София МЛАДОСТ (21)

• 86 601
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Лятото редовно ходихме на бира на бедрок с цаца и картофки

# 616
Ха-ха значи може би сме се засичали  Joy

# 617
Жалко, че не се познаваме.

# 618
Е, не пречи ще се запознаем, като се позатопли да играят децата. Макар, че аз почнах работа и сега моето зайче е с баба и гледачка.  Sad Излизам с нея събота и неделя за по час-два да подиша и да поиграе навън.

# 619
  • Ланкър, планините Овнерог
Кажете свестен фризьор из Младост 1, 1А  Thinking Даже предпочитам мъж, тъй като с времето се убедих, че те са по-читави. Искам тотална смяна на прическата, а не еднотипната "чалга фенка" - етажирана, изправена  ooooh!. Като се прибера от фризьор, мъж ми все не вижда разлика и при първото миене се убеждавам, че е прав. Искам една малко по-изчанчена прическа и тази, при която съм ходила до сега (Мл 1А, след Паломита в кооперациите), знам, че няма да я направи като хората.

# 620
Здравейте,
Има ли деца от набор 2013, които ще кандидатстват в 76 ОДЗ следващата година? Ще се радвам да общуваме и обменяме опит

# 621
В бл.550 Elegance мисля, че се казва салона, фризьора е Митко.

# 622
Кажете свестен фризьор из Младост 1, 1А  Thinking Даже предпочитам мъж, тъй като с времето се убедих, че те са по-читави. Искам тотална смяна на прическата, а не еднотипната "чалга фенка" - етажирана, изправена  ooooh!. Като се прибера от фризьор, мъж ми все не вижда разлика и при първото миене се убеждавам, че е прав. Искам една малко по-изчанчена прическа и тази, при която съм ходила до сега (Мл 1А, след Паломита в кооперациите), знам, че няма да я направи като хората.
Аз от толкова години не съм намерила още свестен фризьор в Младост, но има един в РУМ на 2 етаж, казва се Киро и много го хвалят мои приятелки, аз не съм го пробвала лично.

# 623
Киро много читав, жена фризъорка има в битовия комбинат е младост 1. Казва се Вени. Тя ми прави прическа за сватбата

# 624
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз за подстригване търся. Някакви контакти на тези Киро и Митко може ли?

# 625
Ще питам и ще ти кажа за Киро.
... Готова си 0888524721 - това е мобилния му и успех!

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 16:08 от късметче

# 626
Малиш, моето дребосъче е 2013г. нямам никаква идея в коя ДГ ще кандидатства Има една пред блока, не знам кой номер е.
Дочух за Бедрок, приемате ли компания, аз живея до парка и обикалям по цял ден там.

# 627
Ще ми е приятно да споделяме опит в кандидатсването! Таз одз е в младост 4 до била! Най удобната ми е! Ама не мога да намеря актуално инфо!

# 628
Здравейте младостки мами на набор 2013:) кога мислите да кандидатствате за ОДЗ? Дали е рано отсега да се запишем в чакащите?

# 629
Здрасти,
Набор 2013 е излязъл, но нвма сформирани групи! Чакам групите

Общи условия

Активация на акаунт