На пазар във Варна - 29

• 48 155
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
И аз се интересувам от PhotoReady на Ревлон, само че търся компактния фон дъо тен с мрежичката отгоре. Но все пак ако намериш някъде нещо от серията, пиши, Alanis.  Peace

# 361
И аз се интересувам от PhotoReady на Ревлон, само че търся компактния фон дъо тен с мрежичката отгоре. Но все пак ако намериш някъде нещо от серията, пиши, Alanis.  Peace

tina_vn, непременно, стига да ги намеря налични там Hug! Само дано намеря мястото, иначе за аптеката се сещам, от страната на Пощата е. Ако може някой да ме ориентира, козметичният магазин как точно се казва, понеже скоро по Владислав не съм вършала Crazy.

# 362
  • На брега на реката
Моля да ме извините, но нямам време да прегледам темите  и нета ми е много скапан и за това питам директно :
- Има ли магазин Икеа във Варна и ако да къде се намира?
Благодаря предварително   bouquet

# 363
Не, нямаме Икея

# 364
tina_vn, влизам пак да се отчета и дано е полезно и за други любители на Ревлон в темата. На Владислав до аптека Марешки компактният ФДТ PhotoReady го имаше наличен в 3 нюанса Peace. Признавам си обаче, че не обърнах внимание за мрежичка, за каквато пишеш. Ако е само един вид този компактен ФДТ от серията, значи се надявам да е същият, който търсиш.

Нюансите на течния PhotoReady бяха общо 6 или 7 newsm78. Явно бях тръгнала с торбата с големите очаквания покрай всичко хубаво, изчетено за него, защото сякаш не ме очарова особено Rolling Eyes. Не забелязах озаряващ ефект от фини блестящи частички, на който много се надявах, но пък правя уговорката, че ефектът сигурно би бил напълно различен, ако можех да го тествам на цяло лице, а не само на челюстта Embarassed.

Направи ми неприятно впечатление, че от осветлението на гърба на рафта тестерите бяха много затоплени и утаени, а запечатаните оригинални продукти бяха наредени непосредствено зад тестерите, т. е. още по-близо до нагряващото осветление Thinking. Това тотално ме отказа от покупка заради съмнения относно качеството Rolling Eyes.

Още веднъж благодарности на mariel444e  Hug, че ме насочи къде да търся и ми спести обикалянето Peace!

# 365
  • Варна
Revlon продават и в Дъглас, в Гранд Мол.

Скрит текст:
Продавам Color Stay, номер 220,за смесена към мазна кожа, срок на годност м.6.2014г. Подариха ми го есента. Запечатан. Ако някой се интересува, може да ми пише на лични

# 366
Моля да ме извините, но нямам време да прегледам темите  и нета ми е много скапан и за това питам директно :
- Има ли магазин Икеа във Варна и ако да къде се намира?
Благодаря предварително   bouquet

Икеа има само в София  Peace В никой друг град в България ...

# 367
  • Варна
Alanis, много благодаря за изчерпателната информация, както и на mariel444e, и missNoir за насоките.  Hug Ще отида в посочените магазини другата седмица. Гледах ги в интернет, но ми се иска да видя цветовете на живо, а и щом има тестери, ще пробвам. Вероятно е същият компактен фдт, той е в квадратна кутийка като пудра.

# 368
Търся шаферска рокля за момиченце на 8 год. под наем или втора употреба. Бихте ли ме ориентирали къде във Варна мога да намеря. Трябва ми за началото на месец септември.

# 369
Revlon продават и в Дъглас, в Гранд Мол.

Скрит текст:
Продавам Color Stay, номер 220,за смесена към мазна кожа, срок на годност м.6.2014г. Подариха ми го есента. Запечатан. Ако някой се интересува, може да ми пише на лични

missNoir, благодаря много и на теб  bouquet! Много са ми далече всички МОЛ-ове, но няма как, явно ще трябва да се занеса и до там с надеждата, че поне там продуктите няма да са много залежали или напечени Crazy.

tina_vn, дано да съм помогнала Hug, понеже в тази тема досега май само съм искала помощ Embarassed. Да, точно квадратни бяха кутийките, с форма на компактна пудра Peace.

# 370
Търся шаферска рокля за момиченце на 8 год. под наем или втора употреба. Бихте ли ме ориентирали къде във Варна мога да намеря. Трябва ми за началото на месец септември.
До Ритуалнта зала има един магазин за булченски рокли мисля "Алба" се казваше, от там преди време даваха роклички и бяха много сполучливи Peace

# 371
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте момичета спешно търся магазин с нормални цени за чаршафи сатенени с ластик отдолу . Мерси

# 372
здравейте момичета спешно търся магазин с нормални цени за чаршафи сатенени с ластик отдолу . Мерси

Държиш да са сатенени?

# 373
  • Щастлива мама на 3 слънца

Държиш да са сатенени?

не особено ,но малко мо е трудно да се завъртам от тедна страна на друга понатежавам ,но и да не са пак ще взема че излизат чаршафите и спим на матрака Sad

# 374

Държиш да са сатенени?

не особено ,но малко мо е трудно да се завъртам от тедна страна на друга понатежавам ,но и да не са пак ще взема че излизат чаршафите и спим на матрака Sad

Чаршафи с ластик, хавлиени и памучни вчера гледах в Мерто и не бяха повече от 10-11лв (намалени) - ние сме с такъв вкъщи и наистина по-удобно от ластичен чаршаф няма, според мен мен, недей търси сатенен, памучен е най-добре - виждала съм и в Кауфланд на промоция преди и от тяхната марка имат постоянен асортимент, но отиват към 20-25лв  Peace

Общи условия

Активация на акаунт