На пазар във Варна - 29

• 48 091
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Благодаря за бързия отговор! Hug

# 436
Някой от  вас да ползва  кана Брита или подобна?Трябва да си взема такава  за малкия! Peace
И от къде мога да купя  такава? Rolling Eyes

# 437
  • Варна
Някой от  вас да ползва  кана Брита или подобна?Трябва да си взема такава  за малкия! Peace
Във всички супермаркети има такива, както и техномаркет. Разбира се има и подобни с други наименования. В технополис например има Лайка (или нещо подобно). Доколкото съм в час филтрите им  са на еднаква цена  Simple Smile

# 438
  • Варна
Във Варна има ли някъде щанд на Bodum? Thinking

Търся такава кана:
http://www.bodum.com/int/en-us/shop/detail/11053-16/?navid=87

Държиш да е точно тази марка или искаш такъв модел кана, защото знам, че ги продават на много места вече - има в Гранд Мол на най-горния етаж, където са стоките за дома в едно с Техномаркет.

Да, бях си наумила следващата да е Бодум, но явно в наше село и това вече го няма... Rolling Eyes

За този магазин не се бях сетила, ще погледна какво предлагат.  bouquet

# 439
Във всички супермаркети има такива, както и техномаркет. Разбира се има и подобни с други наименования. В технополис например има Лайка (или нещо подобно). Доколкото съм в час филтрите им  са на еднаква цена  Simple Smile

Благодаря!Но дали вършат еднаква  работа?Или? Rolling Eyes

# 440
  • UK

Ние, вече над 6 години, нашата е от най-простите, подарък ни е, но сега има голямо разнообразие от тях, откъм модели и цени hahaha Мисля, че и по техномаркетите съм ги виждала,  в Пикадили, в Карфур също Peace

# 441

Ние, вече над 6 години, нашата е от най-простите, подарък ни е, но сега има голямо разнообразие от тях, откъм модели и цени hahaha Мисля, че и по техномаркетите съм ги виждала,  в Пикадили, в Карфур също Peace

Благодаря много! newsm51

# 442
  • Варна
Къде продават захарни или пластмасови принцеси за украса на торта?
Пластмасови има в Илчовски, на ул. Български орел 8, има голямо разнообразие. Захарни съм виждала в сладкарница Маргарита, но са по дребни и като че повечето са животни и цветя. Не знам дали имат принцеси.

# 443
  • UK
Къде продават захарни или пластмасови принцеси за украса на торта?
Пластмасови има в Илчовски, на ул. Български орел 8, има голямо разнообразие. Захарни съм виждала в сладкарница Маргарита, но са по дребни и като че повечето са животни и цветя. Не знам дали имат принцеси.

Май имат, също мисля, че можеш и да си поръчаш Crazy В сладкарница Неделя (тази до Макдоналдс) също имаше един ден, някакви захарни фигури Peace

# 444
  • Варна
И от къде мога да купя  такава? Rolling Eyes
Във всички супермаркети има такива, както и техномаркет. Разбира се има и подобни с други наименования. В технополис например има Лайка (или нещо подобно). Доколкото съм в час филтрите им  са на еднаква цена  Simple Smile

Благодаря!Но дали вършат еднаква  работа?Или? Rolling Eyes

Вършат еднаква работа, защото, като съм сравнявала какво съдържат филтрите от най-различни марки, активните съставки, са едни и същи

# 445
  • ride my bike...
търся сгъваемо детско столче от плат - тип рибарско.
Нещо такова
http://www.mirtrading11.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE … D0%BB%D1%87%D0%B5

# 446
за детското столче виж в електрон. магазини на магазини Рая, Хиполенд и Вега, ако имат такъв.

# 447
Детско столче продават и в китайските магазини за домашни потреби, почти съм сигурна  че и в Джъмбо има.

Филтрираща кана видях днес в немския магазин в сградата, където е Била на Колхозен - 36лв

# 448
  • Варна
Кани Брита пускат често в Метро, комплект с 3 или 4 филтри беше към 35-7 лв. Иначе само каната е горе-долу толкова, отделно 1 филтър е към 10 лв.

Щанд на Ревлон има и в Елитис на Колхозния, но нямаше тестери на всички цветове от Photoready фдт-те. И там се пекат от лампите.  Laughing

# 449
Търся резервна част на Индезит за пералня - нагревател. Някой да знае от къде мога да намеря?

Общи условия

Активация на акаунт