Отговори
# 600
Здравейте мами и хубав и прохладен ден!
Ни вчера се прибрахме от морето и сега релаксираме при баба!
Вчера и аз пораснах с още 1 година  Joy Може да пийнете по едно за мое здраве  Laughing
Just a Dreamer, не сме имали такъв проблем, но мисля, че не е добре да се яде всеки ден оранжево пюре. Аз ги редувам - зелено, оранжево, червено, жълто и т.н. Гледам да не се повтарят много, както и месата разнообразявам. Дано е от това, ще се оправи бързо, давай повече зелени!

# 601
Споко Джъст! При една приятелка се беше случило така. Не е опасно в никакъв случай, не се притеснявай. Сега просто известно време ще ги спреш тези оранжеви пюренца, а после като се оправи проблема няма пак да ги даваш всеки ден, а ще ги редуваш с други. Не храня с готови пюрета и не съм много на ясно с асортимента, едва ли навсякъде слагат моркови и тиква и др оранжавеещи неща  newsm78
Късметче, честит рожден ден на патеричка!  bouquet жива и здрава да си, да се грижиш за малкия бяс  Laughing и много да се гордееш с него. Как беше празника?

# 602
Всъщност морковите присъстват масово в пюретата. Няма го разнообразието и затова сряда ще започнем с ДК. Дано всичко се нареди!

# 603
Milenita явно трябва да сменя острова ха ха ха  Joy , макар че крокодилите биха били добро попълнение  в рода на съпруга ми   Twisted Evil

Започнахме ДК вчера, от 3 ястия - 2 се харесаха много ( кисел с компот от праскова и супа с телешко месо) , много фини и " пасирани" ми се виждат. Защо ли очаквах повече парченца...  newsm78

# 604
  • София
Варненки, ако може последен въпрос: ако, недай Боже, беба се разболее, къде (освен в Окръжна) препоръчвате да я заведа? Да поясня, че познавам града доста добре, но само географски - т.е. завърших там преди доста години и с улици, квартали съм наясно, но не и с нови сгради и обекти. Благодаря предварително за инфо-то!

# 605
Клиника Лисичкова? ShySun преди беше споменала, че имат и денонощен кабинет. Частни са, но аз съм доволна от пътите, когато ни се е налагало да ходим там.

# 606
Здравейте,
Не съм писала тези дни, че Мина е нещо много крива. Даже и на разходката все намила нещо и не ми дава миг спокойствие. Леле, като пристигне и брат й другата седмица, не знам как ще ги търпя. А уж са ми деца?!
Не знам дали споменах, ама вече се договорих с жена, която ще идва да ги гледа по четири часа дневно. Чакам с  нетърпение началото на септември. Освен това от 5ти до 8ми септември си направихме резервация на тукашното море и дано времето е хубаво. Ще бъдем в обзаведен апартамент, без храна. Че миналата година храната нещо не понесе на мъжо и си имахме големи проблеми, дори се наложи да си тръгнем по-рано. За целта ще трябва да наготвя няколко неща, да ги складирам в кутии и да се изхранваме основно с това. Хотелчето си има собствен плаж с чадъри и шезлонги. То тукашните плажове нямат нищо общо с нашите - или са нещо като бетонни площадки, от които се скача в морето като в басейн, или са камънаци. На чакъла му викат пясък и понеже такива "пясъци" са голяма рядкост, много се гордеят с тях. Без аква обувки или джапанки, не може да се върви по това нещо. Ама, каквото - такова. Инак морето е топло, бистро и синьо. Понеже си е и по-соленко, няма особено много живи твари и водорасли, та е хубаво.
Моята кокона вече почти е пролазила. Прави по няколко "крачки" на четири крака и се приплъзва по килима. Скоро ще обикаля така цялата къща.
Няма особен апетит, даже млякото не си изпива. То и предишният път като беше станало жега, пак така не й се ядеше особено.

# 607
Клиника Лисичкова? ShySun преди беше споменала, че имат и денонощен кабинет. Частни са, но аз съм доволна от пътите, когато ни се е налагало да ходим там.

Аз бих се доверила само на Лисичкова. Все неприятни неща чувам за Окръжна, за педиатрите в спешното.. Иначе ако не е спешен случай, защо не  Simple Smile    Пък дано не се налага на Миленита да стъпва в която и да е болница  Peace

# 608
Аз съм много доволна от родилното и детска хирургия към Окръжна болница, но спешното им е под всякаква критика. Едно чакане, едно чудо.

# 609
Лошото е, че и неадекватно отношение получават напоследък мои познати, които отиват с болно дете.  Confused  Включително и  не добра преценка какви лекарства да бъдат изписвани... Дано да са били единични случаи Naughty   Визирам единствено и само спешното..

# 610
  • Варна
На мен пък по Коледа в Лисичкова ми отказаха да приемат голямата дъщеря (с повръщане) и ме пратиха в Инфекциозна.
 Скоро откриха реновираното детско отделение в Терапията, но нямам впечатления. http://video.bgnes.com/view/42610

# 611
Миленита свате, от личен опит - Лисичкова (в дом Младост, ако това ти говори нещо). И племенницата след като в терапията и Окръжна са я "объркали" и тя там се отзова милата на системи. Ама дано не ви се налага де  Peace

Иначе днес Бузан има имен ден. Черпи ви любимите си диня и праскови. Това дете е такъв плодоядец, вече не може да се яде плод пред него и да не му дадем Wink Ама нека де, като не пие вода поне по кило диня омахва Grinning А ето ви едно клипче на Бузан след преяждане с диня, да се посмеете  Mr. Green

Иначе сме добре, наближава края на морската ни ваканция и края на август сме си в София. Чух се с евентуалната, препоръчана ни детегледачка. Започнах и по работа да чета и да се подготвям ... кога мина толкова бързо времето  Confused Не знам как ще се разделим, а и не завиждам на жената, която ще го гледа. Моят дивак седи мирен вече само когато спи  ooooh! Иначе е нон-стоп, ама нон-стоп в движение, иска да пипа, да се движи, разнообразие. Както се смеем с баща му, буболечките в дупето му са на реактивно гориво  smile3511

Хубав ден и пълноценни почивки, на който му предстоят Simple Smile

# 612
Птиците,  да ти е жив и здрав Бузан! Simple Smile Много ми напомня на Елина. Същото шиле и приказливко. Laughing Даже сега, като го чу и тя започна да му приглася.   Joy

Аз да се похваля, че утре за 1 път ще опитаме ДК. Дано се приеме добре.
Отчет от детската консултация: 7150 гр. (+400 гр.) и 66,5 см. (+1,5 см). Като гледам сме финни по кг, но такива бузи имаме вече...  И педито предположи, че оранжево-жълтия цвят може да е от каротина. Дано по-бързо се изчистим, че ми е много неестествено така.
Въпрос към варненките :  случайно да знаете къде мога да поръчам торта "Жаба" ?  Ние вкъщи много им се радваме и искам такава торта за годинката на Елинка. Wink

# 613
  • София
Страхотен е Бузан!  Hug

Зари е абсолютно същият - говори си нещо и не се спира дори за секунда  ooooh!

Последните 4-5 дни явно се опитва да махне сутрешното спане, става в 8 и заспива в 14.30 след ядене и просто не ме питайте - не ме оставя да го сложа в количката, реве и иска да ходи. Онзи ден се засякохме с едно детенце с една кола, зор да я бута, после плака неутешимо, защото детето си тръгна, та в общи линии взехме едно камионче, ето това прави Зари по 24 часа в денонощието:
Скрит текст:
Принудих се да купя играчка за прохождане. Трябва да пристигне утре, стискайте палци да е читаво, че за пръв път поръчвам от Продавалник:
http://www.amazon.com/Chicco-00071517000070-Baby-Jogging/dp/B0015XSRNS

Като имам повече време, ще ви разкажа какво шоу е с кучето  Mr. Green

# 614
Just a Dreamer  Мога да препоръчам тези торти. Поръчвала съм за специални поводи. Simple Smile Гледам, няма точно жаба, но пък се намират блата с малки жабки  Laughing http://lamore-bg.com/children_cakes.html

Малка поправка.. без да се засягате, но Лисичкова не е в дом Младост, а е в МЦ Младост Peace

Общи условия

Активация на акаунт