Летни страсти и море водят до чертички две - Тема 39

• 24 532
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро и от мен!
Миленка - благодаря за кафенцето Simple Smile
Естлар - нямам мерено нищо .. след операцията не виждах смисъл и затова, а и лекаря ми каза, че е нормално, докато не се регулира, че може и да нямам О и така ... днес ми хрумна със събуждането да измеря БТ, знам че не е показател - беше 36.9 Нямам никакви симптоми, освен упоритото главоболие, което ме мъчи вече цяла седмица, но не мисля да избързвах и с тест, защото ако пак цикъла ми е ок 40дни, както миналия месец, трябва да ми дойде началото на август .. ако не устоя др седмица ще направя теста Simple Smile

# 676
Toito, когато и да решиш да направиш теста - успех. Междувременно, ако искаш, продължи да си мериш температурата. Така ще имаш ден-два предизвестие, че ще ти идва и ще си малко по-спокойна.
Erienne, явно си променила нещо. Може да е тегло, витамини, по-малко стрес, медикаменти, които приемаш, но скъсяването до нормални граници определено е добър знак. Имаш ли идея какво си променила в поведението си последните два месеца?

# 677
  • София
Не особено. Свалих 3-4 кила, но не заради диета или спорт, а пиех и хранителни добавки. Но не мисля, че имат особено полезно действие що се отнася до хормони и подобни неща.
Бях 57, сега съм 53. 167 съм, бях в нормални граници, но на мен си ми тежаха тези 3-4 кила. Просто си личеше, че са ми в излишък, въпреки че бяха в нормата. Явно на структурата ми са били излишни.
Друго няма.
Дори последните месеци съм се отдала на много мързел и лежане.
Храненето си ми е същото. Аз не ям месо, много зеленчуци, сирена ям. Малко хляб, сладко не обичам. От към хранене нищо различно.
Само хапчетата за отслабване и повечко вода.Но съм спряла хапчетата, не ги пия вече.
Ще видя всъщност, в понеделник дали има нещо странно в хормоните ми.Според мен има, много ме съмняват проблеми със щитовидната жлеза. Аз си имам голяма фамилна обремененост, а и чувствам разни неразположения.
После съм на ендокринолог.
За прогестерона, лаборантката ми каза, че се прави на 20-22 ден.Но си мисля, че това е за жените с 28 дни цикъл. Защото четох, че се прави седмица след овулация. На мен точно тогава ми е самата овулация, не мисля, че би било подходящо точно тогава да изследвам прогестерона.
Ще питам ендокринолога кога да ми препоръча изследването на прогестерон.Вероятно ще ми назначи и допълнителни изследвания за щитовидната.
Може би на фоликулометрия ще отида, за да засека точно седмица след овулация.
Малко ще ми е сложно, защото и ще ходим на почивка, не знам точно как да си направя програмата.

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 11:37 от Erienne

# 678
Здравейте момичета вече сме в България, много ни е хубаво тук, нямам много време да чета, но ще намеря днес или утре, влизам да се похваля тихичко, тази сутрин станах по първи петли да направя един тест, защотот пак закъснява лелката и ми излязоха две чертички като втората много бледа, не се надявам много много и не вярвам на тестовете затова в понеделник ще ида на преглед. Така се надявам Praynig
Надявам се всички да сте добре и да имаме много положителни тестчета  bouquet

# 679
Браво за положителното тестче,на мен все още неми е дошло и се чувствам мн зле,отпаднала изморявам се от най-малкото ,вие ми се свят гърдите ми бяха мн тежки и чувствителни.ще видя вторник едно тестче.успех на всички

# 680
  • планетата Земя
ssunshine_85 ,честити две чертички   bouquet Време беше някой да се похвали
mamanaviki,дано и ти да видиш двете чертички във вторник
Erienne,да,при по-дълъг цикъл прогестерон се изследва по-късно,защото и О трябва да е по-късно

# 681
Благодаря ти Миленка !
Сега си мерих кръвното 90/60 ужасно ниско отивам да лягам малко че нямам сила!Някой ще ми разясни ли ,че бях чела в един пост че някои майчета си мерят телесната температура,може ли някой да ми каже при какви стойности какво значи аз изобщо нямам идея

# 682
  • планетата Земя
mamanaviki,за кръвното пий солен айрян.За другото не си тормози главицата.Температури и прочие.Имаш си две чертички и това е най-страхотно нещо.Хапвай здравословно и се щади емоционално.Разбира се прегледа при док ще ти донесе най-голямото спокойствие

# 683
  • София
Съншайн, тихичко стискам палци!  Praynig Да ни кажеш какво е станало на прегледа!  Hug

Аз не се сдържах и днес си направих тест и беше  EFN. Sad Днес май ми е към 13-ти ден от овулацията, но тъй като цикълът ми всеки месец варира с 2-3 дни, може и да е 10-ти или 11-ти ден. Но така или иначе ако О. ми е била късна, сме я изпуснали, правили сме секс на 11, 12, 13, 14, 15 и 20 (мислех, че О. ми е на 14-ти).
Направих си теста, защото този месец като никога нямам никакви симптоми за МЦ - нито раздразнителност, нито болки в гърдите и долу, нищо.
Според вас има ли още някакъв шанс да е станало?  newsm78
И аз не знам защо питам, след като мога просто да изчакам 1-2 дни и да видя дали ще ми дойде, ама ми стана криво и така ви пиша малко за успокоение...   bouquet

# 684
Съншайн, тихичко стискам палци!  Praynig Да ни кажеш какво е станало на прегледа!  Hug

Аз не се сдържах и днес си направих тест и беше  EFN. Sad Днес май ми е към 13-ти ден от овулацията, но тъй като цикълът ми всеки месец варира с 2-3 дни, може и да е 10-ти или 11-ти ден. Но така или иначе ако О. ми е била късна, сме я изпуснали, правили сме секс на 11, 12, 13, 14, 15 и 20 (мислех, че О. ми е на 14-ти).
Направих си теста, защото този месец като никога нямам никакви симптоми за МЦ - нито раздразнителност, нито болки в гърдите и долу, нищо.
Според вас има ли още някакъв шанс да е станало?  newsm78
И аз не знам защо питам, след като мога просто да изчакам 1-2 дни и да видя дали ще ми дойде, ама ми стана криво и така ви пиша малко за успокоение...   bouquet

Теди не се отчайвай мила и аз онзи ден правих тест беше отрицателен.Стискам палци

# 685
ssunshine_85, прекрасна новина Simple Smile Лека и успешна!
Не знам вие как си изкарвате уикенда, ама аз както никога нямам работа и се мотая из къщи. Сега съм си навила на ината (а той е голям) да се науча най-накрая да правя сладкиши. Мога да готвя, но сладките неща никак не ми се получават. Хляб, за сметка, на това правя страхотен. Та днес задачата е втори хляб, защото първият беше изяден още топъл, и един сладкиш. Който е луд си намира работа Simple Smile

# 686
ssunshine_85 , честито  newsm44 ! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременост и най-усмихнатото бебе на финала!
mamanaviki и на всички не-чакащи- успех! Дано това е вашият месец!

# 687
ssunshine_85 - тихичко ЧЕСТИТО!  Hug

# 688
ssunshine_85 , честитооооооооооо Praynig Praynig Praynig Hug
mamanavikiя Praynig

# 689
Здравейте, момичета!

Връщам се от почивка и има хубава новина! ssunshine_85 Тихичко Честито!

На почивката интернета беше много зле, едвам влизах да ви почета.

Сега ще наваксам. При мен ову тестовете този месец много странни. Имам чувството, че и 5-те са положителни. След приема на ВИ нещо хормоните ми полудяха. А каква ЦС имах. До сега не бях имала толкова силно изразена.

Общи условия

Активация на акаунт