На пазар във Варна - 29

• 48 146
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте момичета спешно търся магазин с нормални цени за чаршафи сатенени с ластик отдолу . Мерси

Държиш да са сатенени?

не особено ,но малко мо е трудно да се завъртам от тедна страна на друга понатежавам ,но и да не са пак ще взема че излизат чаршафите и спим на матрака Sad

Чаршафи с ластик, хавлиени и памучни вчера гледах в Мерто и не бяха повече от 10-11лв (намалени) - ние сме с такъв вкъщи и наистина по-удобно от ластичен чаршаф няма, според мен мен, недей търси сатенен, памучен е най-добре - виждала съм и в Кауфланд на промоция преди и от тяхната марка имат постоянен асортимент, но отиват към 20-25лв  Peace

ok мерси

# 376
Момичета, в колко отваря Район Приморски? И при условие, че съм си изгубила временната адресна регистрация, ще стане ли да ми издадат нова и какви документи ще ми трябват?

# 377
  • Варна
От къде да купя буркани с винтови капачки? Трябват ми за детската кухня.

# 378
  • Варна
От къде да купя буркани с винтови капачки? Трябват ми за детската кухня.
  Стъклени буркани с пластмасова винтова капачка за детска кухня има в магазините тип "всичко за един лев". Във всеки район на Варна има такива.
кметството на район Приморски
отваря в 8:30

# 379
  • Варна
Момичета, решила съм да си правя ретро кухня...къде във Варна мога да погледна за готови вратички и плоскости и изобщо има ли такова място?   bouquet

# 380
  • Варна
olly не ги харесвам тези пластмасови винтови капачки. Голям боклук са и не се затягат добре. Искам обикновени буркани от по-ниските, с метална винтова капачка.

# 381
  • Варна
Бурканите от левчетата наистина не затварят добре. Виждала съм майки да ползват букани със стъклен капак с механизъм, има различни размери, мисля има такива в Домашен рай на Червения. Иначе аз ползвах буркани от Нутела или още по добре - в магазин Берёзка имат хайвер от сьомга в идеални бурканчета с метална капачка.

# 382
  • До морето
Здравейте, влизам да благодаря на момичетата, които ми помогнаха да намеря бебешка папионка  Hug

# 383
Момичета, в колко отваря Район Приморски? И при условие, че съм си изгубила временната адресна регистрация, ще стане ли да ми издадат нова и какви документи ще ми трябват?
Работното време на района е от 8.30ч. От тук намери услугата, която ти трябва и ще разбереш какви документи ще ти искат.
http://primorski-varna.com/primorski/index.php?option=com_conten … =48&Itemid=58

# 384
  • Варна
olly не ги харесвам тези пластмасови винтови капачки. Голям боклук са и не се затягат добре. Искам обикновени буркани от по-ниските, с метална винтова капачка.
Можеш да си купиш бурканчета с пластмасови капачета и отделно един пакет винтови метални капачки. Проверих и са съвместими. Така ще можеш да ги подменяш отвреме-навреме, защото все пак те са предвидени за еднократна употреба и когато се използват по-дълго гумичката която уплътнява затварянето започва да мирише.

# 385
Да попитам и тук (извинявам се на тези, които ще ми видят 2 пъти поста, но ми е важно   bouquet )

Някой дали може да сподели положителни впечатления от фирма провеждаща курсове по счетоводство (не става дума за програмите към бюрото по труда). Намерих в нета фирма "Зенит", те са и за подбор на персонал ... - имате ли идея добри ли са, заслужават ли си?   Rolling Eyes Благодаря предварително  bouquet

# 386
  • Варна
Някой да има идея д-р Демирев /зъболекар/, кабинетът му е в Цветния, дали работи или е в отпуска. Звънях - никой не ми вдигна.

Едит: в отпуск е до 05.08.  Peace

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 13:42 от Киса

# 387
  • UK
Магазини за бебешки колички (не за кукли), къде във Варна има?   bouquet

# 388
Магазини за бебешки колички (не за кукли), къде във Варна има?   bouquet

Рошко на Цар Симеон, Слънце на Владислав, Рая към Метро, Хепиленд в моловете, имат си и сайтове. В Гранд мол има и друг магазин за колички, под площадчето до бившото данъчно или Казабланка в уличката има.

# 389
Зенит са добра фирма, сериозна и от години (доста) са на пазара, ползвала съм техни услуги за курсове преди много години обаче.

А магазините за колички в моловете се казват Хиполенд.

Общи условия

Активация на акаунт