У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 383
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • Ænima/Albuquerque
Има си тема.

# 256
  • София
За сериала Под купола, някой знае ли колко епизода са, май има до 6ти за сега, четох някъде че до края на лятото ще излязат другите...

По данни на IMDB ще са 13 епизода, като последният ще излезе на 16-ти септември.

# 257
А мерси, нямам време да ровя из темите, за това питам тука.  Wink

# 258
  • София
Някой гледа ли ''Бялата панделка'' , иска ми се, ако да да разменим някое и др. впечатление. Той също не е от филмите дето те оставят без размисъл след финала. Mr. Green

Аз го гледах преди 2 дни и не ми хареса. Много тежък, монотонен и мрачен, а немския ужасно ме изнервяше. Доколкото разбрах, идеята е да предстви състоянието на германското общество непосредствено преди Първата световна. Изобличаване на лицемерието и показване на агресията и жаждата за убийство, които си съществуват и в мирно време и се развихрят на воля по време на войната.

# 259
  • London
Разгръща се точно образа на бъдещите нацисти, защото децата във филма като пресметнеш след някоя и др. година влизат в декадата на Хитлер. Wink Но все пак за много хора остава неизвестно кой реално е виновника за странните събития в селото. За мен си беше ясно, че са хлапетата. Виновен ми се струва не по-малко шантавия пастор и накрая дори най-нагло си покри рожбичките. Разгръща се и класовата борба, богатия феодал винаги е мразен от простолюдието.Като се замисля сега всичко се въртеше около злощастието с доктора( според мен скроено от щерка му понеже е блудствал с нея), после сина на богаташите(заради смъртта на онази бедна жена в неговото стопанство заради липса на безопастност на труда, отново от децата като изключим зелките те бяха от сина на загиналата изкопани),после детето болно от Даун отново от децата според мен за да накажат родителите му, а именно незаконния баща доктора и майка му дългогодишната любовница.Тоест те се явяваха наказатели за неправдите.Мисля, че това се пораждаше от прекомерната строгост на пастора и с тая бяла панделка бе върха на сладоледа. Само що не се намери някой да накаже пастора. newsm78 А църквата според мен е подпали мъжа на загиналата и после се обеси, там децата нямат вина. Хареса ми, защото ме накара да мисля, а аз обожавам да мисла часове след някой филм. Mr. Green

# 260
  • Ænima/Albuquerque
Снощи гледах "Side effects", хареса ми. Хубаво го бяха оплели.

# 261
  • София
Разгръща се точно образа на бъдещите нацисти, защото децата във филма като пресметнеш след някоя и др. година влизат в декадата на Хитлер. Wink

Да, обаче нацизмът се заражда след война като непосредствен резултат от нея. Ако не беше войната нямаше да има нито Хитлер, нито фашизъм. Психологията на следвоенните германци е съвсем различна и е формирана от травмата на войната и загубата й. Т. че не може да се търси в предвоенните години образа на бъдещите нацисти.

# 262
http://www.imdb.com/title/tt1422136/
Интересен беше,а очаквах някаква голяма глупост.

# 263
  • London
http://www.imdb.com//tt1422136/

Гледала съм го и ми допадна. Peace

# 264
http://www.imdb.com//tt1422136/

Гледала съм го и ми допадна. Peace
И аз така! Последно гледах http://www.imdb.com/title/tt0282209/ , за довечера мисля да пускам the best offer  по препоръка от тук Wink

# 265
# 266
  • Ænima/Albuquerque
Аз ще замълча и за двата.  Mr. Green

# 267
  • София
Аз ще замълча и за двата.  Mr. Green

Защо? На мен много ми харесаха, което ми се случва рядко.

# 268
На мен последните 2 ми харесват, Хижата не съм я гледала все още.

# 269
  • Ænima/Albuquerque
Ами защото бих била груба, ако тръгна да ги коментирам. Бе, голяма тъпня.

(Това естествено не е нищо лично към никого.)

Общи условия

Активация на акаунт