хм,аз мисля само от хигиенична гледна точка,още повече че на момиченцата има повече места на които да им влиза пясъка
А бански,цял или половинки

Във фейсбук групата имаше 1-2 проходили, едното е със сигурност на Роси-пм май беше, не й помня точно ника 
И мама е доволна
Аз и затова съм склонна да му вярвам на Мерджанов, защото в тея седмици по принцип се вижда ясно разликата между двата вида атрибути 
хм,аз мисля само от хигиенична гледна точка,още повече че на момиченцата има повече места на които да им влиза пясъка
А бански,цял или половинки 

... на мен в началото на 6-ти ми ги потвърди мъжагата, до тогава все беше мома 
и вече е 7,880 и + 2 см, вече 72 

Пробвахме се с баща му да го уфъкаме с ножицата ама не се даде и накрая с машинката. Вече няма къдрички и започна повече да прилича на татко си с тая прическа
Надявам се така да му е по прохладно през лятото че така му се поти главата даже и малко да му е топличко, пък и е момченце трябва да му личи 
, само, че ние и със см. бяхме в застой.
. Голямата няма да я взимаме с нас, но малкото ще е плътно до мама и тати. За басейна там мисля да му потърся от тези памперси на Пуфис дето стават за басейн.
.
Ако е истина това е пълна глупост, на бебе паспорт поне за мен де, ако е като на възрастен
Препоръчани теми