Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 115 353
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Идвам да се отчета.
Днес ми е десетото хапче ,наистина огладнявам по-малко (не е и обикновено както огладнявам ,ами ми е едно странно в корема),мога да кажа че нямам и апетит нищо не ми се преяжда(най-съм доволна за сладкото ,не съм и помирисала сладко 10 дена  Peace)
Но трябва да кажа ,че аз се храня и сега с приема на мейзи мога да контролирам какво ям!
Сутрин за закуска ям кисело мляко с малко мюсли (ставам много рано и затова закусвам ,събота и неделя пропускам),на обед ям нещо леко и малко и диетично сготвено ,за вечеря салата + някакво пилешко месце (печено ,пушено) ,но мога и само на салата да издържа  Party(вечерям в седем)
никакви хлебни и тестени ,сокове или газирани пия само вода като луда (аз по принцип пия много вода сега съвсем)

така се движа аз и се надявам да имам някакъв резултат ,за сега такъв няма  Confused

При вас кога започва да се забелязва ефекта ,нямам търпение  Crazy ,но вярвам че ще се получи  Peace
или за да има ефект трябва да не ядем изобщо и да пием само течности .... и това бих могла да го направя ,но ми се струва по-разумно да науча организма ми да яде по-малко и нискокалорични неща отколкото сега изведнъж нищо да не ям и после като спра хапчетата пак наново да ям по старому...

# 406
Аз днес пия 11 хапче Лида, но спазвам и строг режим, до сега не се бях мерила, днес го направих - 7 кила  Peace Но аз имам да свалям много/общо около 25/, та нормално толкова отначало много , после няма да е чак така  Peace

Моят режим е  - един фреш на ден/грейпфрут и портокал/ и наобед или 2 ябълки, или малка салата, до вечерта най-много един чай с мед да си позволя...и това е , ама аз съм си мазохист и не ми пречи, имам си енергия, и ми е ок... Sunglasses

# 407
супер  Peace
но ти наистина нищо не хапваш и затова има толкова бърз ефект явно ,аз като малка съм правила 10 дена на ябълки и вода и бях свалила 8кг за 10 дена без хапчета(и си ми беше трудно-гладувах)
сега ,ако не свалям така следващия месец като си взема пак хапчета тогава ще я карам и аз на плодове само  Peace

# 408
Здравейте аз си поръчах лида от оригиналналида.ком.. странични ефекти нямам и първия ден си помислих че са фалшиви ,но днес ми е 4то хапче малко съм отслабнала усещам се , но не много може би 1 кг ...странното ми е само защо все пак усещам лек глад и мисля дори , че ако седна да ям няма да имам спирачка... Ще пиша пак след няколко дена , чудех се дали да не ги заменя за мейзианг , но като гледам то май си е същото

# 409
Aleksandra1993
добре дошла при нас  Hug
ще се радвам да споделяш и ти как върви ,защото ми е много интересно всичко което се случва около тези хапчета  Peace и как действат на всички

# 410
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
 ~Artemis~, това е идеалният режим, сигурна съм, че ще има резултат!
Голяма грешка е това с прекалено малкото ядене, но всеки си знае, не ми се иска да звуча поучително.
Аз в момента пия мейзитанг от два дни, но понеже го пия със сиофор (ендокринололог установи инсулинова резистентност при мен - не прекалено голяма, но я има) и не знам на кое се дължи понижаването на апетита. Прочетох в една статия, че сибутраминът също повлиява добре инсулиновата резистентност (а аз считам, че във всички тези хапчета има сибутрамин) и реших, че няма да е голям риск да го пия заедно със сиофора.

Отслабвала съм преди години с Редуктил - такъв от аптеките, преди да решат да го спрат и знам колко е изкусително да се подадеш на пълната липса на апетит и да не ядеш. Знам и съответно какво е да си върнеш килограмите в рамките на няколко месеца след като го спреш - просто защото дори и да се храниш в границите на нормалното, организмът си наваксва за стреса, който си му причинил.

# 411
  • Sofiq
При мен след направени тези дни изследвания се оказа нарушена функция на черния дроб и то от много години насам. За това пълнея много и колкото и да сваля после си ги качвам. Та сега явно първо ще се лекувам и после ще слабея....

# 412
val много лошо това ,пожелавам ти бързо да се оправи проблема  Praynig

и едно въпросче ,понеже нали навсякъде пише че са много вредни тези хапчета които пием ,лекарите какво ти казаха дали хапчетата са ти оказали влияние за влошаване на черния дроб?

LemonDesi  Hug
ще чакам търпеливо да си видя резултата  Peace

и да кажа след десет дена на салата вечер,днес изядох и едно парче печена риба и ми стана много тежко  Grinning

# 413
  • Sofiq
Благодаря много! Не, не е от хапчетата, усложнения в следствие на Хепатит А като дете. Даже е задължително да отслабна защото черния дроб е затлъстял.

# 414
Здравейте и от мен
Пих reduce 15
за 1 месец и свалих 3,5кг.
Определено съм доволна защото почти не спазвах диета. Започнах от 57,5 кг. сега съм 54 и имам още 2-3 за сваляне
Имах главоболие от време на време, сухота в устата и жажда
Купих ги от една обява в базар бг., жената е от Шумен
някой ако иска ще му дам координати на лични

# 415
Аз искам Simple Smile

# 416
Здравейте, аз си поръчах лида от http://buyhealth.eu/lida-daidaihua-otslabvane.html, вече четвърти ден го пия, наистина го няма онзи вълчи апетит, но не ми се пие и вода пия по 1 л или 1,5 л, странични ефекти нямам също. Хапвам  малко един сандвич през деня и една салата за вечера, защото колко и да е пак имам малко глад. Дано резултатът дойде скоро. Успех на всички в отслабването.

# 417
Намерих предлагане на reduce.
Обаче  newsm78
І предлагане: 10 таблетки за 10 лв.
ІІ предлагане:
това

# 418
Здравейте момичета моите лида бяха фалшиви..... сега пия спирулина и си поръчах от тук една Лида , да видим и тях ..дано вече да се почва отслабването...иначе пия ги и след един час съм зверски гладна !!  Sad

# 419
 Aleksandra1993 
какво точно усещаш при приема им и колко време ги пиеш ,спазваш ли някакъв режим(ограничаване) при хранен?

Аз съм си доволна от моите хапчета  Peace ,не съм свалила много -3кг ,но ги усещам все едно съм свалила 5-6  .
И аз изпитвам леко чувство на глад ,но определено мога да издържа и без да ям или и се нахранвам от малко  и нискокалорични храни.
До тук (17 ден) съм изяла едно малко десертче на "фитнес" и две малки парченца черен шоколад  Party направо не мога да повярвам  ...

И да споделя още нещо -снощи бях на рожден ден и се почерпих 25гр.алкохол с много много вода цялата вечер ,но....още вечерта ме заболя главата ,а днес съм все едно съм изпила една бутилка водка  ooooh!

Определено не трябва да се пие алкохол ,за да няма странични ефекти....

Общи условия

Активация на акаунт