София МЛАДОСТ (21)

• 86 579
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Здравейте   bouquet
Можете ли да ми препоръчате лятна занималня в Младост? За предпочитане в района на Бизнес парка. Става дума за дете на 7 годни.
http://www.asport-bg.com/lqtna_sportna_zanimalnq.html
Препоръчвам ги с две ръце! Страхотни занимания организират.  Peace

# 107
Влизам да похваля ресторант "Абажур"  Peace

Снощи там празнувахме РД на малката. Всичко беше сервирано изключително красиво и беше много вкусно! Всичко, което помолихме беше направено! Децата (на възраст между 2г и 9г) дивяха на воля! Нямаше разплакани, нямаше недоволни. За 1ви път ми се случва да съм толкова спокойна с малката в детски кът  Peace
Скрит текст:
Само една особа за минутка ми обърна усмивката -  явно имаше желание също да седнат с мъжа и детето й в детската част, но ние бяхме 22 човека и имаше още една резервирана маса от 6 човека, което изпълваше пространството, отделено за маси. Та въпросната жена чух как каза ' какви сме ние, че сме си резервирали да празнуваме РД в 'кварталното кафене''  ooooh! Детският кът беше абсолютно достъпен и свободен за всички желаещи, просто бяхме толкова хора, че всички маси бяха заети. Чудя се какво ли щеше да измисли, ако нямаше РД, а просто нямаше маси.
Та, ако случайно списва тук да кажа, че изказването беше адски грозно  ooooh!

# 108
Здравейте,
Виждам, че Шани ми е задала въпрос.Simple Smile
Отговора се намира на сайта на СО район "Младост": http://www.so-mladost.com/

СРЕЩА С ПРОТЕСТИРАЩИ

На 22.07.2013 г. се проведе среща на кмета на район „Младост” – д-р Цвета Авджиева и протестиращи от ж.к. „Младост” 4, бл. 482, 483 и 486. На срещата присъства и депутата от ПП „ГЕРБ” г-н Владимир Иванов. Представителите на протестиращите представиха своите искания за спиране на строежа на жилищна сграда в ж.к. „Младост 4 в пространството между блокве: 486, 483 и 482, както и озеленяване на квартала и построяване на детски площадки. Кметът на района д-р Цвета Авджиева и г-н Владимир Иванов се ангажираха с представените искания и предложиха на гражданите своето съдействие.

От опит знам, че е по-добре преди да се сигнализират медиите, да се иска среща с районната администрация.
Хубав ден желая на всички!:)

# 109
  • с/у ОколоМръсТното
Мерси, agal.

Aз знаех за тази среща  Grinning

. Кметът на района д-р Цвета Авджиева и г-н Владимир Иванов се ангажираха с представените искания и предложиха на гражданите своето съдействие.

а то в какво се изразява?  Rolling Eyes В повдигнати рамене, че е извършена административна грешка в плана на квартала???

# 110
Пайнера едно на ръка, а зад Билла-та гледам има ограда и претенциозен надпис "Ермитаж Класик". Това какво ще е?

И да попитам къде в Младост 3, -4 мога да запиша детето на айкидо или таекуон-до от септември?  

# 111
  • София

И да попитам къде в Младост 3, -4 мога да запиша детето на айкидо или таекуон-до от септември?  

https://www.facebook.com/SportClubTiger

Нямам наблюдения над таекуон-до-то точно, но видях, че имат детски групи.

# 112
  • sofia
Пайнера едно на ръка, а зад Билла-та гледам има ограда и претенциозен надпис "Ермитаж Класик". Това какво ще е?

На информационната табела пише, че първо ще местят водопроводни тръби, а после ще строят китна кооперацийка. Още преди 1-2 години имаше табела, че мястото се продавя. Явно вече е продадено. Thinking

# 113

https://www.facebook.com/SportClubTiger

Нямам наблюдения над таекуон-до-то точно, но видях, че имат детски групи.

Нелошо местенце и ви е близо, а ако искаш от есента да си правим компания чакайки нинджите - ние ще сме в 81-во училище  Crazy Flutter Peace

# 114
  • с/у ОколоМръсТното

На информационната табела пише, че първо ще местят водопроводни тръби, а после ще строят китна кооперацийка. Още преди 1-2 години имаше табела, че мястото се продавя. Явно вече е продадено. Thinking

Мдам. Нов блок.  Close
Сякаш "Града на фонтаните" се е празен на 70-80%. Tired

# 115
Привет, девойките  !!!  Hug

Влизам набързо с 2 въпроса :

1) Някой да знае др. Китова къде се е преместила ?  Shocked Съвсем нищичко не пише на вратата на кабинета и' в 25-та ...
     и
2) В по-стари теми беше коментирана някаква библиотека в Младост-3 ... има ли наистина такава или аз нещо се бъркам ?  Thinking

Моля ви, помагайте, че особено докторицата ми е много спешна, а цялата поликлиника е такъв разграден двор, че няма дори кого да попиташ за информация там .....  Close

# 116
  • София
Привет, девойките  !!!  Hug

Влизам набързо с 2 въпроса :

1) Някой да знае др. Китова къде се е преместила ?  Shocked Съвсем нищичко не пише на вратата на кабинета и' в 25-та ...
и
2) В по-стари теми беше коментирана някаква библиотека в Младост-3 ... има ли наистина такава или аз нещо се бъркам ?  Thinking

Аз зная!

Намира се в бл 385 или съседния - не знам им номерацията...
Има при новия строеж (на бившия пазар Младост-3 до Дар) преди това построени 4 нови блока...
В единия има голям фитнес... В другия има кафене с камъчета... В средата има детска площадка (заградена)... Точно срещу детската площадка се преместили 4 доктора и Китова е сред тях... има и лаборатория.. дано да съм обяснила добре Laughing Laughing Laughing

А втория въпрос: (пак не знам номерацията)
Поликлиника и отиваш към Младост 4... - първия блок след поликлиниката - аптека и книжарница, между 2-я и 3-я блок има трафопост - това е библиотеката и там преподават и пиано, между 3 и 4 блок след поликлиниката - Сибанк и НОИ

# 117
Люс, големи благодарности !!!  Hug

Ама какви са тези промени ??? Тя вече не работи ли със здравната каса ?
Понеже е личен лекар на децата ми, да не се окаже, че трябва да я сменям ?
Пък спешно ще ми трябват направления ...  ooooh!

# 118
  • София
Люс, големи благодарности !!!  Hug

Ама какви са тези промени ??? Тя вече не работи ли със здравната каса ?
Понеже е личен лекар на децата ми, да не се окаже, че трябва да я сменям ?
Пък спешно ще ми трябват направления ...  ooooh!

Работи със здравната каса, знам със сигурност, че свекито съм записала при нея...
Отиди да видиш - няма никакви опашки... , а и да има - приятно чакане на страхотната площадка или в кафенето... Peace

# 119

Има при новия строеж (на бившия пазар Младост-3 до Дар) преди това построени 4 нови блока...
В единия има голям фитнес... В другия има кафене с камъчета... В средата има детска площадка (заградена)...

Малко повече инфо за тази площадка и заведенията може ли?
Ходя понякога до Фитнеса, но само с големия и не съм оглеждала площадките, по-скоро не съм ги виждала.

Аз пък исках да споделя огромното си разочарование от Абажур - отидохме там една вечер, верно че беше вече към 9 и половина, но нямаше никакви хора. Седнахме в близост до детския кът и почакахме 10-тина минути, накрая мъжът ми отиде да попита дали е още отворено и дали обслужват и масите до Детския кът / имаше хора само в няколко сепарета до бара/. Казаха - "Да - ей сега ще дойдем!" и така почакахме още 5-10 минути / пак подчертавам, че заведението беше празно..... и станахме и отидохме на Хепи ....
Та това е още едно място, на което няма да стъпя, въпреки така привлекателното наличие на детски кът.

Общи условия

Активация на акаунт