Звездни компромати - 176 част

• 63 312
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Това да не е отговорът на Алисия на последните публикации за това, че си е увеличила още бюста?

Май не, пише "coming soon", сигурно е кадър от клип.

# 646
# 647
Яна изобщо не стоеше добре до Орлин. Виж с Петко са си лика-прилика. Еднакво простовато излъчване.

# 648
  • София
Кой и къде й е правил този детектор на лъжата?

# 649
Яна изобщо не стоеше добре до Орлин. Виж с Петко са си лика-прилика. Еднакво простовато излъчване.

Rolling Eyes той пък орлинчо с едно излъчване, не питай.... нали го видяхме в биг брадъра - или спи, или едва ходи - полусънен и подпуснал, или приляга да подремне.
супер излъчване, няма що  Laughing

# 650
Сърдечно благодаря за всички поздравления за малката Юлия! Да ви се връщат!

# 651
Кой и къде й е правил този детектор на лъжата?

Пише "Преди осем години обаче в рубриката “Детектор на лъжата” на списание “Тема”"

Намерих това: http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=82&aid=3118 Май-май истина ще се окаже.

# 652
По повод Венета Райкова: сега се загледах в профила й (то всичко е публично) и ми прави впечатление ексхибиционизмът й по отношение на свободното време. "Тъкмо сядам да вечерям" - снимка. "Тъкмо ще обядвам!" - снимка. На плажа съм в перфектно настроение - снимка.
Не знам кого се опитва да убеди, че е супер-мега-хипер щастлива и доволна. Прекалено ми идва. Няма лошо, нека е щастлива, ама тази показност нещо ми намирисва на гнило.
Примерно: "Благодаря ти миличка!! Точно сядаме в ресторанта на вечеря и съм в отлично настроение след цял ден на удоволствия!! Наздраве!!" или "Вече съм на плажа с фрапе със сладолед в страхотно настроение съм приятели!!" или "Тук сервират шампанско за закуска - наздраве и добро утро!!" - чудесно, разбираме, че са похарчили един куп пари, ама All inclusive не е кой знае какво постижение...

# 653
Комплексите на Венета са очевидни. Документира всяка своя стъпка - качва снимки от своите покупки, почивки и то при положение, че има 5000 приятели във Фейсбук. Предполагам, че го прави заради медиите. На последната снимка от гръцката почивка, за която не пропуска да напише, че Тишо я е осигурил, се е снимала така, че да се вижда надписа на плажната кърпа с името на хотела.
Няма нужда да си кой знае колко наблюдателен, за да забележиш, че на всяка снимка в басеина на комплекса, в който живее, в хотела на морето и въобще навсякъде, където позира по бански, Венета винаги заема една и съща поза.

# 654
Относно Венета, на мен ми прави впечатление това, че навсякъде е или сама или семейно. Нямат май никакви приятели, не разбирам такива хора. Тъжни ли са, скучни ли, злобни, срамежливи или просто затворени в себе си? Като човек не мога да я коментира, все пак познавам само публичният й образ.

# 655
Сега се сещам, че първата обща снимка на Андрей и Надя от "Елит" цъфна навсякъде благодарение на Венета. Беше щракнала за пореден път себе си и Тишо в някакво заведение и "случайно" хванала Андрей и Надя на съседната маса.

# 656
На Венета все пак това й е работата..)
Как ще си поддържа рейтинга иначе толкова години?
Напълно разбираемо и очевидно работи.

Познавам Тихомир - добър и  свестен мъж е, и смятам, че имат много хубаво и разбрано семейство.

# 657
  • София
Относно Венета, на мен ми прави впечатление това, че навсякъде е или сама или семейно. Нямат май никакви приятели, не разбирам такива хора.
Аз, ако й бях приятелка, нямаше да ми е приятно да ми развява снимката пред толкова много хора, че и евентуално да цъфна в някой жълт вестник. Но имайки предвид, че това е все пак Венета, надали би й пукало за чувствата на хората и в случая може би наистина си ходят напред-назад сами. Не изключвам така да им харесва - хора всякакви.  Peace

Направих си труда да й поразгледам снимките във фейса... Достатъчно е да сложи само 10-ина, понеже всички са еднакви - Венета по бански, Вената в басейна, Венета пред/около басейна, Венета на маса с ядене, Вената с коктейл в ръка... И това се повтаря на около 400 снимки.  Mr. Green Ску-ка!

# 658
Относно Венета, на мен ми прави впечатление това, че навсякъде е или сама или семейно. Нямат май никакви приятели, не разбирам такива хора. Тъжни ли са, скучни ли, злобни, срамежливи или просто затворени в себе си?...

Може. Но е възможно и просто да уважават личния живот на приятелите си.
Това че тя и мъжът ѝ са хора, които искат техният да е публичен, не значи, че и приятелите им мислят така  Simple Smile

На Венета все пак това й е работата..)

И аз мисля така.

Не знам колко от написаното в Блиц е истина, но в почти всичките им статии има толкова злоба, че и да е вярно, човек се отвращава от писанията им.

# 659
Е, отдолу има една група госпожи, които се възхищават на снимките на Венетка.. Пък и току виж някой вестник после и разнесе снимката, пък и да пусне някоя клюка за нея, да и се вдигне малко рейтинга.. Иначе предаването и вече е доста бозаво, а тя самата надмина и Вулева по злоба и грозни коментари.

Общи условия

Активация на акаунт