Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 583
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да се запиша и аз  Grinning
И да грабна от прашеца  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 
На мен ми е малко...такова отчаяно днес. Нямам причина по принцип, но си станах леко тъжна и цял ден си мисля някакви неща.

# 16
Здравейте и от мен!
И аз да цопна в новата тема ...
Маги - успех с прегледа - вярвам, че всичко ще е наред  Hug

# 17
Хайде и аз да си взема прашец от нашите мами  Laughing
 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 Малко съм лакома ... но ще ме извините  Blush
luba_ani и аз те  Hug Hug Горе главата Simple Smile Погледнах графиката ти ... и все пак нищо не се знае , този спад може да е инцидент  Praynig Ако ли не ще чакаме пак заедно другия път  Hug Hug Hug
Прити много много  Hug Hug и за теб Simple Smile Дано да минат неразположенията скоро.

# 18
Благодаря за прашеца newsm79 дано ми е на късмет  Mr. Green

И понеже съм нова в темата, накратко да си кажа : с една неуспешна бременност съм. В 8г.с. се наложи да направя аборт. За съжаление никой до ден днешен не можа да ми каже защо сърцето беше спряло, но поне открихме някои проблеми, които сега лекувам(като ЩЗ, тромбофилии-които ще доведат до слагане на фракси, нищо че %  е нисък и едва ли могат да доведат до аборт).
Първият път забременях веднага, искрено се надявам и сега да е така. Този месец възобновихме опитите и се надявам скоро да видя пак  EFP

# 19
Тeɣa, добре дошла при нас! Simple Smile
Пожелавам ти скоро да получиш това което желаеш!

# 20
  • София
Записвам се и аз, благодаря за прекрасната тема! Heart Eyes Дано се изпълни с много EFP
Тeɣa, добре дошла и успех!   bouquet

# 21
Запис и от мен в новата темичка  Hug

# 22
  • София
И аз при вас пристигам   newsm56 , събирам прашец и ви чета от време на време.  Hug
Вече 2 месеца неуспешни при нас  Blush но има време  Wink

Пожелавам валеж от положителни тестове в тази тема !!!  Crazy

# 23
Mirabelа 88, Pretty Kitty,  и вие се появихте! Ех с колко прашец напълнихме темата, дано е на късмет!!!  Hug

Нианка, благодаря за темичката, страхотна е!!   bouquet

# 24
Ето ме и мен.

Аз днес си купих нов термометър и ще меря с два /луда работа/. Имам чувството, че дигиталния му пада батерията. Утре ще видя какво е положението.

Днес правих снимка на зъба. И док и жената, която ме снима, ми обясниха, че няма опасност. Опасаха ме с една жилетка от врата до коленете. В понеделник съм на зъболекар да видим какво ще ме правят.

# 25
Нианка ,благодаря за хубавата тема!  smile3525
Теуа ,добре дошла!  Hug Пожелавам ти да ти е на късмет темичката!  Praynig Hug Hug Hug
Аз се записвам(май това ми е четвърта тема опити Mr. Green) да ви следя и се моля темата на Нианка да ми е на ГОЛЯЯЯЯМ късмет, както и на всички чакащи малкото голямо чудо! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Оу  ooooh! ooooh! ooooh! Без малко да забравя - прашец имаше за обиране  Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Лека и бебеносна, момичета! Аз се отправям към леглото при ММ  smile3508 smile3508 smile3508 smile3521
П.П. сега си мисля разни глупости - след като си купихме матрака за спалнята ММ се реши,че иска бебе... да взема да купя нови чаршафи..или възглавници.. та току виж и бебето да реши,че иска да дойде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy

# 26
# 27
Да се запиша и аз в хубавата темичка  Peace

Сега да посъбера и прашеца който гледам се е наръсил от нашите бремелинки  Hug Hug Hug
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 28
  • USA
Мерси за темичката!

Чакам с нетърпение да ми свърши и да се залавяме за работа с моя мъж  Laughing.

Успех на всички!

# 29
Хайде пак да се разпиша като ранобудна  Laughing ( добре че съм на работа иначе бих си поспала още доста)
Добро утро на всички  Hug Hug

Аз като всяка седмица отивам да изработя последния работен ден.... който ще ми се стори много дълъг , но какво да се прави  Grinning Приятни почивни дни ви пожелавам. На тези които им е ред да гонят яйцето , пожелавам късмет и дано да успеят този месец  Praynig Стискам палци и на всички НЕчакащите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт