АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 223
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Супер, благодаря много, ще се включа и там! Simple Smile Само, за съжаление пак не виждам някаква тема за дишането, а така ми се искаше...

Lepelissima  днес бях на лекцията в Селена и казаха че преди да започне самото раждане ти показват как да дишаш , въпреки че и днес лектор-акушерката си показа . Дишаш дълбоко и издишваш бавно ..а не " като локомотив " ....трябва да слушаш всеки момент какво ти се казва да правиш и да се стремиш да го правиш правилно , Не са кой знае какви сложни стъпки , за да отделят време само за дишането , акушерката ще покаже кога и как да дишаш и да напъваш . Само да кажа че днес размениха лекциите и говориха за Семейната банка за стволови клетки future health  Biobank Англия (дадоха ни подаръчета сп. моето бебе и сп. Моята бременност ,  и пакетче антибактериални подплънки на Chicco и мостра шампоан за коса и тяло. Разведоха ни да видим родилното и показаха стаите  Grinning , видяхме и бебчета  baby_neutral , разбрахме как се процедира като пристигнеш да раждаш , аз съм доста спокойна не се усещам притеснена изобщо след като получих необходимата  информация .  bouquet  

# 541
Оле момичета, така ме хвана шубе от раждането. Просто след секциото, налегнал ме е страх от руптура Sad Но тук и лекарката ми, и в болницата въобще не си отварят устата за секцио, за тях от самосебе си се разбира, че ще пробваме първо нормално... Аз в началото също така исках и си мислех, че ще трябва да споря и да убеждавам, ама не и сега като наближи моментът и като ме затресе един страх... Някоя ще ражда ли нормално след секцио и как се справя с тоя страх?

И аз съм като теб. Ще опитвам норнално след секцио преди 3 години. Или поне така си мисля Thinking Доки и ММ не са на същото мнение,  а аз за сега успявам да удържа фронта.
Много ме е страх.  Искам да е нормално този път, но ще видим... Май имам усещането че и мен ще ме плануват ooooh!

А за падането на корема: Предишния път вечерта си легнах с корем високо горе. а като станах на сутринта ми беше паднал много ниско долу, без да усетя. Така че при всеки е индиивдуално. 

# 542
Добро утро, мамчета Simple Smile

Тоооолкова е хубаво да си си вкъщи. Сега ще ходя да готвя мусака, а за десерт ще направя мляко с ориз. Сега живеем при родителите на мъжа ми (страхотни хора) - та те заминаха на работа и аз като домакиня ще им сготвя хубави нещица Simple Smile . А след обяд ще идем с мъжа ми до апартамента, защото днес ще ни монтират една врата.

Дори и времето навън ми харесва.

# 543
valentin@, честит ти юнак. Сега много се притеснявате за него, но скоро много много ще ви радва. Ще е най-хубавото и здравичко момченце. Колко кг се роди?

# 544
  • София
Добро утро и от мен! Справих се набързо сутринта с подаването на документи за нова ЛК и с банката и сега и аз като Злати ще сготвя нещо вкусно за ММ. После следобед отивам да си взема 45 дн болничен и да купя подаръци за племенничките - днес стават на 1 година  Grinning  Ако някой има опит с подаване на документи за социалните по 35 лв. на месец моля да сподели какви документи се изискваха, че и тях ще ги боря другата седмица като си взема ЛК и като съм си вече в къщи. А времето е идеално на вън за разходки. Хубав ден момичета!

# 545
Момичета,

Днес имам рожден ден и ставам на 26 години!

Party Time  ura newsm59

Няма да споделям торти, за да не ви се приядат, но ще ви кажа едно символично НАЗДРАВЕ!

Пожелавам си на мен и на всички вас здраве и скоро да се радваме на прекрасните си дългоочаквани бебенца, които ако не на следващия, то на по-следващия на РД да ни пеят 'Мила моя мамо".

Пазете се много!

Ще се радвам, ако на моя Рд се появи някое от вече чаканите бебоци Simple Smile

Hug  Hug   Hug

# 546
  party023Честит рожден ден

# 547
  • София
Момичета,

Party Time  ura newsm59

Няма да споделям торти, за да не ви се приядат, но ще ви кажа едно символично НАЗДРАВЕ!

Пожелавам си на мен и на всички вас здраве и скоро да се радваме на прекрасните си дългоочаквани бебенца, които ако не на следващия, то на по-следващия на РД да ни пеят 'Мила моя мамо".

Пазете се много!

Hug  Hug   Hug

Честит Рожден Ден   bouquet

# 548
  • СОФИЯ
Момичета,

Party Time  ura newsm59

Пазете се много!

Hug  Hug   Hug
Честит рожден ден,бъди жива и здрава!  party006

# 549
didu6a_87 Честит Рожден Ден и от мен   bouquet bdbaloni
Пожелавам ти много здраве, щастие, слънчеви усмивки в най-скоро време през август и любов! Нека всяко твое желание се превърне в реалност! Весел и красив празник!

Vania mia по спомен мисля бележки за доходите на двамата родителя (ако нямате брак само твоите), попълнена декларация със сметнат средонмесечен доход на член от семейството + бележка от ЛЛ на децата (те знаят принципно като им се каже за какво е, мисля ваксините се описваха в нея) + ЛК на двамата родители за справка и Акт за раждане на дете/цата. Ти защо сега ще подаваш? Не е ли по-добре като родиш веднага? В смисъл, че тогава пак наново ще трябва да се мине процедурата, понеже ще сте повече членове на семейството.  Peace

# 550
didu6a_87 Честит Рожден Ден,да ти се сбъднат всички мечти Simple Smile

Днес отивам на отворени врати във Вита,да сим готова след това с багажчето Simple Smile

# 551
 newsm59  bigdance2 Честит рожден ден,didusha! Желая ти един прекрасен ден,изпълнен с много любови хубави моменти!
За прането-40градуса,на 1000 оборота. Всичко е изпрано,остана само една пералня с нашите чаршафи.
Цяла нощ сънувам,че ми изтичат водите  Joy Луда работа...Ако не родя скоро,съвсем ще се побъркам...

# 552
newsm59  bigdance2 Честит рожден ден,didusha! Желая ти един прекрасен ден,изпълнен с много любови хубави моменти!
За прането-40градуса,на 1000 оборота. Всичко е изпрано,остана само една пералня с нашите чаршафи.
Цяла нощ сънувам,че ми изтичат водите  Joy Луда работа...Ако не родя скоро,съвсем ще се побъркам...

Всяка нощ си мисля, че ще ми изтекат водите хаха Simple Smile Скоро ще е търпение. Но вече и на мен ми писна като ме видят и да ме питат - айде кога ще раждаш  #Crazy

didu6a_87 Честит рожден ден ! Да си много здрава, както ти така и малкото ти съкровище, леко раждане и да сте много щастливи !

# 553
Много ви благодаря!!!  Hug

# 554
  • София
Честит Рожден ден, много здраве и положителни емоции

Общи условия

Активация на акаунт