Отговори
# 645
Честито на обебилите се- Десислава, glorybg , VesetoGrozd, tedi192, green flower - wwwaz - браво за големия бебок.  Hug Hug Hug Hug
Днес е Деня Хикс, ма май нищо няма да свърша днес. След обед на тоновете се надявам да ми кажат нещо по въпроса, нещо от рода - ооо, я идвай да раждаш тука.  Grinning

# 646
  • Бургас
wwwaz, голям момък Константин, да ти е жив и здрав Simple Smile

Глори, честита ви Аделина и на вас Simple Smile Да е жива и здрава!

Мисти, свекървата е пооправила стаята на ММ в тях, за да може ако бебка реши да излиза преди термин да отидем там като ни изпишат за в началото, докато не се изчисти и не приключи всичко в къщи Simple Smile Пратих и дори всички дрешки и вече ги е изгладила и изпрала и са готови Simple Smile Моята чанта за болницата отдавна е готова...сега в момента стерилизирам 2те помпи, че нали имам и ел. и механична та ще ги взема и двете за болницата като ги оправя Simple Smile Другото всичко е готово, та не ме притеснява много ремонта. Единствено си мисля че ако съм в свекървата ще ми е по-притеснено и няма да мога да се отпусна за кърмене и за всичко, та затова предпочитам да съм си в къщи все пак, ама ако няма как ще се ходи там Simple Smile

Гери Добрева, стискам палци да те привикат вече Simple Smile

# 647
miriana86  Laughing аз бях за късметлийската дата, ама щерката пропусна, иначе ще те топлят не само до раждането, ами и след него, това лохии докато минат, докато се прежалиш  Joy
Иве завижд, аз пък не смея днес да мръдна от нас, щото си мисля, ами ако нацапам на някое заведение столовете или пък в някой магазин, да вземе да изтекат водите  Sick ще умра от срам  newsm43 Оффф дано вече се ражда, че верно съм откачила съвсем
Хера ама тя като падна, ти да не помислиш, че съм се разраждала  Laughing Та тъкмо сестра ми ми обяснява, че след един преглед за разкритие било на 6 май, й паднала тапата, и е имала 3 см разкритие, ама докторицата го предизвикала де, и тя си ходила така до 18 май когато поради преносване, й предизвикаха раждането  #Crazy, та направо ме отчая, демек може и така да си ходя до 27 не до 23 Sick
Гери дано пък ти кажат добра новина днес следобед, примерно ооо ти си с контракции, ама не си разбрала, я направо с багажа и до довечера ще се похвалиш  Laughing
Танче дано не се ражда по-рано, че аз като си помисля само и  Sick абсурд ми е да не съм си в нас, ами на чуждо място, а аз поне в свекърите съм на чуждо. И нещо ми е гадно да ходя там, камо ли пък да кърмя или пък да стерилизирам, изобщо звучи ужасно неудобно. Обаче за пореден път чувам помпа за родилното, само аз ли няма да ползвам  newsm78 предния път не съм ползвала в родилното и сега нямам намерение.

# 648
Въпрос към вече родилите мами-  Какво АМ сте купили за дохранване? Мисля докато съм в болницата ММ да купи да има някакво за всеки случай....

Както с първото ми дете , така и сега съм купила Лактана био   bouquet

За сега рядко давам, тъй като я кърмя, но на мен най много ми харесва това мляко   bouquet

# 649
  • Бургас
аз си мисля да не купувам никакво АМ докато не стане ясно ще се кърмим ли или не....ако не ще пращам ММ да ходи да купува екстремно Simple Smile

# 650
аз си мисля да не купувам никакво АМ докато не стане ясно ще се кърмим ли или не....ако не ще пращам ММ да ходи да купува екстремно Simple Smile
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 651
 Hug
wwwazда ви е жив и здрав Константин и много да ви радва Hug
glorybg да ви е жива и здрава малката Аделина и много да ви радва  Hug

# 652
Ей задремах за малко и Wwaz се в включила Simple Smile)
Честит голям мъж, да те радва много Simple Smile))
Глори, честита щерка и на теб.

Весе, много късмет ти желая, всичко ще е наред, не го мисли Simple Smile накрая ще пишеш ей родих,и сао за нищо съм се притеснявала Simple Smile Hug

Тедичка, стискам палци и на теб, хайде чакаме вече новини Simple Smile

Мисти, ние те мислим сутринта дали не си се разраждала, то ти почти мислено си родила. И на мен с първото раждане тапата ми падна и чак след 2 седмици родих. Ама сега пък няма тапа, няа нищо. Дали може да родиш без да ти падне тапата Thinking

Ей, Таничка, каква свястна свекърва, всичко е приготвила, браво на нея.

Гери, успех и на теб, да минеш да кажеш после как е минал прегледа

Мен ме боли още но слабо, ама бебето се бунтува яко, тъкмо се бях притеснила, че вчера не е мърдало почти и сега цяла нощ ме побърка, и като отворя очи пак започва.
Хайде момичета, стягайте се малко ни остана Simple Smile

# 653
  • София
Ей, ама вие поне ще си усетите всички екстри на раждането, аз нали съм с 2 секцио, първото 4 дни преди термин, 2-то 17 дни преди термин, та ни води са ми изтичали, ни тапи са ми падали, ни контракции съм усетила (преди раждането, иначе за след не говорим, после ще ви разказвам Simple Smile), та малко ми е абстрактна тази работа за подготовката за раждане, ама стискам палци на всички, които имат някакви индикации скоро да се срещнат вече с мъничетата, Мисти, ти нали Кейт чакаш, то има още 5-6 дни, ще избуташ дотогава  Laughing Hug

# 654
Момичета,
вие ще ме разберете (сигурна съм) затова ще измрънкам!
Ходих на няква прехвалена фризьорка (викам пред и раждането защото после сигурно няма да имам време) и ми острига нечовешки хубавата дълга коса....ощ епреди да мога да кажа каквото и да било ми махна към 7-10 см от косата  newsm45 И сега се чувствам мноооого зле! Ужасно е, толкова хубавата ми дълга коса...ега се върнах в изходна позиция с коса до раменете....   smile3518 А толкова време си я пускам, грижа се за нея....

# 655
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честити бебета на glorybg и wwwaz  Hug Да са ви живи и здрави   bouquet

Жалина, не се ядосвай за такива неща - коса е, ще порасне. Аз по тази причина не ходя при друга фризьорка, освен при моята. Ако я няма си седя рошава, но по-добре така, отколкото да съжалявам после.

# 656
  • Бургас
Ей, Таничка, каква свястна свекърва, всичко е приготвила, браво на нея.

да не казвам голяма дума ама много си я харесвам, не ми мрънка жената, гледа да не ми се меси Simple Smile Каза че ще приготви детската и искаше да помогне за дрешките, да й ги закарах, защото в къщи с тия прахоляци не знам кога щях да ги оправя аз Sad

# 657
Здравейте, мами ! Simple Smile Честито на всички, които вече гушкат своите бебчета и успех на тези, на които им предстои най- вълнуващата среща !
Цяла бременност изкарах с вас, макар че не пишех, реших сега да пиша, за да не остава да виси името ми на първата страничка. Нашата Ева се роди на 19.06 в 17.30 ч., 2450г, 48 см, 5 седмици преди термин. Прекарахме 10 дълги дни в родилното, трудно се адаптира мъничето, а и жълтеницата беше тежка. Вече всичко е наред, гушкаме се и се кърмим. Всеки ден нещо ново ме тревожи, но явно тревогите на майката са неизбежни Simple Smile
Раждането беше леко, мина много бързо, макар и не по план. Аз си представях, че ще си стоя вкъщи до последно, за да избегна неудобството на болничната среда, но сутринта на 19.06, без каквито и да било признаци, че ще се случи, ми изтекоха водите. Аз не бях готова дори с покупките, какво остава за чантата... До обяд се мотах по улиците с контракции докато купя всичко. Приеха ме с 3 см разкритие в 12.30ч. Казаха ми че вероятно ще родя на другия ден сутринта, но всичко стана много бързо. Направиха ми епизиотомия, шевовете ми опъваха, но на 4тия ден ми ги махнаха и още същия ден седнах.
Бях без избор на екип, дежурните бяха много мили и внимателни.( За мамите от Варна - родих в окръжна ) Не се плашете, всичко се забравя и неудобствата и болката, най- важното е децата да са добре !
Благодаря ви, че ми бяхте компания и още веднъж желая успех и здрави бебчета на всички !

# 658
  • Бургас
Лъки чарм, честита ти бебка Simple Smile радвам се че вече сте добре, въпреки трудностите в началото Simple Smile

# 659
Честити рожби на wwwaz, Десислава, glorybg , VesetoGrozd, tedi192, green flower, lucky_charm!!   Да са ви живи и здрави, много радост да ви носят и много да се гордеете с тях!!

Тедичка123, Весе, Гери успех  fingerscrossed
Jalina, съчувствам ти за косата - това фризьорите със собствено мнение са ужасно нещо. Ама Катето е права - коса е - ще порасне, не си разваляй хубавите емоции от предстоящото събитие заради нея.  spoko
*Таничка* радвам се за ТМ, че не е била голямата беля с работата, както се страхувахте.

Ние още сме 2в1, ама аз и не бързам Simple Smile Май и нас няма да ни подминат ремонтите в последния момент - баш преди термин решихме климатик да слагаме в хола, че не се живее в жегите и сега в сряда трябва да дойдат майсторите за монтаж, ама монтаж с рязане на гипсокартона, че да се вадят тръбите, после затваряне, боядисване, закачане... няма да ми се размине праха и мръсотията в последния момент и на мен... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт