АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 289
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Ползваме сушилня на  AEG  много съм доволна, дрехите не се мачкат ако ги изкараш, като приключи програмата, Памперси взех на Pampers  1 ка, но никъде не пише премиум , пише 1   new baby явно са някакви нови имат щампа new, 25 бр за 3evro  и нещо, за термометър избрах на  Braun за ухо, но е малко скъп дано да успея да заделя парички и за него, аз даже не знам лигнина как изглежда Blush , но тук болницата ти осигурява всичко, вкъщи нали няма да ми трябва?

# 286
Графиньо, аз също смятам да вкарам чай от малинови листа накая, белким има ефект, за арника, не съм чувала. Сподели за този "акушерски коктейл, моля те - събуди ми любопитството!  Simple Smile

# 287
аз не разбрах какъв е ефекта от малиновите листа? знам, че се ползва за смъкване на висока температура!

трябва да са изсушени или може пресни?

# 288
Малиновите листа спомагат за изглаждането на маточната шийка.
Относно хемоглобина-мацки,в мръвката е истината! Моят през цялата бременност не е падал под 123. А зимата си пийвах и червено винце  Embarassed Blush
За разликата в цените тук и навън-огромна. Но аз вече не се наемам с поръчки извън БГ. Тази бременност ми писна да се разправям с куриерски фирми. И ако някой си спомня за моята сага с възглавницата за бременни-е няма да дойде,така и не я откриха Tired Брат ми си получи обратно парите+компенсация,но какво от това,като съм чакала два месеца всеки божи ден с надеждата,че най-накрая ще дойде и ще се наспя  Cry

# 289
Малиновите листа са за мускулен тонус, влияят и на матката, защото тя е мускул.

# 290
Аз да дам отчет пък после ще чета назад Simple Smile
Бях вчера при доц.Димитрова. Отидохме двечките с моята госпожица.Шушулката си е пак с главичката на долу , 1 800 + – 15 % грешка(едно време си спомням , че беше 20 % , но пък техниката напрeдва Simple Smile ) .Всъщност сме с една седмица назад , но това не ме притеснява , тъй като от самото начало е така.Моята овулация е по-късно и това се знаеше. Не можа да ми направи запис на диск ,защото в много неудобна позиция е главичката на бебето , но поне снимка си имам на моята бузанка и каза , че приличала на мен  Simple Smile После говорихме за ниската ми плацента и проблемите преди и д-р Димитвора си намери файла от предишната ФМ , където пише , че плацентата вече не е ниска.Въпреки това предложи да направи преглед с другия ехограф , та трябваше любезно да помолим моята неразбираща госпожица да напусне кабинета. Та шийката била 2.3 см ,а плацентата изобщо не пречела да родя нормално ,както ми каза моята ЖК.Та пак дилема ми се отвори ,защото пък другата ми лекарка казва секцио  newsm78 После докато плащах и дъщеря ми не спря да ме пита пред хората:" Аз сега защо трябваше да изляза?"    Joy
А ,забравих ..прогнозата е ,че бебка няма да стане повече от 3 300-3 500г. Че кога ще качи толкова се чудя Thinking

# 291
Ааа за раждането ли говорите пак Simple Smile .Нещо бях чела пък аз за някакво масло за перинеум.Да се масажира там долу.Много странно ми се видя.Сега ще потърся.

# 292
Кокона, аз ползвах първия път маслото на Веледа за перинеум, не се разминах с епизиотомията, та този път няма да масажирам.

Лепелисима, този коктейл е доста популярен в Германия и Австрия. За него се препоръчва да не се взима преди термин, само ако си достигнал термин или преносваш.

Скрит текст:
Едно от положителните му свойства е, че после няма да ти е нужна клизма smile3550, рецепти има различни, но всички са свързани с рициново масло, някакъв плодов сок и алкохол, понякога се прибавят и подправки, канела например, рецептата, която аз бих пробвала е с 200 мл сок, 2.с.л. рициново масло, 2 с.л. коняк, канела
И пак казвам, функционира само, ако бебето е готово да излиза.

# 293
откъде ги намирате тези размери 2-ка, 1-ца... в който и магазин да вляза от големите вериги, започват от 3-ка и пак не винаги има такива.  newsm78
А някойможе ли също да ми обясни защо се ползва лигнин, а не дамски превръзки с по-голяма попиваемост?
Радея на мен акушерка от болницата ми обясни, че се ползва лигнин, тъй като след раждането  в началото за възстановяването на майката се съди и по цвета на лохиите. И като сменяш лигнина ако нещо те притесни може да им обясниш /или покажеш/. Докато превръзките с абсорбиращия гел в тях променят цвета на течността, която попиват и могат да заблудят.

# 294
Момичета, една приятелка ми да даде "Гармастан" за зърната. Тя е започнала да се маже, след като са се разранили при първите кърмения, но каза, че е добре да започна да ги мажа, преди да родя. Смятам да започна, след като вляза в 9-я. Вие подготвяте ли гърдите си за кърмене?

# 295
Момичета, една приятелка ми да даде "Гармастан" за зърната. Тя е започнала да се маже, след като са се разранили при първите кърмения, но каза, че е добре да започна да ги мажа, преди да родя. Смятам да започна, след като вляза в 9-я. Вие подготвяте ли гърдите си за кърмене?

Не..

# 296

Аз първия път не ги мазах, сега мисля да започвам с мазането. При мен жестоко се разраняваха зърната.

# 297
Мислех да ги мажа с лансинох последния месец,но още не съм си взела а то не остана... Иначе ги масажирам редовно.
Аз преди малко станах   Blush цялата бременност  ходех като караконджул по нощите из къщи,а от няколко дена-коренна промяна,явно най-накрая организма ми свикна,знам ли  newsm78

# 298
За козметичния комплект на Tommee Tippee, аз съм много доволна, ползвам го вече почти 3 години. Апиратора за нос си работи перфектно, а относно термометъра наистина не е от най-удобните, тъй като не е гумен накрая и е малко твърд за детенце, но не съм имала проблеми. Инъче няма нищо общо с евтина пластмаса.

# 299
Заглавието на темата отлично се връзва със заниманията ми днес. И макар да съм от мамите с термин в края на август, не се сдържах просто и си изпрах всички дрешки от 0-3 мес. Simple Smile))) Никога не съм виждала сушилката толкова хубава:))))  txtloves

Моят д-р ми каза да си масажирам зърната и ареолите, за да загрубеят до раждането и къременето. Не го правя де, че нещо се изнервям....

Да кажа и аз за памперсите. Купих 2 пакета 2-ка на Памперс New baby. Дано понасят на бебето ни. Ако не, ще ги дам на приятелка, но от всички места, на които съм видяла аз, както и сестра ми /племеничката е на 10 мес сега/, най-евтините памперси на Pampers са в магазините на Ганчев. Бройката излиза под 30 ст /0.295 лв. нещо такова/.

Иначе за памперсите на Ганчев.... кака използва от няколко месеца вече само тях и е доволна. За останалите нямам никакви отзиви..Ааа да..на кумовете ни пък детето се изринало от Pampers i sa s Puffies....

Ще ги видим и нашите дупенца как ще са:))))

Ох, много си ме кефи сушилката  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт