Звездни компромати - 176 част

• 63 294
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Невероятна сладурана!  Heart Eyes

Относно бюста на Анджелина след операцията на мен ми изглежда по-голям.  Peace

# 661
Може. Но е възможно и просто да уважават личния живот на приятелите си.
Това че тя и мъжът ѝ са хора, които искат техният да е публичен, не значи, че и приятелите им мислят така  Simple Smile

Не знам колко от написаното в Блиц е истина, но в почти всичките им статии има толкова злоба, че и да е вярно, човек се отвращава от писанията им.

Точно така е.
 Peace

# 662
# 663
# 664
# 665
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нещо ретро - Изабел Юпер Heart Eyes

# 666
# 667
Сергей Станишев си има син - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2137189

# 668
Новата песен на Уилоу Смит повдигна бая вежди с текста и клипа... за летните краткотрайни сексуални връзки на 12-годишните. Crazy

Много ми е антипатично цялото семейство с този напън за детски кариери, пък модни икони... Rolling Eyes Като взети от катуна са.

# 669
  • София
Много ми е антипатично цялото семейство с този напън за детски кариери, пък модни икони... Rolling Eyes Като взети от катуна са.
А, недей така. Аз бих казала, че от цялото семейство само един заслужава вниманието ми, защото е много готин.  Heart Eyes

# 670
  • До морето
А, недей така. Аз бих казала, че от цялото семейство само един заслужава вниманието ми, защото е много готин.  Heart Eyes

Aз и синът им харесвам, още от онзи ужасно тъжен и тежък филм, на който съм си изплакала очите  Embarassed

# 671

Един Уил пролет не прави. Crossing Arms Няма такава готиност, която да замаже мириса на цирк и пуканки, който се носи от това семейство. Тръпки ме побиват като ги видя в животински принтове, само перо отзад не са си боднали. Grinning

Рут също продължава с цирковете.

# 672
  • където ми харесва
Новата песен на Уилоу Смит повдигна бая вежди с текста и клипа... за летните краткотрайни сексуални връзки на 12-годишните. Crazy

Изгледах клипа, изслушах песента, че и текста прочетох, но така и не разбрах в коя точно част се пее за краткотрайни сексуални връзки на 12- годишни? Crazy

# 673
Предполагам, че става дума за общоприетото значение на думата флинг в заглавието - кратка сексуална връзка, и специално "съмър флинг" като словосъчетание. Нататък не съм анализирала, нямам и намерение. Статийката.

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 19:11 от негативна

# 674
  • Tам през Атлантическия океан

Кефят ме , семейно  Grinning
А децата са  им  типични пубери  Mr. Green

не 'хресвам' пубери независимо чии са  Crazy Wink

Общи условия

Активация на акаунт