Бихте ли крили, че имате дете?

• 25 920
  • 426
  •   1
Отговори
# 30

Детето е на 4, ходи на предучилищна, или там както се води, говори повече от добре два езика.

И аз това си помислих. Касита, да не е родила сестрата на мъжа ти?

ММмм, не! Свеки вече щеше да е звездичка в небето.  Mr. Green

# 31
  • Пловдив
Още едно семейство в друг град?

Ох, то стана като по филмите.. Thinking

# 32
4 години крие детето си?
Явно има проблем майката, а роднините не и помагат като изпъняват сценария

# 33
  • София
Аз се предавам, за мен нещата клонят към медицински.  newsm78

# 34
Децата са част от мен - никога не бих ги скрила !!!  bouquet

# 35
От приятели, от познати, от роднини, с които не се виждате ката ден? Като същевременно с тях поддържате кореспонденция, водите телефонни разговори, споделяте снимки от почивки, празници, но без на тях да се вижда, че имате дете?
Защо? Отговор: няма никаква основателна причина.
Познавам такъв човек (мъж)...
Има близнаци Simple Smile

И крие от друг конкретен човек, на който е работодател и бивш любовник, че е женен и има деца...

Не знам как се оправя, ама вече 2-3 години успява  Crazy
Съответно е въвлякъл сумати познати общо покрай това...  ooooh!

# 36
Може да е нещо, свързано с работата, с друг човек в близкото им обкръжение, но при всички положение ще е с цел защита на детето от нещо/някой.

# 37
Само патологии ми хрумват. Държа да проследя тази тема, затова пиша.

# 38
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Не съм крила, не крия и никога няма да скрия факта, че имам дете. Дори напротив, ако може на целия свят бих го показала  Simple Smile

# 39
  Сигурно има някаква специална причина, която аз сега не мога да се сетя, но само щото така и харесва едва ли би могла да убеди мъжа си и свекърите си да крият четири години. Как ще накараш хората да укриват и лъжат, щото така ти харесва - трябва да ти ходят по гайдата съзнателно.

Може да я е страх от уроки, че ще се убоде на вретено, да се опасява от някого конкретно и въобще - сигурно има НЕЩО newsm78

# 40
Никога не съм крила,но луди всякакви има...

# 41
Само патологии ми хрумват. Държа да проследя тази тема, затова пиша.
и аз  Blush

# 42
Касита, ти как си разбрала, че има дете и крие за това?

Евентуално да са имали друго дете и то да е починало....сега жената да я е страх да споменава за това. Но това си е сериозен психологичен проблем и се нуждае от помощ, а не роднините да се правят на разсеяни, че детето съществува.
Как се държи с детето, когато са заедно навън?
Щом ходи на детска градина, то тогава за него знаят най-малкото още 25-30човека. Нещо не ми е ясна логиката с криенето тогава от близки и познати.

# 43
Може би не живеят в Бг, затова е възможно тази криеница да продължава 4години

# 44
Хах! Че защо да го крия, да не е срамно това, че имаш дете, напротив, искам да се похваля на целия свят Simple Smile
Вярно, че в БГ доста майки крият на интервю за работа, че имат дете, по причини известни на всички ни, но от приятели и роднини не не бих скрила... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт