На пазар във Варна - 29

• 48 068
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Търся резервна част на Индезит за пералня - нагревател. Някой да знае от къде мога да намеря?
   Резервни части за електро-домакински уреди има на ул.Д-р Пискюлиев-102,магазина се казва ЕКСПРЕССЕРВИЗ и предлагат резервни части за Индезит,има изписан телефон но не знам дали ще е актуален 605-131,може да се обадите и да попитате,за да не се разхождате излишно.Магазина се намира след кръстовището на Мак Доналдс по посока колхозния пазар но от лявата страна.

макар и със закъснение - сърдечно благодаря за отговора!  Peace
Дано си намерите нагревател  Simple Smile

# 526
Някой скоро да е ходил до Зеленчуковата борса,  интересуват ме цените на корнишоните?

миналата седмица се движиха от 80 стотинки до 1 лев

# 527
  • Deutschland/HE
Блу , преди 5 години го правихме това упражнение. Намерихме едно момче по обява в Позвънете. Довечера ще питам съпруга ми дали му пази координатите.
Благодаря, ще чакам.  bouquet

За съжаление не пази номера. Опитай с Терминатора.

dessitta , Берлиц според мен е вариант. Познавам деца, които са по-малки от първи клас и ходят там.

Екипът, който до миналата година беше в Берлиц се премести в друга школа (Бета  - https://www.facebook.com/BetaLanguages, намира се до шадраваните). От настоящият екип в Берлиц не съм доволна и преместих дъщеря си от там. Тя започна да учи по техните програми когато стана на 4.5г. и до зимата бях много доволна, но видях как не вървят нещата.

# 528
  • Варна
Не точно по темата ми е питането...

Момичета, търся фирма/група за къртене на плочки и лята мивка. Моля ако имате опит с такава и сте доволни, да ми посочите.

Ние се спряхме на Терминатор. Утре ще идват у нас да къртят плочки и лята мивка точно, а и овор за врата ще правят на едната стена, така че утре мога да дам конкретно мнение.  Peace

# 529

Ние се спряхме на Терминатор. Утре ще идват у нас да къртят плочки и лята мивка точно, а и овор за врата ще правят на едната стена, така че утре мога да дам конкретно мнение.  Peace

Чудесно! Бърз, успешен и качествен ремонт ви желая! Ние ще отложим за началото на октомври, но събирам мнения.

# 530
Някой скоро да е ходил до Зеленчуковата борса,  интересуват ме цените на корнишоните?
[/quote
миналата седмица се движиха от 80 стотинки до 1 лев
Благодаря!

# 531
  • Варна
Момичета, къде мога да си направя медицинско за подновяване на шофъорска книжка? Бързо ли става? Благодаря ви!

# 532
  • Варна
За медицинско - при личния лекар, моето набързо ми го написа. Трябва специална бланка, но моята лекарка имаше при нея.

# 533
  • Варна
Джиджи-биджи, благодаря! Ще мина през личната значи.  bouquet

# 534
Може ли да помоля някой ако минава днес през Елитис да погледне на каква цена ще пуснат сега големите пакети (24+6 или 16) Милде WC хартията, че днес на този на Колхозен нямаше цена - попитах ги, взеха да ми обясняват, че и те не знаели, ама трябвало да проверят в системата и чаках, чаках и си заминах  ooooh!

# 535
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart Eyes Моля ако някой знае координати на хотелчета за дневни почивки Mr. Green
да напише някои!

# 536
  • Варна
Може ли да помоля някой ако минава днес през Елитис да погледне на каква цена ще пуснат сега големите пакети (24+6 или 16) Милде WC хартията, че днес на този на Колхозен нямаше цена - попитах ги, взеха да ми обясняват, че и те не знаели, ама трябвало да проверят в системата и чаках, чаках и си заминах  ooooh!
Миналата седмица взех от Метро 24+6 за 13.99лв.В Елитис нямаше тогава.

# 537
Hug Heart Eyes Моля ако някой знае координати на хотелчета за дневни почивки Mr. Green
да напише някои!

Заповядай Peace
http://www.hotelpalitra.eu/index.html
http://www.hotel-color.eu/bg/
http://hotelvarna.bg/index.php?page=hotel&lang=bg
Първите  двата се намират в близост до Колхозния пазар
За тези се  сетих на първо четене Peace

# 538
  • Варна
да напише някои!
Колко луксозно/скъпо?
Пиша на ЛС.

Търся телефон на фризорка Сияна/Сиана. Работи на ул. Кап. Райчо, към салона имало и солариум.

# 539
Миналата седмица взех от Метро 24+6 за 13.99лв.В Елитис нямаше тогава.
Тези консултант-продавачи на Колхозния са много зле,на скоро една от тях щях да я навирам в кашоните с боята за коса,може и два дни да чакаш ама те пак нищо няма да знаят,за Милде не мога да ти кажа нищо, но за Емека-та само на 9 и 10.08 в Карфур,24бр. в пакет ще са на цена 6,99лв.Аз и без това само такава купувам та утре ще отскоча да си взема и аз,понеже си е изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт