Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 113 970
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
Абе, аз с тоя мейзитанг май на куц кон заложих Mr. Green
Трето днес изпих, а като ви четох очаквах апокалипсис от странични действия. А, то - нищо....
Само дето вместо 5 пъти, се будя 45  Shocked
Апетита го въздържам съзнателно, не че е намалял от хапчетата.
Възможно ли е да ми е постоянно студено и да зъзна?

Има ли правопропорционална зависимост между силата на страничните действия и топенето на килограми?

Може би си попаднала на някои фалшив.. Аз го пия в момента на 3 4 хапче съм и аз нямам такива проблеми със зъзненето..Пила съм го и преди свалих 6 кг за месец и половина,апетита ми го нямаше никак въобще не се налагаше да се въздържам съзнателно и се чувствах много добре от тези капсули.Те са вътре с аминокиселини и други много полезни неща..А доколкото страничните действия не съм усетила такива.Единствено ходих да пишкам често но това е нормално нали трябва да се изхвърли водата от организма Simple Smile  Просто е много важно от къде си взимате подобни продукти

# 706
  • Варна
swit_didi твоя откъде го купи?

# 707
swit_didi твоя откъде го купи?
Един прител се занимава с добавки и такива хапчета за отслабване и даже ги дава на доста по евтини цени от всички сайтове 28 лв е опаковката и действат на 100%

# 708
Дано сега се виждат снимките, че не разбрах защо не се качиха.

Скрит текст:

Скрит текст:

Миличка, видях снимките, които си пуснала и бързам и аз да се запиша. Ще те моля да погледнеш моите снимки и да кажеш (ако разбира се си чула нещо) дали аджеба попаднах на фалшименто или има и по-нова формула и опаковка от досегашните  newsm78?! Моята опаковка е метална, хапчетата са 36, на всяка капсула има лазерен знак "А1" (дзверих се около 10 мин. за да го намеря ама успях накрая  ooooh!). Холограмата е като при теб мисля. Помагайте, че вече  smile3511!!!

# 709
Дано сега се виждат снимките, че не разбрах защо не се качиха.

Скрит текст:

Скрит текст:

Миличка, видях снимките, които си пуснала и бързам и аз да се запиша. Ще те моля да погледнеш моите снимки и да кажеш (ако разбира се си чула нещо) дали аджеба попаднах на фалшименто или има и по-нова формула и опаковка от досегашните  newsm78?! Моята опаковка е метална, хапчетата са 36, на всяка капсула има лазерен знак "А1" (дзверих се около 10 мин. за да го намеря ама успях накрая  ooooh!). Холограмата е като при теб мисля. Помагайте, че вече  smile3511!!!

Хм...Аз такава лида до сега не бях виждала !
Капсулите приличат на мейзитанг не на лида !
 Thinking
Капсулите на лида които съм виждала до сега са зелени и пласмосови и вътре имат бял прах

# 710
  • някъде там
Да това е опаковката на таблетки мейзитанг с надпис лида- гаранция давам , че е фалшименто Simple Smile
Аз ако съм няма да ги пия

# 711
Абе аз нали съм дебела глава, преди да изчакам отговор и взех първото хапче тази сутрин. Никакви странични ефекти освен, че не ми се яде нищо и жажда голяма. Ако не се тръшна до утре, значи продължавам  newsm47! Значи съм си взела мейзитанг, така ли да разбирам? Че и от Тайланд ми ги пратиха!!! Аз не живея в БГ и няма как по друг начин да си ги поръщам освен по ибей! Бре да му се невиди! Абе ще видим. Сега ще чакам да видя какво ще стане и все пак ще давам резултат ако има такъв, разбира се  newsm17.

# 712
Да това е опаковката на таблетки мейзитанг с надпис лида- гаранция давам , че е фалшименто Simple Smile
Аз ако съм няма да ги пия

A да сте чувала някой друг да се е прекарал като мен с такива чудеса? Че такава комбинация не бях чувала досега - Мейзитанг в опаковка от Лида  newsm12!

# 713
Такова нещо не бях виждала до сега Simple Smile Дано да няма странични ефекти
Следи си състоянието докато ги пиеш,и не позволявай на тялото ти да се обезводни,защото след като ти се пие много вода значи и пи***ш често Simple Smile
Задължително закусвай...Аз имам доста опит с такива хапчета,пила съм какво и не иххи
А щом нямаш апетит добре само да няма после някои йо йо ефект !
За това пак казвам аз Внимавайте момичета от къде се сдобивате с такива таблетки 

# 714
  • ...на безопасно
Аз пък като пия оригинален мейзитанг уж, че голям келепир.....
6-то хапче днес.
Ако отслабна, ще е от волево намаляване на храната, от хапчето - едва ли.
Но аз цял живот съм на режими.

# 715
За пишкането, като на маратон съм  Laughing. Ама никакви странични ефекти няма все още. Но и не ми се папа. А за закуската, трябва да се насиля, че аз обикновено не закусвам хич. Само кафенце и толкоз! Ще пиша как се развиват нещата. Фалшиви или не, дано има резултат baby_neutral.

# 716
За пишкането, като на маратон съм  Laughing. Ама никакви странични ефекти няма все още. Но и не ми се папа. А за закуската, трябва да се насиля, че аз обикновено не закусвам хич. Само кафенце и толкоз! Ще пиша как се развиват нещата. Фалшиви или не, дано има резултат baby_neutral.
Задължително закусвай преди кафето,може да само две варени яйца но го направи,,,,и не забравяй водата Simple SmileТова че не ти се папа е добре ама нали ти казвам после да няма някои йо йо ефект Simple Smile
Аз също го пия в момента и съм доволна,миналата година пак изпих една опаковка и свалих няколко проблемни килца Simple Smile
Сега си взех да пия пак ,че покрай тея празници ....Simple Smile

# 717
Задължително закусвай преди кафето,може да само две варени яйца но го направи,,,,и не забравяй водата Simple SmileТова че не ти се папа е добре ама нали ти казвам после да няма някои йо йо ефект Simple Smile
Аз също го пия в момента и съм доволна,миналата година пак изпих една опаковка и свалих няколко проблемни килца Simple Smile
Сега си взех да пия пак ,че покрай тея празници ....Simple Smile
Абе мъча се тука пък да видим. Ти добре си свалила няколко, но при мен хич не са няколко. Баш са си доста - около 25. А с моята работа, при която си седя на д-то през целия ден, как ще се смъкват, акъла ми не стига. Имам тренажор в къщи, но не помага никак макар, че съм на него 4 дни в седмицата по 40 мин., че и до час понякога. Изключила съм всякакво газирано и дори сокове. Само бистра водица и толкоз. Сладко хич. Хляб по принцип не ям. Дано стане работата. Снощи спах като бебе и тази сутрин се събудих в 6 преди да звънне будилника, което си е чудо защото аз спя доста тежко и ако не е мъжът ми да ме събуди, ще ида на работа на куково лято  Laughing!!! Продължавам да дерзая!!!

# 718
Здравейте, имам за сваляне 5 кг и мисля да си купя Лида понеже имам голям апетит. Можете ли да ми кажете от кой сайт да е по4ам и дали има странични ефекти?

# 719
Здравейте, имам за сваляне 5 кг и мисля да си купя Лида понеже имам голям апетит. Можете ли да ми кажете от кой сайт да е по4ам и дали има странични ефекти?
По добре мейзитанг !!

Общи условия

Активация на акаунт