У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 393
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • Berlin
Ще го гледаме, вчера му гледах трейлъра в киното. Simple Smile

# 241
  • London
Вчера гледах ''Timecrimes'' , добър филм е
http://www.imdb.com/title/tt0480669/?ref_=sr_1

оценка - 7.2

# 242
Ей, да гледате "The best offer"! Цял ден го рекламирам насам-натам!  hahaha

В момента го тегля!
Направило ми е впечатление,че имаме изключително сходни вкусове по отношение на филмите.Просто каквото кажеш 100% се препокрива и с моето мнение  Laughing

Скрит текст:
Да не си Стрелец?  Mr. Green

# 243
  • Ænima/Albuquerque
Радвам се, че ти върша работа, Елфиhahaha

Скрит текст:
По-лошо, Дева съм.  Mr. Green

Снощи се мъчих да гледам "Biutiful", ама голям зор, ей. Пък и два часа и половина филм, бе!  Crossing Arms

# 244
 Hug

Скрит текст:
Ооо,аз много се разбирам с девите  Heart Eyes Даже и ММ е Дева  Mr. Green

# 245
  • Ænima/Albuquerque
Скрит текст:
Да, т'ва обяснява всичко значи.  hahaha   Hug

Оф, хора гледа ми се нещо трилърско, интересно, изненадващо. От вчера ми е страшна мъка гледането на каквото и да било.
Последно само "The best offer" успя да ме грабне. Искам нещо, с уау-ефект.  Tired

# 246
Снощи се мъчих да гледам "Biutiful", ама голям зор, ей. Пък и два часа и половина филм, бе!  Crossing Arms

Защо?

Не съм го гледала, но ми е в листата.

# 247
  • Ænima/Albuquerque
Ами много, много, много, много бавен. Шугавех се, през цялото време, и на първия час вече заспивах. Отделно, че испанската реч ме натоварваше, което не се случва често. Все пак мисля да се напъна да го изгледам.

# 248
Аз съм Стрелец, но The best offer хич не ми хареса, голяма скука. Но аз и не си отговарям особено на зодията така или иначе, та сигурно затова Mr. Green

Biutiful пък ми е един от много любимите филми, както между впрочем и всички филми на Иняриту. Хавиер Бардем е страшно добър актьор според мен, особено в този филм. А испански как обичам да слушам Heart Eyes Много го харесвам този език, обичам испаноговорящите филми.

# 249
  • Ænima/Albuquerque
Страхотен Бардем, да. Аз сега мъча да догледам "Biutiful". Малко остава, но определено не съм много впечатлена дотук. Дано предложи хубав финал, че да не пищя толкоз.  hahaha

"Вавилон" и "21 грама" Иняритувски са друго нещо. Което ме подсеща, че първия не съм го гледала от страшно много време.  Mr. Green

# 250
Е, да, те са по-добри филми, и аз ги харесвам повече Simple Smile А музиката и в двата филма Heart Eyes
Amores perros е също много добър.

Не знам дали е споменаван Side Effects :

http://www.imdb.com/title/tt2053463/?ref_=fn_al_tt_1

Интересен трилър с още по-интересен обрат. Засяга важна тема - антидепресантите,  възможните странични ефекти от тях, както и масовото им предписване. Добре направен като изключим, че на моменти ми беше твърде "американски", също и

Скрит текст:
ми се стори излишна лесбийската връзка между главната актриса и Катрин Зита Джоунс, която пък отново преиграваше. Тази актриса според мен винаги преиграва във филмите, държи се изкуствено.... въобще не я харесвам.

# 251
  • Ænima/Albuquerque
О, бях му хвърлила око, ама беше с кофт качество, тегля.

Amores perros е също много добър.

Опитах - не можах да го изгледам.  doh
Музиката на Густаво Сантаолая не мога да я сбъркам никога, и в никой филм! Гениален, гениален!

Скрит текст:

# 252
Днес изгледах http://www.imdb.com/title/tt1863201/ Малко банална тема,но горе-долу ми хареса филмчето  Peace

# 253
  • Ænima/Albuquerque
Изгледах "Biutiful", не ми хареса. Нищо не ме впечатли, лична драма не видях... толкоз... Извинявам се на тези, на които е харесал.    bouquet

# 254
За сериала Под купола, някой знае ли колко епизода са, май има до 6ти за сега, четох някъде че до края на лятото ще излязат другите...

Общи условия

Активация на акаунт