални познати, с които се знаем покрай някакви онлайн игри.... та на тях никога не съм им споделяла че имам деца. Не съм го крила умишлено, но не ми е хрумнало да го вметна в някой разговор. Но пък това са хора, които никога не съм  виждала на живо, така че не е същото.
Всички останали знаят за децата ми и не ги крия от никой.
Относно първопричината за темата - сигурна съм че има някакви мотиви, иначе не мога да си обясня действията и на останалите членове на семейството

# 65
Освен по-оплетените теории, може и просто да си е такава. Моят мъж също не иска никой нищо да не му знае.Майка му разбра, че съм бременна, когато ме видя случайно на улицата. Нито ги кани, нито им звъни. Аз, през първата година от връзката ни, мислех, че е роден на съвсем друга дата, защото той навсякъде пишеле друга.Не му знам пин кодове и пароли, закрива си с лепенки по картите разни номера, информация. Всяка бележка, дори и касова се гори. Ако баща ми го пита нещо за ремонта в нас-ще се разсърди и няма да каже, защото си била негова работа.
Аз съм сложила снимка на детето след огромни преговори, разяснения и разговори. Проверява из цялото интернет пространство информация за всеки с който би имал работа. Няма да ви казвам какви смешни случки имах в родилното, когато мрънкаше там, че не иска да ни записват детето никъде, ако го записват да е на друга дата.Даже пари предлагаше.
Просто си е такъв.Не, че нещо реално го заплашва, че някой ни гледа лошо, че детето не е от него или от нас въобще и разни подобни. Просто си го тресе манията да не знаят нищо за него.
Та е възможно и жената да е така дръпната и по нейни си причини, неразбираеми за никой друг, да не иска да се знае.

# 66
Детето да не е негърче? newsm78

# 67
  • при късмета
Чак не вярвам, че разсъждавам по такъв казус!
Единствената основателна причина, която успях да измисля, е някаква буквално животозастрашаваща ситуация за детето. Може би това кара и обкръжаващите детето да правят същото.
Щом живее с бащата и няма вероятност да крие от него, друга не намирам. И за съгласието на роднините също. А иначе може да си има някакви си нейни  Crazy причини, които са основателни само за нея  newsm78, ама пък всички да й се връзват.
На мен не ми се е случвало целенасочено да крия детето.

# 68
  • Сопот, Пловдив

Това какво общо има? Детето да е мулатче и майката да не иска да се знае заради това ли  newsm78 ? Нали преди това ще е била с баща му, очевидно няма да я смущава цвета на кожата.

# 69

Това какво общо има? Детето да е мулатче и майката да не иска да се знае заради това ли  newsm78 ? Нали преди това ще е била с баща му, очевидно няма да я смущава цвета на кожата.

Ми ако двамата са бели. Има случаи, когато цвета излиза след поколения. Свекито ми е разказвала за такъв случай и то в БГ.

# 70
Ако детето се роди с черти и кожа на чернокож, мислите ли, че един български мъж би могло да бъде убеден, че това е, защото баба ти едно време е чийтнала с някой, но за неин късмет въобще не си личи във физиономията на майка ти.
Според мен жената просто е бурсук  Laughing

# 71
  • при късмета
Детето ми дори да беше цветнокожо, пак не бих го скрила.Но за някои може и да е причина

# 72
Ако детето се роди с черти и кожа на чернокож, мислите ли, че един български мъж би могло да бъде убеден, че това е, защото баба ти едно време е чийтнала с някой, но за неин късмет въобще не си личи във физиономията на майка ти.
Според мен жената просто е бурсук  Laughing
Еми в случая, за който писах, майката на мъжа била "чийтнала" и той като видял бебето и откачил, тя си признала. Едва ли ще е било само за да спаси снахата.

# 73
И аз не бих го скрила.Ако е болно също, даже ще драпам къде ли не, само и само да му се обърне внимание, да се помогне на децата като него.
Но има всякакви хора...особено в нашето общество, където все още има големи предубеждения.Аз също имам, но не се отнасят до децата.

И бабата да си признае, таткото пак ще си има едно наум..съмнявам се, че някой ден ще го приеме за чиста монета, освен ако не направи ДНК тест....поне 3 пъти  Laughing

# 74
Аз малко по диагонал чета, та може и да пропускам факти. Laughing
Ако правилно съм разбрала, става дума за жена, която не живее в Бг, но там , където живее има дете и мъж. Детето е на 4 години и там си води съвсем нормален социален живот за възрастта му и съответната страна. Детето се крие от близките в Бг.

Възможно ли е детето да не е от мъжа й и тя да прави това за да не разбере истинският татко  Thinking
Това най-логично ми звучи.
А макар първоначално идеята за цветнокожо дете да ми дойде абсурдна, на второ четене не я отхвърлям вече. Ако родата тук е много патриархална, закрепостена и не би го приела?
Т.е. причината да не е там, а тук?

Общи условия

Активация на акаунт