АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 322
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Радея,няма нужда да се настройваш положително за секциото.Щом засега няма мед. показания за секциото,просто се настрой за нормално раждане и вярвай,че всичко ще е наред. Разбира се докато не приключи раждането,никога не се знае как може да се развият нещата.Но важното е да имаш доверие в докторите,че каквото и да се случи ще направят това,което е най-добре за бебо и за теб.
И наистина ,момичета пазете се в тези жеги.Хранете се редовно,пийте много течности и не излизайте в най-горещите часове на деня.Но все пак,ако се налага,слагайте си задължително шапка .Нека да се пазим,още малко остана. Hug
Лепелисима,къде следиш за лекциите ,които се провеждат в Пловдив?

# 361
Сега съм на тема нормално раждане и секцио. Слава Богу нямам показания за секцио, Praynig но още не съм отишла на последните изследвания и някак си се чувствам несигурна, не мога да разбера защо така се ужасявам от секциото, просто това ми се струва най-ужасното нещо, което може да стане, а докато бебо не се роди не мога да бъда на 100% сигурна, че ще родя нормално. Във всеки момент може нещо да се обърка, не дай си Боже, но не мога да се настроя по-положително към секциото и това е.  Confused

Разбирам те напълно.И аз се чувствах така до момента, когато ми казаха, че трябва да съм секцио по препоръка на док.Голям рев беше после.Ама мисля, че вече свикнах с тази мисъл и почти съм го приела.
Всичко е въпрос на нагласа.Много мами го предпочитат пред нормалното раждане...  Confused
Все пак ти пожелавам всичко да си е по нормалният път и да е безпроблемно раждането!   smile3522

# 362
  • София
нали развих гестационен диабет затова бебето ще го вадят тогава, а за болниците наистина ме разсипаха но какво да се прави вече ми се превърна в навик сигурно като рода ще ми липсват:))

# 363
Много ме е яд и мене за това секцио, което може да се наложи, но какво да правя. Не бих го избрала никога, но след като бебо не иска да се обръща...

# 364
Запис и от мен ехеее много сте изписали сега трябва да се връщам в другата тема да ви чета  smile3529

# 365
  • пловдив
Здравейте!Аз съм нова мама с термин 22.08.2013.Ще се радвам тук  да споделям и чета всичко което ще ме вълнува през последните дни от бремеността!!!Аз лично вече нямам търпение да си гушна малкото бебоче!!!!

# 366
Добре дошла, Ради Simple Smile
Какво бебче чакате? Как се чувстваш? Желая ти хубави моменти, здраво и сладко  newsm30

# 367
  • пловдив
Благодаря,добре заварили както се казва.Бебчо миналата седмица със сигурност ни казаха че ще е момче-аз исках много момче  Grinning,за сега се чувствам добре.Понякога сутрин ми е все едно съм в 3 месец-повдига ми се,зле ми е....Притеснена съм малко заради дно изследване -Токсоплазмоза.Излезна ми 198.3.В петък пуснахме ново  за М и дано е отрицателно newsm17Иначе за бебчо всичко е готово,купено,чакам още малко време и почвам да пера ,да гладя,.... Grinning

# 368
Дано всичко да се оправи! Стискаме палци!

# 369
Благодаря,добре заварили както се казва.Бебчо миналата седмица със сигурност ни казаха че ще е момче-аз исках много момче  Grinning,за сега се чувствам добре.Понякога сутрин ми е все едно съм в 3 месец-повдига ми се,зле ми е....Притеснена съм малко заради дно изследване -Токсоплазмоза.Излезна ми 198.3.В петък пуснахме ново  за М и дано е отрицателно newsm17Иначе за бебчо всичко е готово,купено,чакам още малко време и почвам да пера ,да гладя,.... Grinning

Добро утро на всички,

Добре дошла Ради 1982,

Относно токсоплазмозата , ти имаш ли домашен любимец в къщи ? И при теб 193.3 беше Ig G или IgM, ако e IgG не би трябвало да се притесняваш защото това е найвероятно стара инфекция и би трябвало да имаш имунитет и следователно бебето не може да се зарази.  А и да си кажа това са единични случаи , 1 на 1000 така че не се притеснявай . Иначе ти прави ли си втори път IgG за видиш какви резултати ще излезнат . Понякога има и лабораторни грешки  . Стискам палци да е всичко наред като излезне М резултата.

# 370
  • пловдив
Имаме да.Мъжът ми има котка която стоеше само вътре,но веднага щом разбрахме че съм бременна изчезна на двора.Изследваха ми само Ig G-198.3.В петък ми пуснаха Ig М-дано е отрицателно

# 371
Добре дошла и от мен! Това първо изследване ли ти е?

# 372
  • пловдив
Първо за токсоплазмоза.До сега не ми бяха правили.Незнам защо..... Sad Според гинеколога ми се касае за антитела не за инфекция и общо взето ме успокой а и всички други изследвания са ми добре...Дано във понеделник или вторник и това излезне отрицателно....Притеснена съм,но се опитвам да се успокоя.Това което започнах да чета в нета за токсоплазмозата ме уплаши и спрях!!!!Надявам се на бебчо да му няма нищо!!!А някой знае ли ако все пак е положително какво следва и какви са рисковете на бебето?

# 373
  • пловдив
И друго-няма ли някакви симптоми за това заболяване или там както се води....?

# 374
Ради,най-вероятно си имаш имунитет щом сте имали коте преди да забременееш.  Ето затова е хубаво човек да си има домашен любимец , защото се развиват имунитети  Peace ....иначе токсоплазамоза се хващало и от неизмити зеленчуци , плодове , полусготвени меса  като кремвирши  и тем подобни .И доколкото знам най-голям е процента да се заразиш от храните  а не от домашния си любимец който си стои само вкъщи.
Иначе на мен лично не ми правиха това изследване, аз и не знаех че има такова и когато стана на въпрос един път че е хубаво да се прави започнах да си търся из изследванията дали има такова излседване ,но не намерих и изпаднах във паника защото имам кученце. Но док ме увери че няма какво да се притеснявам , понеже нямам симптоми , въпреки че в нета чета че може и без симптоми да си заразен.  newsm78
Иначе ти сега не го мисли докато не ти излезе другия резултат . ( аз все пак бих си направила изследване и в друга лаборатория за да си сравня резултатите, че знаеш ли ги тия лабораторийки , нали даваха наскоро по телевизията колко различни резултати дават и само стряскат хората )

Общи условия

Активация на акаунт