Готова съм за плажа, НОЕМВРИйското коремче гордо да покажа :) Тема №10

• 31 623
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Момичета препоръчвам ви да прочетете нещо на Меги Хигинс Кларк, аз в момента съм на вълна нейни романи и много ми харесват  smile3529

# 76
Здравейте момичета! Вампи страхотна темичка и УНИКАЛНО стихотворение! Контракциите при мен се поуспокоиха след като започнах да пия Магнерода. Малкия ми юнак го усещам постоянно особенно когато сме с баща му, а когато съм на работа колежката с която съм му говори и той на моменти ме сритва в отговор Grinning Жени за име с буквата Р предлагам моето (колко самовлюбено :p), но винаги съм го харесвала а и Ренета също ми е харесвало. Много ме радва идеята че още малко ни остава а аз вече нямам търпение. Момичета от Бургас някоя от вас мислела ли е къде ще ражда или и вие като мен още не сте. Поздрави на всички и много :*

# 77
Момичета,някой да ми помогне с  Toilet

# 78
Чувала съм за чай от майчин лист вечер преди лягане и сутрин си директно там. Аз лично не съм го използвала не ми се е алагало но питай лекарката ти или в аптеката за нещо на билкова основа Simple Smile

# 79
ама дали става ...не всички билки могат да се пият при бременност...
но все пак БЛагодаря...

# 80
На мен ми помага ябълков оцет на гладно. Бях чела, че не е опасно по време на бременност и миналият месец го пих няколко пъти. Сутрин като станеш в малко топла вода слагаш чаена лъжичка ябълков оцет. При мен винаги е действало безотказно.  Peace

# 81
dara2003 Бях чела ,мисля на опаковката на Майчин лист, че не може да се приема от бременни.Майчиният лист е билката Сена.Пробвай с два броя киви сутрин нагладно преди кафето.При мен помогна.Другият вариант е чаша топла вода с мед, пак сутрин нагладно Simple Smile

# 82
dara2003, в никакъв случай не вземай чай от майчин лист. Той се отхвърля при бременност. Сената и  майчиния лист са най- разпространените слабителни и наистина много помагат, но НЕ ТРЯБВА да се прилагат при бременни. Много помага и преди да забременея и аз се спасявах с майчин лист, но после ми го забраниха отвсякъде. Вземи си сироп Дуфалак. Има и на дозички за една употреба. Т.е. не е задължително да вземаш цяло шише сироп. Може да опиташ с 2-3 дозички, за да знаеш дали ще си доволна от него и дали ще ти помогне.
Иначе това са сашетата- те са 10 в кутия, но спокойно можеш да си купиш една или две сашета само
http://apteka.framar.bg/05004313/%D0%B4%D1%83%D1%84%D0%B0%D0%BB% … %8F-solvay-pharma
doris83, ябълковия оцет също не е полезен. Чувала съм от лекар че нещо си за стените на червата не бил полезен но не си спомням какво точно. Само знам че не го прилагам по тази причина.

# 83
Благодаря,момичета..
ще пробвам с Дуфалак,  и с вода сутрин на гладно...

# 84
Аз също знам, че не е полезен ябълковия оцет, но ако се прилага често. Нещо съм чувала, че изтънява червата, не помня вече какво беше. Аз бях пила само 2-3 пъти, явно при мен проблема беше временно. Но да, наистина не бива да се прилага дълго време!

# 85
Дара , Лактулоза : ) Аз я пия и е затова.Предписвана ми е от АГ. Пия по 15мг. след или по време на хранене.
Рени, аз ще раждам в Девата : )

# 86
лактулоза и дуфалак

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 18:08 от luz de la luna

# 87
И аз ям плодове сутрин, а и вечер - ябълки и сушени сливи и помагат.

Симонита  Simple Smile мерси за препоръката, аз съм му чела само първите романи на Дан Браун, може да пробвам  за морето пак. Аз си падам много по исторически кримита в последно време - детективи в древен Рим например и ако може да е поредица - от този тип
Скрит текст:
http://www.books.bg/bg/тип-продукт/продукт-Книги-1/раздел-Криминални_романи_Световна_проза_Преводна_художествена_литература_Художествена_литература_Книги-47,120,115,1,373/автор-Данила_Комастри_Монтанари-110153/заглавие-Остави_на_мира_умрелия-1634225/меню-500000.html
Харесвам и Борис Акунин. Ивето - да, и аз я харесвам М.Х. Кларк

# 88
Дара, преди лекарствата пробвай сок от круши, но в по-голямо количество - примерно литър можеш да си изпиеш спокойно, както и 2-3-4 пресни круши, праскови, пийни и повече водица, а за капак - може и кафе, ако ти действа  Mr. Green на мен тази "рецепта" ми подейства миналия ден  Peace освен многото плодове ежедневно, включи и едно овесени ядки, примерно  Peace
продават и домашна клизма, която е пододяща за деца и бременни /не се стресирай, не е неприятно/

наистина страхотно стихотоворение, Вамп  Hug

# 89
Рони и Стефи да се обаждат ,че вече се притеснявам!

Общи условия

Активация на акаунт