На пазар във Варна - 29

• 48 091
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Някой от  вас да ползва  кана Брита или подобна?Трябва да си взема такава  за малкия! Peace
И от къде мога да купя  такава? Rolling Eyes
Ползвам кана Брита от 10 години. Често има намаления на филтри и кани в Метро, аз основно от там си ги купувам.

# 451
Търся резервна част на Индезит за пералня - нагревател. Някой да знае от къде мога да намеря?
   Резервни части за електро-домакински уреди има на ул.Д-р Пискюлиев-102,магазина се казва ЕКСПРЕССЕРВИЗ и предлагат резервни части за Индезит,има изписан телефон но не знам дали ще е актуален 605-131,може да се обадите и да попитате,за да не се разхождате излишно.Магазина се намира след кръстовището на Мак Доналдс по посока колхозния пазар но от лявата страна.

# 452
А китайски фенери във варна от къде? Знам че има един чичко в морската, продава на 3 лв, някъде има ли по-евтини?

# 453
  • Варна
Преди няколко дни видях реклама, че продават китайски фенери в супермаркет ALDO, но не пишеше цена. Магазинът е на гърба на Ботевата градинка.

# 454
Аз видях в Метро, може да звъннеш и да ги питаш за цена, не вярвам да ти откажат такава информация  Peace

# 455
  • UK
Някой от  вас да ползва  кана Брита или подобна?Трябва да си взема такава  за малкия! Peace
И от къде мога да купя  такава? Rolling Eyes
Ползвам кана Брита от 10 години. Често има намаления на филтри и кани в Метро, аз основно от там си ги купувам.
Много често и в Кауфланд излизат на промоция филтрите за каните Crazy

# 456
  • Варна
А китайски фенери във варна от къде? Знам че има един чичко в морската, продава на 3 лв, някъде има ли по-евтини?

Виждала съм в един от магазините (май книжарницата) на ул Преслав, като се спускаш от бившата Валентина от дясната страна. Имаше залепена бележка "продаваме кит. фенери", но не пишеше цена.

# 457
  • Варна
kokona20, благодаря за информацията!
Рядко ходя в Кауфланд, но ще се загледам за филтри при следващо ходене Simple Smile .

# 458
Момичета трябва  ми спешно съдов хирург!Някакви предложения? Rolling Eyes

# 459
  • Варна
Доктор Тоня Драгнева в ДКЦ Чайка.

# 460
Да попитам тогава и аз тук - понеже в другата тема никой не ми отговори  Sad - за гастроентероложката Светлана Влаева някакви впечатления? Може и на ЛС - четох, че е добра, но прочетох и 2 доста негативни коментара за нея, в крайна сметка запазих час, но чак за 19-ти. Някой друг да ми препоръчате, че дотогава не се знае болките ми в какво ще са се превърнали  Cry

# 461
Филтрите в Кауфланд бяха миналата седмица на промоция.  Peace

Зависи за какво ти трябва. Аз съм ходила при д-р Ангел Ангелов  и съм доволна, но ми прави само склерозиране на разширените вени. Peace

Да попитам тогава и аз тук - понеже в другата тема никой не ми отговори  Sad - за гастроентероложката Светлана Влаева някакви впечатления? Може и на ЛС - четох, че е добра, но прочетох и 2 доста негативни коментара за нея, в крайна сметка запазих час, но чак за 19-ти. Някой друг да ми препоръчате, че дотогава не се знае болките ми в какво ще са се превърнали  Cry

Винаги съм казвала, че има доволни и недоволни от даден специалист, така, че спокойно иди при нея щом имаш час вече и ако в нещо се съмняваш или си недоволна винаги можеш да искаш 2-ро мнение. Аз съм от недоволните, но това не е критерии, пак казвам. Simple Smile

# 462
А от кого си доволна ... да имам още един вариант, в случай, че ми се наложи да отида преди датата със запазен час ... благодаря предварително   bouquet

# 463

Аз съм ходила при нея.Доволна  бях.Но преди да отида при нея,ходих и при д-р Кършаков(ДО ОКР.Болница,има частна клиника(забравих и името Embarassed).Той преглежда  там.Ако желаете мога да ви  дам координати.Бях по доволна от  него.Първоначалния преглед-50лв,след  това мисля по  20лв  бяха Peace

# 464
Аз съм ходила при нея.Доволна  бях.Но преди да отида при нея,ходих и при д-р Кършаков(ДО ОКР.Болница,има частна клиника(забравих и името Embarassed).Той преглежда  там.Ако желаете мога да ви  дам координати.Бях по доволна от  него.Първоначалния преглед-50лв,след  това мисля по  20лв  бяха Peace

Аз писах на Moringa ЛС, но й  спестих името, защото исках да й предам точна информация (името от което бях доволна), но след като и ти писа - аз също от д-р Кършаков съм доволна и смятах него да й препоръчам.
Аз съм го посещавала преди години и преглеждаше в ДОМ Младост, работеше с РЗОК. Утре ще дам по точно инфо!

Общи условия

Активация на акаунт