Отговори
# 450
Мистериус да става и така да пукнеш водите и да се оправиш за болницата, но може и по друг начин например няколко дни подред да си видите половия живот и пак да тръгне защото в семенната течност размеква шийката на матката и така тя се отваря по - бързо. Абе аз знам, че ще си водя полов живот след 12 че тогава ми е последният изпит а не ми се иска да се случи преди 12 и да го влача.

# 451
  • София
Вестителска новина!Днес мама VesetoGrozd е родила чрез секцио своята дъщеричка Цветелина!
Малката принцеса е висока 48см. и тежи 2600гр !
Да им е жива и здрава! На мама бързо възстановяване!

# 452
Стискайте палци да не родя до тогава и да си взема изпита. Понеже докторът ми каза че може да получа болки до 10 и ако стане така на 10 ме иска на преглед ако не на 15 или на 17 ме вика да ме провери за разкритие, а аз съм онедена че ще имам разкритие поне 2 санта. Така го усещам, защото почнаха едни по чести контракции, а също и понякога са леко болезнени, а и го усещам доста ниско вече, направо имам чувството, че му сядам на кратунката.

# 453
Честитоооо

# 454
  • Бургас
честито на ВесетоГрозданова за хубавата новина Simple Smile

Момичета като гледам какви малки бебенца се раждат и ти горе долу на термин се чудя доки да не е сбъркал нещо снощи на прегледа като ми каза че бебка била вече към 3200?

# 455
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!!!   bouquet  bouquet

Аз имам някъв обрив по корема и така ме сърби че едвам издържам..,някоя мама дали е имала подобено нещо?  Thinking

# 456
ЛЛЛ:
Днес е трети ден след раждането.Йоан ми го дадоха на дванайстия час( #Cussing out),но не можа да засуче до вчера вечерта-в 18ч. му беше първото истинско сукане.Оттогава ми го даваха в 6ч сутринта,в 9,в 12,в 15,в 18 и в 21ч.През нощта не го даваха.Днес е сукал в 6,9,12,14:30 и 16ч.Преди малко изцедих и двете гърди-количеството е малко над линийката на 10 милилитра.Това много ме притеснява,кърмата ми дойде снощи и си мисля,че не му стига.Йоан спи спокойно по принцип,но си мляска и си търси гърдата,което ме навежда на мисълта,че остава ненахранен?Какво да правя?Сега си варя български лактогонен чай,пия вода.Дайте още идеи.

# 457
Ехааа колко много бебета Simple Smile

Честито на Портокалчо, Верабел и Бебо Simple Smile Да са им живи и здрави Simple Smile

Ние днес бяхме на лекар, тонове и преглед. Като казах на докторката за болките ми в кръста и долу каза, че малко остава, но предпочете да не ме гледа вагинално защото според нея нямало смисъл. Ако имам контракции да и се обаждам и бегом към болницата. Толкова е готина и внимателна. Тоновете са добри имаше няколко по силни контракции. Казах на мъжа ми че го почвам да минава вече Simple Smile Докторката ми вика, вечер става ли много активно бебето, а то от 12 като почне та до 3. Имало си някакъв начин те го виждали на апарата.
От другата седмица започвам 3 пъти седмично да съм на тонове, как ще го направя не знам с това дете. В крайна сметка мъжа ми ни закара до там, седя с малкия и се прибрахме. Да му мисли за другата седмица.

Аз пуснах прахосмукачка, мисля после да измия и с парцала че се влудявам. Багажа за болницата мисля да го приготвям като му дойде времето, нещо не ме кефи идеята да седи и да ме чака. Утре ако е хубаво времето мисля да отидем на разходка в планината та малко да подишаме всички чист въздух.

Докато чаках на касата имаше роднини на майка, която или днес или вчера е родила. Имаше и детенце на годините на моето което толкова се вълнуваше и говори и с нея по телефона и си представих как ще са моите мишоци аз като тръгна да раждам. Насълзиха ми се очите и така се развълнувах. Толкова бяха щастливи хората.

Надявах се на дъжд, уж заваля и след 5 мин спря. Егати, толкова го чаках този дъжд.

# 458
VesetoGrozd честито!
wwwaz тия коментари и на мен ми ги разправят радвай се, ела се радвай ти, не стига, че станах 100 кила, боли ме всичко, потя се като прасе, и не съм се наспивала от време оно, хич не виждам какво му е радостното на всичко това  Crossing ArmsИначе викат било залепено, друг път, поне мога да го оставя за 1 час на таткото и за 1 на каката, та да се видя 2 часа в свободно време, а сега няма как и да го оставя някъде за малко Cry
Глупи каква е тази докторка, браво бе, че и те вика по 3 пъти седмично, моята ме вика  след 2 седмици, ама аз си викам ха дано пък да не дойда те  Crossing Arms
rady17 сигурно е от жегите, не знам   Thinking
Bellatw дано аз да родя ти не пу-пу  Laughing

# 459
хахах Мисти и аз вчера се оплаквам на мъжа ми, че се потя като прасе през деня и Марти ми вика не си прасе мамо Simple Smile)

Докторката я намерих случайно, вижда ме за 3 път, а се държи толкова внимателно и мило все едно ме следи от години. За тоновете не знам защо трябва да е толкова често. С предната бременност ме гледаха веднъж седмично, ама аз родих в 38 седмица, така че може след това да трябва по начесто. Живи и здрави, щом иска да ходя ще ходя Simple Smile

Ти с тази голяма кака все едно си имаш детегледачка. Остава само и желание да има и ще си екстра

# 460
  • София
Здравейте, благодаря ви! Ние с бебо сме добре. Най-вероятно.ще е Ясен,в 11,05, 3100, 48см

# 461
Глупи,браво на лекарката ,че те вика толкова често Simple Smile Това сигурно е огромно облекчение за теб ,да знаеш през ден как е бебето....без да преносваш.И мен ,като Мисти ,ме викат чак след 2 седмици ,на 17-ти ,при положение ,че терминът ми е 21 юли.2 седмици интервал в края на бременността е лудост според мен,но това ни се полагало по ЗК  Shocked При преносване се ходило през 2 ,3 дни (аз мислех ,че всеки ден се ходи)
Майка ми ме дрънка утре да ходя да ми четат молитва за леко раждане Rolling Eyes
Верно ще взема да ида ,дано да тръгне това бебе ,че взех да се депресирам нещо.Много ми е сдухано днес.И измислих нови име за бебето ,мъжът ми ще полудее вече.Да знаете ,че може да си имам Тонислав bowuu bowuu

# 462
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Честито на всички родили мами да са здрави бебоците и много послушни,а на мамите бързо възстановяване!!!

# 463
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честита рожба на ВесетоГрозд  Hug Да ви е жива и здрава малката Цвети   bouquet

Абе, накрая май ще си бремекукам сама в тая тема като гледам как раждате   Laughing

# 464
  • София
А Кате, Мисти ще е с теб.  Hug
Ама вие защо така бързате? Аз ако не са тези антитела щях да го държа максимално, вярно, че ни писна вече, ама като знаем, че е хубаво за бебето ще търпим.

Общи условия

Активация на акаунт